Teraz jest 25 sie 2025, 17:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:21 
Moderator forum

Ethan skoro masz taki dobry kontakt z Grzesiem to wez zalatw BF2..plisssssssssssssssssssssssssssss juz sie wtedy odczepimy na amen

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:28 

Wojtas napisał(a):
Ethan jesli sa idiotyczne pytania na temat godziny Lana a pozniej , jeszcze bardziej glupie zyczenia na temat konkretnej godziny to sa takie texty od nas...Pytajacy sam sobie na to zasluzyl..

paka

ps a co do trio to sa to nieuzasadnione i bezpodstawne pogloski....(ta Pani przyszla w tym korzuchu i w nim wychodzi..panskie podejrzenia sa bezpodstawne ) :D

Moze dla Ciebie i Was, gromadko medrcow, ta informacja jest nie wazna. Nie obchodzi mnie o to, ze wasze mozgi poszukuja wiedzy, ktora jest waszym glownym problemem egzystencjonalnym, jest to moja sprawa czemu to napisalem ( o ile wiem to nie jest OT )

Ale nie czekajcie. Cofam to. Przeciez to nie sa informacje sprawdzone, zaraz dostane bana. Moze grupa chorych umyslowo forumowiczow wam bardziej pasuje - tak juz widze wasz odzew: "jak milo, ze ludzie nadaja nam fajne przezwiska, a teraz spadam porzucac lopatka do piaskownicy i lece do mamusi sie poskarzyc".

Jak wam przeszkadza ze osoba w temacie o LAN PARTY pyta na temat LAN PARTY to napiszcie do administratora jak to Darth spamuje i jaka cala Wilda jest zla (pozdro dla kumatych). A tak wogole po co zagladacie do tego topica skoro i tak ponad polowa z was na LAN'ie nie bedzie. Przeciez polowa z was po LAN'ie przestala wogole interesowac sie BF:V. Wiec nasuwa sie pytanie: Po co do jasnej cholery piszecie na jego temat.

Znowu dalem sie wciagnac przez Bossa Holmana, Mastera siene oraz Mistrza Wojtasa. Wiem jestescie zajebisci bo mnie sprowokowaliscie. Szkoda, ze nie umiecie udowodnic tego grajac, tylko robicie to tepymi odzywkami.

Tak wiem, ze to poczatek. Kolejnej klotni miedzy ejw i Wilda, kolejny raz rozpoczetej przez ejw.

PS: DO SKASOWANIA - lacznie z innymi wypowiedziami OT w tym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:35 
Moderator forum

co masz na mysli mowiac ze nie mozemy udowodnic tego grajac..co chcesz przez to powiedziec..

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:38 

jak milo, ze ludzie nadaja nam fajne przezwiska, a teraz spadam porzucac lopatka do piaskownicy i lece do mamusi sie poskarzyc

jezu darth znowu rozpoczal klotnie:) a my mielismy juz dosc. kurdę. wychodzi na to ze jest to TRĘDY :)
Ok zeby nie bylo ze to OT. O ktorej bedzie przerwa na obiad podczas lana

dartpriwat napisał(a):
Nie obchodzi mnie o to, ze wasze mozgi poszukuja wiedzy, ktora jest waszym glownym problemem egzystencjonalnym,

HEHEHEHEHEHEHEHEHE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD och kurde :) darciu majne libling ;)

a i jeszcze tak swoja droga.
Jak DarthPrivate w sklepie z sokiem z MarVitu pokazuje kobiecie ze jest zajebisty?
- Odpala BFa

;) hehe zenada;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:41 

Jezeli pytanie o godz jest idiotyczne Wojtas to moze moglbys byc tak laskaw i mi to wyjasnic. Co jest idiotyczne w zapyatnie sie kiedy zaczyna sie lan "Ethan jesli sa idiotyczne pytania na temat godziny Lana "
Mnie np intesuje godzina ropoczecia bo musze wiedziec czy jechac w piatek ( to sie wiaze z wzieciem wolnego w pracy, a wiadomo ze pracodawca od tak wolnego nie da, ponadto trzeba zarezerwowac sobie miejsce w hotelu co wiaze sie posrednio z godz lana, gdyz musze wiedziec jezeli bedzie to godz poranna typu 8-9 to jade w piatek jezeli np okolo 11-12, to pojawia sie opcja przyjazdu w sobote rano do Warszawy.
Mozliwe ze tresc pytania Dartha nie byla zbyt zgrabnie dobrana ale to nie jest powod zeby pisac tego typu teksty :

