Teraz jest 29 lis 2024, 12:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 00:43 

Luki napisał(a):
Nigdy nie było tak że ktośz nas szedł do kogośi prosił "Zmień klan i dołącz do nas"

To było tak czy nie bo nie mogę, się zorientować z reszty twoich postów...
(czasem się zastanów zanim coś napiszesz, bo często potem sprzeczne wersje wychodzą)

A tak na serio to ja tylko chciałem zaapelować o traktowanie tego z dystansem. Prowadzenie rozmów po cichu to przesada. Dla nas akurat jest ważna każda pojedyńcza osoba. Zrozumcie że dla nas nie liczy się gra a ludzie. Ja wam nie bronie się reklamować, rekrutować nowych ludzi i ogólnie rozpowszechniać sceny... Tylko że dla mnie to wyglądało tak: "chodź do nas po co być z nimi". Pozatym jak widać nie tylko naszemu klanowi się takie nagabywanie nie podoba. Jak ktoś od nas będzie chciał aż tak bardzo z wami grać to sam przyjdzie. Np. z haidim nam się nie ułożyło jest z wami ja nic do tego nie mam, tak samo Gore poprostu nie odpowiadała mu powaga z jaką to traktowaliście.

Żeby było jasne, ja nikomu graczy bez jego wiedzy nie zabieram i nie życze sobie żeby ktoś zabierał mi moich. EOT z mojej strony...

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 01:05 

Jejku Kaspar zacznij czytać ze zrozumieniem bo robisz się lekko wkurzający. Żarty żartami ale bez przeady :/
Nikogo na siłę nie werbujemy i propozycji "na siłę" nikomu nie składamy. Jak już to podczas jakiejś rozmowy może paść tekst że Wilda stoi otworem ale nie że chodź do nas bo oni są tacy a my tacy. Trzeba zrozumieć że propozycja a werbunek to jest coś innego :/

Ostatnio edytowano 3 paź 2004, 01:06 przez Luki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 01:06 

Okota napisał(a):
ja pier....
chyba poprosze aiva o podforum:
Sprzeczki miedzyklanowe...

Zamknac temat?

widzisz okota zmarnowałeś dwa posty. Normalni ludzie napiszą kilka słów i nic nie musisz robić. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 11:49 
Moderator forum

Luki napisał(a):
Jejku Kaspar zacznij czytać ze zrozumieniem bo robisz się lekko wkurzający. Żarty żartami ale bez przeady :/
Nikogo na siłę nie werbujemy i propozycji "na siłę" nikomu nie składamy. Jak już to podczas jakiejś rozmowy może paść tekst że Wilda stoi otworem ale nie że chodź do nas bo oni są tacy a my tacy. Trzeba zrozumieć że propozycja a werbunek to jest coś innego :/

nagabywanie na gg to co to jest werbunek czy propozycja...widze Luki ze nawet nie wiesz co sie w klanie dzieje..a juz pieprzysz ze my jestesmy czysci jak łza...

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 11:51 

No niestety Luki gra w Recondo i nie potrzebnie sie wypowiada w sprawach Wilda, pozniej wychodza sprzeczne info.

To pisalem ja Ethan gdyz znowu mi sabotazowano uzytkownika lol :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 12:10 

Ethan zaloguj się wkońcu na swoim użytkowniku! :D

Jakie sprzeczne informacje? Wy czytać nie potraficie czy jak? Piszę że nikt nikogo nie werbuje na gg ani nigdzie indziej. Co innego jeżeli chodzi o składanie propozycji, że u nas drzwi są otwarte. Przecież nikt do Was nie przychodzi i nie mówi: ej, zmień klan, u nas jest lepiej itd.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 12:10 

EJW troche luzu :D nie rób drugiemu co tobie niemiłe.
Ale z was lole
Kto rozwalił IRS? - pytanie za 1 000 000$

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 12:50 
Moderator forum

Luki napisał(a):
Ethan zaloguj się wkońcu na swoim użytkowniku! :D

Jakie sprzeczne informacje? Wy czytać nie potraficie czy jak? Piszę że nikt nikogo nie werbuje na gg ani nigdzie indziej. Co innego jeżeli chodzi o składanie propozycji, że u nas drzwi są otwarte. Przecież nikt do Was nie przychodzi i nie mówi: ej, zmień klan, u nas jest lepiej itd.

zobacz jak ty czytasz <LOL>
o sprzecznym info pisal Ethan...czytaj uwaznie i patrz co piszesz..

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 13:41 

Ja dobrze wiem co pisał Ethan, bo przecież sedzi obok mnie i mi jeszcze mówi :) więc nie mów że to ja źle czytam. Ja już się nie wypowiadam bo ta dyskusja nie ma sensu.

Tak poza tym fajnie Kaspar że od razu bijesz z tym na publiczne forum a nie do lidera wpierw. Po prostu n/c. Tu nie chodzi o jakieś nagabywanie tylko znowu o to żeby zjechać nasz klan :/ i przypomnieć wszystkim jaka to Wilda jest feee.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 14:39 

Luki napisał(a):
Tu nie chodzi o jakieś nagabywanie tylko znowu o to żeby zjechać nasz klan :/ i przypomnieć wszystkim jaka to Wilda jest feee.

jak to slusznie przypomnial Spadak, wg. tego kryterium (teoretyczne przeciaganie graczy) Wilda jest daleko w tyle w kategorii "klan feee roku" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 15:55 
Moderator forum

spadak napisał(a):
EJW troche luzu :D nie rób drugiemu co tobie niemiłe.
Ale z was lole
Kto rozwalił IRS? - pytanie za 1 000 000$

no nie wiem odpowiadaj i sam sobie wyplac nagrode...

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 16:49 
Moderator forum

Kloccie sie ale nie wprowadzajcie do tematu sprawy z IRS bo tam chodzilo o cos zupelnie innego...Nie znacie faktow wiec nie wypowiadajcie sie na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 17:14 

a wogole jestescie wszyscy glupi :P buheh :) narka

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 17:38 

Luki napisał(a):
Uza kolego z tego co wiem klan w ktorym grasz wysylal podobne propozycje do graczy w Wilda ( czasy obecne nama ). Nie robilem z tego afery, jedynie porozmawialem z liderami Enclave.

Przepraszam, a kiedy takie coś miało miejsce :?:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2004, 17:54 

Dobra miałem juz nic nie pisać....

Ale naprawde mało mnie obchodzi co o was myśle garstaka 80 osób co to forum czyta, jak pisałem jest jeszcze coś takiego jak realny swiat... A wracając do sedna pisząc na forum chciałem zwrócić uwage na problem, ale oczywiście wy berzecie wszytko do siebie. Niestety na tym forum wszytko trzeba pisać wprost... To ja napisze tak żeby każdy zrozumiał :] Po każdej zmianie barw klanowych ( chodzi mi o wszytkie klany) zawsze powstaje niepotrzebne napięcie pomiedzy dwoma klanami i tą osobą. Dużo prościej będzie jeśli wszytko bedzie się odbywało otwarcie wtedy nikt nie czuje się oszukany i nikt nie ma do innych pretensji. Jak ktoś chce o tym pogadać to proszę, a jak sie kłócić to juz naprawde się nie udzielam...OVER

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2