Teraz jest 30 lis 2024, 07:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 wrz 2004, 10:51 

Co nowego, oj tak chyba bardzo duzo, ta poprawkę EA powinno dobrze przygotowac skoro jak dotad zadna im nie wyszla. A bledow jest dosyc duzo.

Ja sie napotykam na takie bledy ktore sa w patchu 1.1:
    spadochron: raz sie otwiera, zamyka, otwiera, zamyka. Jak co doczego spadasz na glebe i giniesz...

czolgi: niby nic, ale jak juz chcesz pojezdzic sobie czolgiem na wielkszej planszy przy wiekszej ilosci strasznie gra przerywa. Czolgi rowniez robia mjniej zniszczen, jak sie nieraz strzeli w strone czlowieka to on troche podkoczy i ci ucieknie - cos nie tak :) ...

helikoptery: maja pancerne chyba szyby i kadluby, tzn. jak strzelisz prosto w do wrogiego helikoptera to nie dosyc ze szyba odziwo uchroni pilota jak i caly helikopter to jeszcze mozesz zostac ty zabity, cos nie tak bo jakby sie juz dostalo w te miejsca, nawet z jednej rakiety heli powinien zamienic sie w popiolek, a on jeszcze lata bez zadnych zarysowan...

bugi terenu: np. Swiatynia w planszy Cambodian... przy wiekszej ilosci zolnierzy obok przejsc nie mozna, takich miejsc jest duzo

mapka: glupia sprawa ale przeszkadza. Podczas gdy mowiono i wołano przez radio na mini mapce pojawial sie migiajacy kursorek, co swiadczylo ze ta osoba sie teraz odzywa

bronie: moim skomnym zdaniem wyrzutnie rakiet sa slabsze od granatow. Granat robi wiecej szkod co rakietnica, a co lepsze strzel z rakietnicy do czlowieka to on jeszcze niekiedy wstanie

amunicja: rowniez EA dobrze robiac ta gre moglaby dac troszke wiecej magazynkow (tj. np. w Call Of Duty), chodzi mi o naboje do snajperek, niektorych karabinow i do strzelb. Ilosc naboi przypadajaca na jednego zoldaka mogla byc wieksza

Pulpit: jeszcze niekiedy zdarza mi sie ze jak mnie ktos zabije, gra mi wychodzi nagle na Pulpit i koniec gry...

bledow i budow jest zapewne wiecej. Napiszcie, co zauwazyliscie nie tak w grze... moze polski oddzial EA wejdzie na ten post, zobaczy nasze problemy, zglosi dalej do swojej siedziby i dzieki nam moze naprawia gre :) - zartuje...

co byscie chcieli widziec w nowym 1.2 patchu oprocz nowj mapy...

pozdso.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 12:45 

Bledy typu zrzutka do winblowsa u mnie akurat nie wystepuja, ale nie podoba mi sie kilka spraw. Moze EA cos z tym zrobi. Oto na czym akurat mnie zalezy :

1. Przydalyby sie na nowo dwie rakiety na raz w Gunshipie i Cobrze. Niektorzy sie ciesza, bo niby rola sie zmniejszyla helikopterow, ale w takim wypadku niech zmniejsza potencjal Mi-8 o polowe. Albo albo.

2. Wyrownanie szans przy pojedynkach snajperskich przez wstawienie M-21 (ew. odebranie wietnamcom SVD) na mapie Operation Hastings i wstawienie SVD na Operation Iriving (ew. odebranie amerykanom M-21). Nie wiem czy akurat te bronie wystepowaly w tych bitwach, ale Mossenberg'a w ogole nie bylo w Wietnamie a na wiekszosci map mozna go wybrac.

