Teraz jest 29 lis 2024, 08:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 23:30 

Nie mam zamiaru sie zmieniac tylko po to zeby ktos mnie lubil badz nie.
Tak jestem nizle w temacie, pisalem o tym powyzej, ja przynajmniej staram sie dzialc, a nie pisac kolejne bezcelowe posty.

yacub-> czepnales tego co napisali (to jest forum i jesli pisze zgodnie z regulaminem to ma prawo), a jesli nie widzisz czemu to zmien klan jeszcze raz, widze ze magia enclave dziala nadal ;). No bo wklejanie informacji o czitach to przeciez nie jest zasmiecanie forum.

BTW wracajac do tematu globe (F7C):
http://www.esl-europe.net/de/bfvietnam/8on8plus/eas/match/1428450/
http://www.esl-europe.net/de/bfvietnam/8on8plus/eas/match/1428450/?comment=50#comments

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 00:24 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
yacub-> czepnales tego co napisali (to jest forum i jesli pisze zgodnie z regulaminem to ma prawo), a jesli nie widzisz czemu to zmien klan jeszcze raz, widze ze magia enclave dziala nadal ;).

Mnie się znikąd nie pozbywali. I nigdzie nie dostałem vote'a podczas przyjmowania na "nie", w przeciwieństwie do niektórych ;) Dokładnie taki sam post napisałbym pod starym tagiem.

Ostatnio edytowano 9 paź 2004, 00:28 przez yacub, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 00:28 
Moderator forum

te screeny to tak na marginesie można sobie w d.. wsadzić jakbyś nie zauważył to chyba na twoim znajomym forum jest wyraźnie napisane

Cytuj:
....
All above has its own HotKey
.....

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 08:20 

Marcinek odj** sie od enclave twoje slowo jest g****o warte, przyjeba****s sie do yakuba o co ze odszedl z SPQR :?: :?:
chyba boli cie to ze nie wybral UKF a wybral enclave, sorry dobrawek ale gosciu troche przesadza. kiedy ja odszedlem z enclave do wildy 90% sceny bfa obrazila sie zabanowala mnie na gg,marcinek nic do ciebie nie mam ale odpie**** sie od nas.

pozdrawiam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 08:29 

A wracając do tematu - brak screenów zrobionych przez PB nic nie znaczy.
PB od zawsze i nie tylko w BF miał problemy z SS i EB nic w tym kierunku nie robi prócz zapewnienia że muszą od nowa napisać moduł który się tym zajmuje.
Swego czasu walczyłem mocno o to na forum punkbusted.com ale to po 1 nie jest forum EB, a i kolesi z EB tam nie widać (mimo że na ich stronie jest link do tego forum jako pomoc w rozwiązywaniu problemów).
Dostępność SS mocno związana jest z pingiem do serwera. Praktycznie kolesi z wyższym niż 20 pingiem nie sposób złapać.

Nie twierdzę oczywiście że kolesie czitowali czy nie czitowali. To osobna sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 09:22 

Yacub -> To widze ze slabo czytales forum, kto tam glosowal na "nie" przy przyjmowaniu, chyba powinienes isc do okulisty ;).

Vegeta -> Co do Twoich slow to dla mnie znacza tyle samo. Prtensje ze nie poszedl do UKF -> LOL, a ktos chcial zeby tam poszedl, bez obrazy ale z tego co wiem to nikt nie byl zainsteresowny jego osoba. Malo kto zauwazyl ze odszedl z SPQR i przeniosl sie do enclave. Pozdrawiam i ja.

NightMax -> Chodzi o komentarze pod meczem, a nie screen, ale widzocznie nie domysliles sie. Szczegolnie czesc angielsko-jezyczna na koncu listy komentarzy.

Pwrot do tematu
Tak oczywiscie, ze PB ma problem z robieniem SS, ale dziwne jest, ze jedna druzyna ma robione screen bez problemu, a druga wogole;).

hx^ Panthi napisał(a):
jeah this could be, but we had the Problem that in 1 Round there getting 10 Screenies of our Players and not a single one from a gLobe Player. Sure there many reasons, why this could be.

Co do pingow to gLOBE mial pingi rowne badz mniejsze, co widac na zalaczonym screenie.
http://download.esl-europe.net/matchmedia/1428000/1428450/2343414.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 09:39 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Yacub -> To widze ze slabo czytales forum, kto tam glosowal na "nie" przy przyjmowaniu, chyba powinienes isc do okulisty ;)

Z tego co pamiętam, to w SPQR dostaliście jakieś (nie)12:4(tak) :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 09:45 

Wy, ja jeszcze nie gralem w te gre. Zreszta czas pokazal kto wyszedl jak na tym glosowaniu ;).

