Teraz jest 25 lis 2024, 06:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2004, 09:24 

Luki
ale zanalizuj prosze wlasny cytat !
"
3. Administratorzy serwera mają prawo usunąć lub zbanować każdego kto złamie którykolwiek z poniższych punktów:
a. Przeklinając, obrażając lub wyśmiewając się z innego gracza otrzymuje się pierwsze ostrzeżenie.
b. Zignorowanie ostrzeżenia i dalsze karygodne zachowanie jest równoznaczne z usunięciem z serwera.
"

Admin ma prawo usunac kazdego kto:
Przeklina , obraza innych ... otrzymuje ostrzezenie
-------------- Nic z trego nie mialo miejsca bo Normalnie w siwiecie Gralem sobie !!! nikogo nie obrazalem nie robilem TK nie nasmiewalem sie itd.

b. Zignorowanie ostrzeżenia i dalsze karygodne zachowanie jest ....
jakie ignorowanie admina ... i czy normalna gra jest kategorycznym zachowaniem ??? LUKI starasz sie cos na sile wcisnac chyba !

a primo
Nie mogli mnie prosic Kilka krotnie bo nie wiem czy jestes w stanie zrozumiec ile masz czasu na proszenie kogos miedzy tym jak ktos wsiada do AA i zaczyna strzelac do smiglowca ? a straceniem go ??
a kopa dostelem po straceniu smiglowcow (czyli ile sec )
Pozatym probowales cos pisac do kogos lecac ?? a zdrugiej strony czytac komunikaty wlasnie strzelajac z AA ;] i starjac sie trafiac uciekajacy smiglowiec ... no zasatanow sie ;]

Tak wiec pewnie napisali cos raz ... czego akorat nie zauwazylem bo tak
jak pisze nie mam obowiazku czytac wszystkiego co sie przewija przez ekran ;] (bo na free to tam kupa bzdur sie przewija )
a kopanie za normalna gre na serwie to swinstwo i tyle
i tak jak pisalem wczesniej jak ktos nie chce grac to sobie sam stawia serwer zamkniety lub singla odpala

von Roberto

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2004, 10:01 

Roberto wyslal mi liste osob co byly na serwerze i z adminow byl tam w chiwli kickniecie von Roberto , Kamikadze grajacy jak Kami air czy jakos tak. Byl to jedyny dostepny admin w chwili kiedy wykopano von Roberto.

Mnie juz zatrzynaja meczyc te kicki chamstwo do innych ludzi ze sceny. Jezeli ktos chce cos cwiczyc z kumplami to zamyka serwa ( dobrze byloby dac komunikat z konsoli ze np ze wzgledu na trening serwer zostanie zamkniety zalozmy na 1 godz i idzie sie trenowac. )

Jak gram to tez nie patrze sie kto co pisze bo od tego jest forum na serwerze czlowiek goni za fragami i chce sie wyluzowac dobrze bawic a nie zawracac glowy jakimis zbednymi informacjami.

Luki - z tego co widze to regulamin nie zostal zlamany wiec nie wiem po co w ogole przytaczasz te cytaty.
Ostatnio byl na serwerze jakis zagorzaly fanatyk z Anglii ktoremy cos nie pasowalo i zaczal wyzywac Polakow od najgorszych to dostal bana i sprawa zalatwiona. To jest Luki zlamanie regulaminu, ale to ze ktos strącil heliczopter to chwala mu za to bo sam nie lubie wszystkich FCA i uwielbiam ich sciagac z nieba :D. Admini niech dorosna i nie odstawiaja siary na serwerze, jezeli chcecie kogos kicknac to niech to bedzie kick za zlamanie regulaminu.

O&O

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2004, 12:02 

Nie chce mi sie juz czytac na tym forum postow dluzszych niz 5 linii... :D

Chcialbym tylko zawnioskowac utworzenie Komisji Sledczej majacej zbadac czy aby nie jest za pozno... :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2004, 12:50 

kto ukradl moje ciasteczka :( bede musiał postawic siły wojskowe naszej armi w gotowosci ma ktos inny problem bo moge pomóc jakis leopard sie znajdzie na zniszczenie kogos

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2004, 17:12 

Ostatnio mialem podobny przyklad na jakims niemieckim serwie tyle ze tam mnie niemcy wyzywaly!!!
Co ciekawe jak zmienilem z fake nicka na klanowego to nagle zaczeli sie tlumaczyc ze tylko zartowali i zebym sie nie obrazal hehe i co daje tag ?? :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2004, 22:08 

Brawa dla ethana za to ze wyprostowal cala sprawe. Chlopie wiecej takich postaw a ludzie beda inaczej patrzec na ten klan.

p.s luki grow up !!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2004, 11:09 
Moderator forum

OT

Pawel kiedy bedziesz mial komputra???

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2004, 16:45 

Spoko Mort, dopiero teraz wiem jak to było i śmiało mogę przyznać rację Ethanowi. Początkowo słyszałem inne wersje od ludzi co tam byli :/

PS. Paweł bądź bardziej kreatywny :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2