"ok to dla Dartha robimy lana na godzine 13 ...skoro ma to dla niego ogromne znaczenie niech tak bedzie..(nie chce zeby nas straszyl swoimi rodzicami )" Powiedz mi Wojtas co cie obchodza rodzice Dartha, jak chcesz komus cos dogryz, czujesz taka potrzebe, masz niepohamwoany glod dokuczania innym to zrob to z z klasa, a nie zaraz poruszacie jakies watki rodzicow itd. Moim zdaniem jest to nie taktowne z Twojej strony Wojtas.

"ps a co do trio to sa to nieuzasadnione i bezpodstawne pogloski...." jakie tam nie uzasadnione, wprowadzacie w wielu tematach na tym forum burdel, offtopici itp. Chodzilo mi glownie o to ze jak musiscie cos napisac, komus dogryz to robcie to w hyde parku a nie topicach nawiazujacych do innego tematu. Ja oczekuje w tym temacie informacji zwiazanych z lanem a wy tu w klejacie jakie durne linki (moze i zabawne ale z tym idzcie do hyde parku), a jak ktos sie o co zapyta to robice jedno wielke larmo nie wiadomo w jakim celu.

Asalut przykladowo zapytal sie o spotkanie sceny przed lanem, i zaraz ktos od was nie wiem czy to byl Siena czy Wojtas wyskakuje z jakim dziwnymi tekstami ktore nijak sie maja to postawionego pytania.
Wytlumaczcie mi prosze o co wam kurna chodzi jezeli ktos sie pyta o spotkanie przed lanem ??

"Grzegorz unika wilda :DDD" i co w tym jest smiesznego Siena, chciales byc zabawny ale najzwyczajniej w zyciu ci nie wyszlo, zostaw ten temat, bo traktuje cie jako kumpla ze sceny nama, a przez te posty to mam wrazenie ze mam doczynienia z jakim kolesiem ktoremy nie wyszlo w cyrku i wyladowuje sie na forum. Daj luzu z tymi docinkami pod adresem Wildy bo jest to juz malo smieszne, trzeba wiedziec kiedy mozna cos powiedziec a kiedy nie. W twoim przypadku nie trafiles ani w czasie ani z miejscem swojej wypowiedzi.

"Wbrem temu co twierdzi Ethan nie jest znana godzina" ja nie podalem zadnej info co do godz, sam czekam na taka informacje powody podalem powyzej w postcie.

Holman napisal "czy to sprawdzone informacje ktore Grzegorz moze potwierdzic ? czy masz jakies dowody (mail - najlepiej potwierdzony kluczem prywatnym Grzegorza, gg od Grzegorza - tu juz mniej pewna tresc przekazu ) na podobny fakt czy to tylko twoje fantazje i pomowienia ? "

To jest moje przypuszczenie, gdyz gdybym byl na miejscu Grzegorza to olalbym taka scene, ktore nie potrafi utrzymac porzadku w jednym temacie i robi jeden wielki syf w jednym jak dotad temacie nawiazujacym do Lana 3. Po naszych wypowiedziach na tym forum watpie zeby jakakolwiek firma byla zainteresowana wesprzec nasza scene. Wezcie pod uwage ze to co tu piszemy, czyta wielu ludzi, nie tylko osoby zwiazane z nasza scena nama czy BF1942. Czytaja to takze polscy gracze grajacy w klanach niemieckich czy w szwedzkich i powiem szczerze ze w wielu przypadkach nie kryja zazenowania tym co sie u nas dzieje, jak klany po sobie jezdza wyzywajac sie itd...

