boby7[PL] napisał(a):
RustyNail napisał(a):
możesz założyć jakiś inny topic np "Domyślmy się czy wygodniejsze będą buty Nike czy buty Adidas..."
Ależ po co? Wiadomo, że British Knights!
PS: Ty się tak nie podniecaj, bo słuch stracisz. Piszą Ci ludziki, że Sennheiser raczej lepszy ale Ty wiesz lepiej na podstawie kilku pseudo-aduiofilskich wypocin tych, którzy kupili Philipsy. Co mają napisać, że kupili gorsze? No coś Ty? Zastanów się i potem się dopiero nabijaj. OK? Kupili bardzo dobre, względnie tanie słuchawki i tyle.
PS2: Tak sobie jeszcze raz przeczytałem ten wątek i wychodzi mi na to, że już wybrałeś swoje słuchawki. Dupci nie zawracaj. Właśnie króciutko gadałem na temat tych słuchawek z kolesiami ze studia audio. Kazali mi iść do diabła i kupić takie, w których mi będzie bardziej do twarzy. Przekazuję Tobie ten sarkazm z nadzieją, że odczytasz go właściwie. Właściwie... Już straciłem nadzieję.
No nie wiem ja jakbym kupił Philipsy i wcześniej słuchał Senn to bym napisał prawde bo niby po co miałbym kłamać... zresztą chyba niewszystkie te opinie były "skłamane"... To że wybrałem już słuchawki to nie znaczy że nie jestem ciekaw opini innych a jak chcesz żebym ci "dupci nie zawracał" to po co wogóle tu zaglądasz...
Reasumując sarkaźmie jeden ty

słuchawki trzeba odsłuchać samemu, ale jak już wspomniałem że nie mam takiej możliwości, sugeruje się więc opinią innych i wydaje mi się z tych opini że nie warto dopłacać tych 100 zł więcej do Senn 500 zakładając że po obu "stronach" znajdą się prawdziwe jak i nie prawdziwe opinie...... Tak naprawdę nigdy się nie dowiem które były lepsze dopóki nie odsłucham Senn 500... A ktoś kto słuchał tylko jednego z wymienionych w tytule topicu modeli nie może porównać ich ze sobą...a ci co słuchali obydwu powinni pisać prawdę a nie "dowartościowywać się" itp.
Mahalo.