3. Fajne bylyby tez reczne miotacze ognia

4. Mozliwosc ubicia pilota przez szybe.

5. Moze jakis zmienny zoom do snajperki.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 13:03 

1. Wyrównanie szans na niektórych mapach co ameykańce mają fantoma i te inne a vietnamce jakies graty.

2. Więcej helisów i samootów!!!

3.Noewe mapy

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 13:20 

ja ostatnio połamalem nogi na schodach i zlamalem reke na drabinie

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 13:45 

no a ja kiedy schodzilem, bylo juz to moje ostatnie zejscie.... po czym zgon, ofiara wojny w Vietnamie :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 14:41 

ASEMBL napisał(a):
1. Wyrównanie szans na niektórych mapach co ameykańce mają fantoma i te inne a vietnamce jakies graty.

e no moze nie przesadzaj :P
a co do phantoma to zawsze mozna go "pozyczyc" :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 15:30 
Moderator forum

A w Huey'u przydałby się mocniejszy pancerz :D bo Huey vs MI-8 nie ma czasami szans bo czterema rakietami od razu rozwalisz a dwoma nie :? ( ewentualnie mogli by zwiekszyc sile karabinków w Huey'u
I ten głupi spadochron mogli by naprawic .
Aha i co najwazniejsze wieksza liczbe magazynków :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 15:45 

Mogliby tez naprawic to co schrzanili w 1.1 np. przed nim moglem na moim kiepskim GF4MX440 grac na ustawieniach prawie medium a teraz musze miec wszystko na low bo inaczej mam ok 10 fpsow :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 16:34 

to co ja mam powiedziec jak mam GF2 64MB heh 8) ale jakos chodzi, zacina niekiedy ale chodzi :D :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 16:43 

Special napisał(a):
to co ja mam powiedziec jak mam GF2 64MB heh 8) ale jakos chodzi, zacina niekiedy ale chodzi :D :wink:

Hardcorowiec z ciebie special :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 21:08 

Piospi napisał(a):
A w Huey'u przydałby się mocniejszy pancerz :D bo Huey vs MI-8 nie ma czasami szans bo czterema rakietami od razu rozwalisz a dwoma nie :? ( ewentualnie mogli by zwiekszyc sile karabinków w Huey'u

Oczywiśćie,że się da,wyceluj dwie rakiety idealnie w środek wirnika mi8 i owszem,nie rozbijesz go ,ale stanie w płomieniach i zacznie spadać :wink: .
Po dalsze instrukcje zapraszam na gg :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 21:16 
Moderator forum

.haidi napisał(a):
Piospi napisał(a):

Oczywiśćie,że się da,wyceluj dwie rakiety idealnie w środek wirnika mi8 i owszem,nie rozbijesz go ,ale stanie w płomieniach i zacznie spadać :wink: .
Po dalsze instrukcje zapraszam na gg :wink: .

Hyh ja to znam bo przecież jestem maniakiem Huey'a :wink:
Więc żadnych rad dla dobrego pilota :) :D
Hyh ale chodzi mi mało doświadczonych graczy którym byłoby łatwiej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 21:23 

No cóż,myślę ze maniak hueya wcale nie musi oznaczać iż ów maniak posiada odpowiednią wiedzę by go okiełzać :wink: . A po co zmieniać dystans sił?. Niech nowi giną,to da im motywację do dalszego treningu with huey machine,odkryją Go tak samo jak my.Bez skrótów,narazie mogą się pomęczyc. (fakt,dobry pilot mi-8 i "średniozaawansowany huey" leży).

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 21:29 
Moderator forum

.haidi napisał(a):
No cóż,myślę ze maniak hueya wcale nie musi oznaczać iż ów maniak posiada odpowiednią wiedzę by go okiełzać :wink: . A po co zmieniać dystans sił?. Niech nowi giną,to da im motywację do dalszego treningu with huey machine,odkryją Go tak samo jak my.Bez skrótów,narazie mogą się pomęczyc. (fakt,dobry pilot mi-8 i "średniozaawansowany huey" leży).

Heh, zgadzam się z tobą :P
Huey Rulez !!! :D
Wiem ale chodzi......zresztą nie ważne
End of Topic :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 17:10 

Piospi napisał(a):
Hyh ja to znam bo przecież jestem maniakiem Huey'a :wink:
Więc żadnych rad dla dobrego pilota :) :D
Hyh ale chodzi mi mało doświadczonych graczy którym byłoby łatwiej :wink:

buahahahha, teraz juz wiesz bo ci haidi powiedzial :P :P :P :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2