Teraz jest 24 lis 2024, 16:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:10 

Werminator napisał(a):

(...) Denerwuje mnie już po prostu wasz debilizm. (...)

I kto to mowi... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:11 

mirobanan1 napisał(a):
)Ale wy macie problemy :roll: z tematu o patchu prześliście domałej kłotni :? (jak zwykle w roli gównej wermi :lol: )

I co zrobisz? Jeśli do nich przecież nic nie dociera, bo to są szlachcice, którym uwagi zwrócić nie możesz... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:17 
Moderator forum

Werminator napisał(a):
yacub napisał(a):
Werminator napisał(a):
@Okota - cicho, bo zaraz Praetorius przyjdzie i znowu będzie kazania dawał :wink:

Nikt nie karze Ci tego czytać.

Buhahahah, to on. To ten, który zawsze się sprzeciwia, to ten wiecznie naburmuszony. Widzę, że się koleś nie miałeś do czego przyczepić - jak zawsze zresztą :roll:

Miałem - do czego - do Ciebie, "Bo Cię nie lubie, bo jesteś mniejszy i ci przywalę jeśli się nie ruszysz!" (c) Epoka Lodowcowa, no offence, to tylko cytat :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:21 

Cytuj:
Denerwuje mnie już po prostu wasz debilizm.
Mnie te denerwuje Twoj debilizm i co?

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:30 

yacub napisał(a):
Werminator napisał(a):
yacub napisał(a):
Werminator napisał(a):
@Okota - cicho, bo zaraz Praetorius przyjdzie i znowu będzie kazania dawał :wink:

Nikt nie karze Ci tego czytać.

Buhahahah, to on. To ten, który zawsze się sprzeciwia, to ten wiecznie naburmuszony. Widzę, że się koleś nie miałeś do czego przyczepić - jak zawsze zresztą :roll:

Miałem - do czego - do Ciebie, "Bo Cię nie lubie, bo jesteś mniejszy i ci przywalę jeśli się nie ruszysz!" (c) Epoka Lodowcowa, no offence, to tylko cytat :P

Fajne filmy oglądasz - mi też przypadł do gustu. Szczególnie moment, gdy leniwiec wchodzi nosorożcom w "sałatkę" - to mnie rozwaliło :P .

@Kaczy - dzięki, dobrze wiedzieć. Powiedz mi tylko, na czym polega mój debilzm... Mnie wpienia to, że naśmiewacie się ze słabszych, nowych, ludzi, którzy mają pierwszy kontakt z BF 1942 i nie wiedzą o niej praktycznie nic. Pomyśl, gdybyś wziął do ręki Gothic 2, nie czytając instrukcji (jak robi większość polskiego społeczeństwa) to od razu wiedziałbyś o co chodzi?!

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:51 

Cytuj:
@Kaczy - dzięki, dobrze wiedzieć. Powiedz mi tylko, na czym polega mój debilzm... Mnie wpienia to, że naśmiewacie się ze słabszych, nowych, ludzi, którzy mają pierwszy kontakt z BF 1942 i nie wiedzą o niej praktycznie nic. Pomyśl, gdybyś wziął do ręki Gothic 2, nie czytając instrukcji (jak robi większość polskiego społeczeństwa) to od razu wiedziałbyś o co chodzi?!

1) I to wlasnie jest paranoja - nie cyztaja instrukcji i zadaja durne pytania. W jakims celu ludzie tworza takie instrukcje.

2) Czy to ze nie czytaja instrukcji daje im prawo zakladania 100 takich samych topicow z jakims durnym zapytaniem?

3) Ja zawsze sie staram wyszukac odpowiedz na moej pytanie (niewazne w jakiej dziedzinie) dopiero jak wiem ze nie dam rady sam to pytam na forach itd. Ale jak ktos ma lenia i chce zeby wszyscy cos za niego robili...

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:56 
Moderator forum

Wieśchol napisał(a):
Pomyśl, gdybyś wziął do ręki Gothic 2, nie czytając instrukcji (jak robi większość polskiego społeczeństwa) to od razu wiedziałbyś o co chodzi?!

