Teraz jest 20 kwi 2025, 14:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 163 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 18:29 
Moderator forum

Zes w morde na prawde ladne toto..
Gore moze sie do ciebie przylacze? Co powiesz na pijanego krasnoluda w kompanii? :D Yarpen Zigrin do uslug... gamratka wasza mac :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 18:30 

Garet zapraszam :D Zrobie sobie Elfa zielarza i będziemy melanżować wspólnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 18:49 

Tak dla wiadomosci fanow mmorpg (nie wiem czy juz czasem tego tu nie bylo :? ) ale gralem kiedys w TO moze nie doruwnuje grafika ale ja ja milo wspominam :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 19:05 

ja tez to zainstalowalem
przylacze sie do was lamusy i moja siła ORKA !! bede wam skrety skrecał :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 20:13 

Jak mi sie konto odblokuje to bede grał elfem :D MAg jakby co moge troche pomóc bo niewiem na co wyszkole

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 20:16 

Widać panowie od Crassiusa zorientowali się że lubieżna ekipa z ejw chce wprowadzić pijacki chaos na serwerze i zwinęli manatki :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 20:35 

ja z POLem juz 3 godziny czekamy az wlacza, ale w tym czasie sobie podrecznik do Linaga sciagam.
ps.link do podrecznika na forum

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 20:50 

ok maly FAQ ver 0.1BoB revision :D
-------------------------------------------------------------------------------------
komendy

.who -lista graczy na serverze
.rescue -wpadles w jakas texture?...uzyj tej komendy
.time -pokazuje czas w grze
-------------------------------------------------------------------------------------
chat

global !
priv " "nick
trade +
clan @
1. mam 20lvl i nie wiem jak zmienic profesje

musisz udac sie do PUSS THE CAT znajdziesz go w kazdym miescie

2. bije mnie niewidzialne zombie:)

jest to bug, rozlacz sie i polacz ponownie z serverem

3. gdzie moge nauczyc sie nowych skill-ow/czarow?

u skill mastera znajdziesz go w Eleven i Dark Eleven Village

4. wytrenowalem nowy skill/czar ktory nie dziala

w tej chwili server jest we wstepnej fazie, jeszcze duzo rzeczy nie dziala, w tym niektore czary i skille

5. nie moge akceptowac i wykonywac questow

questy nie dzialaja

6. czy moge kupic butelki many w sklepie?

nie

7. gdzie moge dostac mape?

w sklepie naturalnie:)

8. czy moge teleportowac sie miedzy miastami?

tak, w tym celu udaj sie do lokalnego Gatekeepera, jednak jest to drogie, proponuje kalsyczna metode:) czyli na piechte:)

9. chce dolaczyc do klanu BoB, co mam zrobic?: -)

skontaktuj sie z graczem o nicku RaKLeZ:D...znajdziesz go w EV...najlepiej zagadaj na privie:)

10. gdzie moge znalezc oficjalny poradnik do L2?

znajdziesz go na forum BoB-ow:D

http://www.linuxpl.com/~smaug/fsc/forum/viewforum.php?f=11podawaj linki bez sida ok?/Okota

Informacje dodatkowe

adena -waluta w grze
SP -skill points, dostajesz je za kazdego zabitego stwora
GM -game master siedzi czasami w Aden Castle, mozna isc i z nim pogadac:)
EV -Eleven Village, glowna siedziba BoB-ow:D

World Map
http://www.lineage2.com/images/knowledge/atlas_big.zip

All rights reserved...lol

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 21:37 

Jeszcze nie zacząłem grać a już kurwicy z tym dostaje ;) Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2004, 21:40 

Hehe fajny FAQ, ale ja bym wprowadził zmiany w niektórych punktach :D :

Do 2 ) dodałbym że nie zawsze trzeba restartować gre w przypadku niewidzialnego wroga, ja sobie radzę używając polecenia ".escape" wtedy "spadam z góry" i już widać kto się nas uczepił i można mu oddać :twisted: , jak na razie to się sprawdza u mnie już od dłuższego czasu...