Ostatnio edytowano 5 lis 2004, 18:58 przez Ethan, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:48 

Szanowni Panowie z EJW,

Wy nie widzicie że po raz kolejny doprowadzacie do kłótni? Macie w tym jakiś cel? Jak narazie to wam nie wychodzi a co tu odstawiacie to jest wręcz żałosne... :(

A tak nawiązując że Darth napisał o 13... Przecież nie napisał tego ani stanowczo ani że tak ma być! Napisał to bardziej w formie żartu. Na dodatek za swoją wypowiedzią postawił ikonkę. Nie wiem... nie rozumiecie znaczenia ikonek? Odobieracie je jako zwyczajne obrazki?

POPROSTU LOL a raczej COL - jeżeli ktokolwiek z Was wie co to znaczy...
Tragedia :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:50 
Moderator forum

z tego co wiem to assalut jest za mlody na to zeby pic..i siena zadbal o jego zdrowie i wychowanie w trzezwosci...i tyle..a ze jest poczatek miesiaca i jestem w pracy i sie nudze to sie przypierdalam zeby bylo wesolo..

dziwnym trafem bez dogadywania sie na gg nie tylko ja sie przyczepilem do wypowiedzi Dartha

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:52 

Fajnie, harcownicy już zaczęli :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:53 

Wojtas po pierwsze nie assalut tylko Asalut, a co do tego ile on ma lat to nie Twoja sprawa, więc nos w sos.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:56 

siena napisał(a):
jak milo, ze ludzie nadaja nam fajne przezwiska, a teraz spadam porzucac lopatka do piaskownicy i lece do mamusi sie poskarzyc

jezu darth znowu rozpoczal klotnie:) a my mielismy juz dosc. kurdę. wychodzi na to ze jest to TRĘDY :)
Ok zeby nie bylo ze to OT. O ktorej bedzie przerwa na obiad podczas lana

dartpriwat napisał(a):
Nie obchodzi mnie o to, ze wasze mozgi poszukuja wiedzy, ktora jest waszym glownym problemem egzystencjonalnym,

HEHEHEHEHEHEHEHEHE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD och kurde :) darciu majne libling ;)

a i jeszcze tak swoja droga.
Jak DarthPrivate w sklepie z sokiem z MarVitu pokazuje kobiecie ze jest zajebisty?
- Odpala BFa

;) hehe zenada;)

Jak siena daje znać że jest zajebisty?
Wypowiada się na forum....

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:56 
Moderator forum

dobra ja juz spadam na imprezke i sie nie bede czepial juz nikogo...papa dzieci moje..

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 18:58 

Wojtas napisał(a):
dobra ja juz spadam na imprezke i sie nie bede czepial juz nikogo...papa dzieci moje..

Oho odezwał się ten dorosły - hahahahahahahahahahahahahahahhahaa

Jak dla mnie to możesz spadać do piekła... Tam Ci będzie najlepiej.
- sorry ale jak z kimś gadam to zawsze muszę się zniżyć do jego poziomu :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 19:14 

no cóż jak dla was spotkanie się sceny to tylko picie picie no dla waszej trójcy bo jak ja byłem na dwóch to się gadało jeszcze...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 19:16 

Alien vs Predator premiera dzisiaj JA ********* :)))

Luki weź chłopcze zaciśnij poślady, bo sie jeszcze obsrasz przed kompem ;D

Ostatnio edytowano 5 lis 2004, 19:18 przez qubix, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 19:16 

Luki napisał(a):
Wojtas napisał(a):

Oho odezwał się ten dorosły - hahahahahahahahahahahahahahahhahaa

Jak dla mnie to możesz spadać do piekła... Tam Ci będzie najlepiej.
- sorry ale jak z kimś gadam to zawsze muszę się zniżyć do jego poziomu :/

w wieksozsci Twych wypadkow to znizenie poziomu to wejscie na wyzszy poziom:>
Wookie napisał(a):
Jak siena daje znać że jest zajebisty?

siena nie musi dawać znac :)

Wookie napisał(a):
Nie wiem... nie rozumiecie znaczenia ikonek? Odobieracie je jako zwyczajne obrazki?

Uzywam Lynx.

Cholera znowu zaczeli sie czepiac do nas :) ech biedni jestesmy. HYYHYHY

zeby ni ebylo ze oftopik. Czy jest przewidziana przerwa na kolacje podczas LAN?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2