FranticPL napisał(a):
Oj panie Holman - rozbawil mnie Pan do lez , czy Pan nie jest jakims satyrykiem ??

Oj Panie Frantic - rozbawił mnie pan do łez , ale akurat wiem że nie jest Pan satyrykiem. ( no napewno nie z wyboru )
wracając do tematu : Wyspa podał Ci chyba najlepszy sposób na dostanie sie do klanu. Z tym że jako zwiedzający mape to sie raczej nie wykażesz czymś więcej niż znajomością terenu poza tymi czerwonymi ukośnymi kreskami na mapie. Ażeby zostac zauważony na serwerze musiałbyś wyspecjalizować w innym fachu ....najłatwiej nauczysz asfaltować czyli biegać z karabinem. Snajper to bardzo ciekawa specjalizacja jednakże musisz wiedziec iż klany żadko korzystają z usług snajperów w czasie meczy klanowych i raczej szukają dobrych graczy w pozostałych specjalnościach........
dodatkowa wskazówka: Clan Liderzy czesto siedzą na serwerach i obserwuja konkretnych graczy......nie tylko zwracaja uwagę na twój wynik ale równiez na sposób w jaki go osiągnełes ....... chodzi o to żebys nie skupiał się tylko na jak najlepszym wyniku siedząc dla przykładu na respownie wroga rzucając granaty.........
i z tego wszystkiego co tu Ci napisałem zapamietaj jedno:
......NIE SZUKAJ KLANU ON SAM CIE ZNAJDZIE .........
skup sie jedynie na podnoszeniu swoich umiejętności