Jeśli jest się analfabetą to trzeba liczyć się z konsekwencjami. Przy objawach głupoty j/w. Nie wiem "jak robi większość polskiego społeczeństwa", ale ja zaczynam od przeczytania instrukcji zanim zacznę grać :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 18:57 
Moderator forum

wiechol w sumie to chetnie sie z toba podraznie z okazji niedzielnego wieczoru, ale jescze poczekam az zlapiesz wiekszego agresora i zaczniesz pluc na ekran :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 19:07 

Ale Yacub, Kaczy! Są osoby, które spotykają sie po raz pierwszy z takim forum, które nawet czytają instrukcję, ale nie ma w niej rozwiązania problemu! Takim osobom trzeba pomóc. Wtedy możesz zyskać szacunek oraz + 1 post (dla spamerów)

@Yacub - co chciałeś osiągnąć Wieścholem? W jakim celu mnie obrażasz? Tak sobie, żeby było śmiesznie?

Hahhaha, a teraz postać kultowa. To mu zawdzieczamy tekst: O kur@#, co to za wiewiórki, ja pier#$%^&". I to w zasadzie tyle. Osoba ta, czyli w skrócie Holman, zawsze musi się wtrącić, objechać kogoś, aby było śmiesznie, lecz w rzeczywistości jest inaczej.

I zastanówcie się nad tym co pisze...

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 19:15 

Cytuj:
Ale Yacub, Kaczy! Są osoby, które spotykają sie po raz pierwszy z takim forum, które nawet czytają instrukcję, ale nie ma w niej rozwiązania problemu! Takim osobom trzeba pomóc. Wtedy możesz zyskać szacunek oraz + 1 post (dla spamerów)

W skorie jak gosc ma zajebi*tego lenia, nic mu sie nie chce i jest tak glupi ze nie umie poswiecic 10 sekund na znalezienie rozwiazania problemu to mamy sie rzucac i mu pomagac? Sory ale bezmyslnosc mnie bardzo wkurza. I nalezy takei zjawisko tepic a nie uzalac sie nad "biednym" leniem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 19:20 
Moderator forum

Werminator napisał(a):

Hahhaha, a teraz postać kultowa. To mu zawdzieczamy tekst: O kur@#, co to za wiewiórki, ja pier#$%^&". I to w zasadzie tyle. Osoba ta, czyli w skrócie Holman, zawsze musi się wtrącić, objechać kogoś, aby było śmiesznie, lecz w rzeczywistości jest inaczej....

0. zrobilem powyzej delikatny zart ale widze ze jak sie ma 14 lat i sie dojrzewa to sie wszystko miesza, wiec:
1. wiechol juz kiedys prowadziles podobna krucjate, z tego co pamietam sam sie potem przyznales ze byles w bledzie, sam sobie znajdz te posty bo mi sie nie chce szukac
2. ten tekst o wiewiorkach nie byl do ciebie, nie masz o nim pojecia i nie znasz kontekstu wiec naprawde nie tobie gowniarzu jest mowic kto komu co zawdziecza i w jakiej sytuacji
3. objezdzam zasluzenie i tylko za jawna glupote, jak na razie nikogo nie objechalem ale mozesz mnie draznic dalej, znasz moje mozliwosci

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 19:26 
Moderator forum

Werminator napisał(a):
@Yacub - co chciałeś osiągnąć Wieścholem? W jakim celu mnie obrażasz? Tak sobie, żeby było śmiesznie?

Po prostu Cię nie lubię :) I działasz mi na nerwy.
Werminator napisał(a):
Hahhaha, a teraz postać kultowa. To mu zawdzieczamy tekst: O kur@#, co to za wiewiórki, ja pier#$%^&". I to w zasadzie tyle.

Nie było Cię wtedy na TSie, więc zamilcz, jeśli nie wiesz o czym mówisz, ok? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2004, 19:29 
Moderator forum

Jak widze w tym temacie nie ma jusz szans na dyskusję "na temat". Zresztą własciwa odpowuedź na problem i tak się jusz tu pare razy pojawiła. Tak więc zamykam, a wy się kłućcie gdzie indziej (sugerowałbym GG lub PW). EOT

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2