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 09:52 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Wy, ja jeszcze nie gralem w te gre. Zreszta czas pokazal kto wyszedl jak na tym glosowaniu ;).

Analogia: jest różnica pomiędzy wyjściem z Pub'u o własnych siłach, a zostaniem wyrzuconym na zbity pysk przez ochroniarzy ;) A właściwie nawet nie wpuszczonym ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 10:27 

yacub napisał(a):
Z tego co pamiętam, to w SPQR dostaliście jakieś (nie)12:4(tak) :P

Zachowaj dla siebie wewnętrzne informacje z forum. Wiem, że strasznie cię świerzbi język, ale poszukaj jakiś innych argumentów w swojej kłótni z marcinkiem.

yacub napisał(a):
marcinek napisał(a):

Analogia: jest różnica pomiędzy wyjściem z Pub'u o własnych siłach, a zostaniem wyrzuconym na zbity pysk przez ochroniarzy ;) A właściwie nawet nie wpuszczonym ;)

Też akurat nie masz być z czego dumny i lepiej, żebym ja się nie zaczął bawić w analogie bo żałośnie na nich wyjdziesz. Tym samym proponuję zakończyć temat SPQR, chyba, że bardzo chcesz nabić się na moje ostrze ironii :twisted:

"ee przeciez "spqr forever"..to co ty sie tak enclava interesujesz? :>"
Pan Szmata
"o wlasnie, szmaciak mi przypomnial, przeciez SPQR forever, AVE SATAN i tym podobne *********"
Holman

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 10:48 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
Też akurat nie masz być z czego dumny i lepiej, żebym ja się nie zaczął bawić w analogie bo żałośnie na nich wyjdziesz.

To, że zmieniłem klan to ma być jakaś zbrodnia? Nie rozśmieszaj mnie. To jest tylko gra komputerowa, nie związki małżeńskie i gram tam, gdzie mój wysiłek jest doceniany - nothing more. (reszta wyjaśniona na GG :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 11:06 

yacub napisał(a):
To, że zmieniłem klan to ma być jakaś zbrodnia? Nie rozśmieszaj mnie. To jest tylko gra komputerowa, nie związki małżeńskie i gram tam, gdzie mój wysiłek jest doceniany - nothing more. (reszta wyjaśniona na GG :wink: )

Żadna zbrodnia, jeżeli zmienia się klan w normalny sposób, bez niedomówień. Poza tym SPQR ma podobną filozofię jak ejw to banda gości którzy się przyjaźnią, a przy okazji grają w te same gry komputerowe. Stąd olanie kumpli zawsze jest bolesne (reszta wyjaśniona na GG :wink:)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 11:08 

No wlasnie Yacub to tylko gra komputerowa, wiec przeanalizuj kilka postow ktore napisales w tym temacie. A w podpisie daj teraz ... Forever, nie pisze nazwy klanu, bo ktos bedzie sie burzyl ze sie czepiam :D.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 15:31 

Panowie czy na tym forum scenowym zawsze z kazdego tematu trzeba zrobic off topic, ktory w zadnym stopniu nie odnosi sie do zrodla tematu zapoczatkowanego przez Matadora.

Jezeli macie jakies wlasne problemy lub ktos wam nie pasuje to zalatwiajcie sprawy na TS'sach, GG lub spotkajcie sie na miescie dajcie sobie w morde i tyle. Z coraz wiekszym zalem musze stwierdzic ze na tym forum panuje mania wzajemnego obrazania, jechania po ludziach, wysmiewania sie z innych itd.

Jezeli tak ma wygladac Polska wspolnota gry BF:Vietnam to ja dziekuje bardzo. Dobijajace jest takze to ze w coraz wiekszym stopniu w tych "awanturach , sporach , sami nazwijcie to jak chcecie biora udzial osoby ktore dotychczas daly sie poznac z lepszej strony.

Zastanowcie sie nad tym, gdyz w perspektywie ewentualnego przyszlorocznego Nations Cupa w BF:Vietnam nie uda nam sie skompletowac silnej druzyny. A moze nikomu na tym juz poprostu niezalezy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, 15:40 
Moderator forum

ee Ethan pociesz się marcinka ta gra nie bawi więc jest jeszcze szansa :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2