Do 7 ) jeśli kupicie mape w sklepie i będzie ona niepełna (tylko okolicy) to się nie przejmujcie bo niektóre rasy na początku są ograniczone :wink: , wtedy wystarczy udać się np do jakiejś innej wioski np Elf Village i tam zakupić pełną wersje mapy :D

Do 9 ) jeśli nie ma Rakleza a ktoś chce dołączyć do klanu to uderzajcie do mnie ( w grze jestem Orkiem o nicku "Slasher") a napewno dogadamy się :wink: , dodam tylko ze swojej strony że klan założyłem na spółkę z Raklezem (choć nad nazwą klanu zastanawiało się nas więcej hehe) ale on może was dodać tylko oficjalnie do klanu gdyż może być tylko jeden CL w samej grze :wink:

Dodałbym jeszcze punkt:

11 ) czasami zdarza się w grze że chcąc rozmawiać np ze sklepikarzem, czy kolesiem od skillów - naciskając na tą postać atakujemy ją zamiast zacząć konwersacje, w takim przypadku należy wcisnąć raz klawisz CTRL

12 ) Skilli można nauczyć się odpowiednio - Fighterem od 5 LvL a Mystic od 7 LvL. Następne skille lub rozwijanie "starych" następuje po osiągnięciu kolejnych 5 LvL(5,10,15 itd.) dla Fightera oraz 7 LvL(7,14,21 itd.) dla Mystic

13 ) Aby poznać LvL potwora oraz jego HP zanim się go zaatakuje naciśnijcie SHIFT + lewy przycisk mychy

Mahalo.

P.S. Tak czytając te forum i BoB-we, chciałem abyście naprawde zastanwoili się nad wyborem klasy, ponieważ jak zauważyłem jest kilku chętnych do roli maga, który jest skopany (niezbalansowany) i ogólnie kiepski niestety :cry: ... w takim wypadku jeśli mamy być "śilni" jako drużyna to zastanówcie się 2 razy zanim zagracie magiem ( oczywiście nie mam nic przeciwko tej profesji ) , ponieważ grając tą postacią nie macie praktycznie żadnych szans z graczem z innego klanu (większość gra wojownikami), natomiast mag w obecnej postaci nadaje się tylko jako support (czyt. tylko leczenie bo czary wzmacniające drużynę w walce nie działają), także mówiąc po krótce 1 góra 2 magów wystarczy, a jeśli się zdecydujecie jednak grać magiem i po jakimś czasie zorientujecie się że jest naprawde kiepski to tlyko nie mówcię że was nie "ostrzegałem"

P.S. 2 Ja trzymam swojego maga w rezerwie (nick RustyNail) w razie jakby przywrócili tej profesji honory :wink:

P.S. 3 Daje namiary na TeamSpeak Crassius 66.169.58.1 (nie wiem czy działa, nie sprawdzałem,a le powinien, wczoraj podawali te info w grze)

Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 10:18 

No to bede grał elvem wojownikiem bo jak mag kiepski

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 10:50 

Ostatnie moje wcielenie :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 13:27 

Rusty - "kolcow" nie kupuj? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 14:58 

witam

dużo osób gra na tym shardzie lineage? jak pingi? i czy wycięli z gry wszystko, zostawiając tylko polowanie na moby czy jakis socjal też sie kroi?

może bym zagrał, czekam co prawda na world of warcraft, grajac w betę neocrona (mmo w swiecie cyberpunka), ale - mimo przyzwoitej grafiki - nie klei się gra za bardzo :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 17:58 

a ja nei moge grac bo co wpisze moj nick i haslo to mam komunikat na dole ekranu "password does not mach this account, confirm your account information and log in later" ktos mi powie do k... nedzy c sie dzieje ?? :evil: :x

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 163 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2