Lagvna napisał(a):
Wiadomo, że ta impreza to dla nas - fanów serii Battlefield okazja do zobaczenia nowego produktu DICE, ale nie tylko. Nie wszyscy mogli tam być (ze mną włącznie

) więc może Ci, którzy byli tam opowiedzą nam co ciekawego można było tam zobaczyć poza Bf'a 2 i podzielą się wrażeniami...
PS. nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat - w razie czego proszę przerzucić gdzieś indziej.
Można było zobaczyć prezentacje gier:
Battlefield 2 - wszystko już zostało powiedziane, jednym słowem: WYYPASSS
Wiedźmin - tytuł mówi sam za siebie, kto zna Sapkowskiego ten wie
Atak na Śródziemie (czy jakoś tak) - gra oparta na Władcy Pierścieni; do tego to trzeba mieć sprzęt, sceny walki z udziałem setek tysięcy żołnierzy, każdy oddział robi co innego i w inny sposób... cud miód
Full spectrum war (czy jakoś tak, tyle tego było, że ciężko wszystkie tytuły zapamiętać) - kolejna z serii "Battlefieldowych" gierek, tylko że tutaj kierujemy całym oddziałem
Rome: Total War - nie wiem co to, wiem, że było
Need For Speed Underground 2 - wypas gierca, no i można było sobie w nią pograć zasiadając w Nissanie 350Z
Colin McRae Rally 5 - kolejna gra nie wymagająca komentarza
Richard Burns Rally - j.w.
Star Wars: Battlefront - Battlefield w świecie Star Wars
Fifa 2005 - w porównaniu do poprzednich części dużo lepsza...
Call of Duty: jakiś tam dodatek 
- fajna grafika i fabuła
Tony Hawk's Underground 2 - kolejna część...
Poza tym było pełno gier na
Nokię N-Gage,
wszelkie konsole i dużo dużo więcej...
Były też jakieś turnieje, np.
Call of Duty, na który przyjechały same klany z polskiego CB...
Z mojej strony rozcarowałem się tym, że nie było żadnego stanowiska dotyczącego sprzętu dla graczy (myszki, kierownice itp)... stanowisko Logitecha wołało o pomstę do nieba, Creative'a w ogóle nie było, a kierownice można było pooglądać tylko na stanowiskach do gry...