Hehe fajny
FAQ, ale ja bym wprowadził zmiany w niektórych punktach

:
Do 2 ) dodałbym że nie zawsze trzeba restartować gre w przypadku niewidzialnego wroga, ja sobie radzę używając polecenia ".escape" wtedy "spadam z góry" i już widać kto się nas uczepił i można mu oddać

, jak na razie to się sprawdza u mnie już od dłuższego czasu...
Do 7 ) jeśli kupicie mape w sklepie i będzie ona niepełna (tylko okolicy) to się nie przejmujcie bo niektóre rasy na początku są ograniczone

, wtedy wystarczy udać się np do jakiejś innej wioski np Elf Village i tam zakupić pełną wersje mapy
Do 9 ) jeśli nie ma Rakleza a ktoś chce dołączyć do klanu to uderzajcie do mnie ( w grze jestem Orkiem o nicku "Slasher") a napewno dogadamy się

, dodam tylko ze swojej strony że klan założyłem na spółkę z Raklezem (choć nad nazwą klanu zastanawiało się nas więcej hehe) ale on może was dodać tylko oficjalnie do klanu gdyż może być tylko jeden CL w samej grze
Dodałbym jeszcze punkt:
11 ) czasami zdarza się w grze że chcąc rozmawiać np ze sklepikarzem, czy kolesiem od skillów - naciskając na tą postać atakujemy ją zamiast zacząć konwersacje, w takim przypadku należy wcisnąć raz klawisz CTRL
12 ) Skilli można nauczyć się odpowiednio - Fighterem od 5 LvL a Mystic od 7 LvL. Następne skille lub rozwijanie "starych" następuje po osiągnięciu kolejnych 5 LvL(5,10,15 itd.) dla Fightera oraz 7 LvL(7,14,21 itd.) dla Mystic
13 ) Aby poznać LvL potwora oraz jego HP zanim się go zaatakuje naciśnijcie SHIFT + lewy przycisk mychy
Mahalo.
P.S. Tak czytając te forum i BoB-we, chciałem abyście naprawde zastanwoili się nad wyborem klasy, ponieważ jak zauważyłem jest kilku chętnych do roli maga, który jest skopany (niezbalansowany) i ogólnie kiepski niestety

... w takim wypadku jeśli mamy być "śilni" jako drużyna to zastanówcie się 2 razy zanim zagracie magiem ( oczywiście nie mam nic przeciwko tej profesji ) , ponieważ grając tą postacią nie macie praktycznie żadnych szans z graczem z innego klanu (większość gra wojownikami), natomiast mag w obecnej postaci nadaje się tylko jako support (czyt. tylko leczenie bo czary wzmacniające drużynę w walce nie działają), także mówiąc po krótce 1 góra 2 magów wystarczy, a jeśli się zdecydujecie jednak grać magiem i po jakimś czasie zorientujecie się że jest naprawde kiepski to tlyko nie mówcię że was nie "ostrzegałem"
P.S. 2 Ja trzymam swojego maga w rezerwie (nick RustyNail) w razie jakby przywrócili tej profesji honory
P.S. 3 Daje namiary na
TeamSpeak Crassius 66.169.58.1 (nie wiem czy działa, nie sprawdzałem,a le powinien, wczoraj podawali te info w grze)
Mahalo.