EST_PL napisał(a):
calavero napisał(a):
A przy okazji pragne poinformować iż wczoraj wygraliśmy spara z PTS1939
No cóż ... pogratulować... wydaje mi się jednak że do kanonów grzecznościowych nalezy nieinformowanie o wynikach meczy towarzyskich na forum ogólnym. Ale może ja się nie znam

PS: Co zaś się tyczy klanów, które obawiają się wystąpienia w Lidze - to panowie... o lepszy trening będzie Wam naprawdę ciężko.
1. Co do wyników meczy towarzyskich. Często odnosze gre w bf'a do gry w piłke nożną. Drużyna, ławka rezerwowych, treningi, puchary, liga, trener (CL;)) itd... cóż.... nie ukrywam, że jestem "nowy" (?)... ale czy ktoś ukrywa wyniki towarzyskich spotkań reprezentacji Polski w piłce nożnej? (wiem wiem... czasami by można -> patrz mecz Polska - Dania)... ale czy to wyszłoby na dobre? Cóż... nie znam się na panujących zwyczajach.. ale.. osobiście nie widze nic złego w publikowaniu wyników meczy towarzyskich.
2. No i np. przez to nie wiemy.. który z "silnych" zespołów sceny polskiej jest najsłabszy... żebyśmy mogli z nimi zagrać... przezto SSR jest BARDZO ZA powstaniem ligi polskiej w bf'a. I wiemy... że lepszego treningu nie znajdziemy, a przy okazji.. zyskamy szacunek "starszych i poważniejszych" polskich klanów.