Teraz jest 22 lis 2024, 21:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lis 2004, 15:39 

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NASZE NOWE FORUM O BATTLEFIELD1942 :!: :!: :!: PROSZĘ - POMÓŻCIE NAM SIĘ ROZWINĄĆ I ZAGLĄDAJCIE TAM W MIARĘ SWOICH MOŻLIWOŚCI

KLIKNIJCIE TUTAJ

DZIĘKUJE ZA UWAGĘ I POZDRAWIAM :D :!:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2004, 15:57 

Hiehie konkurencja :lol:
W sumie ciekawa nazwa yourdomaincom ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2004, 22:11 

hehe... :P Spoko... Zapraszam.. Duzo fajnych dzialow.. duzo downloadu... i wogule..

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 00:36 

Headshot a pytałeś kogoś z KGW o zgode na wykożystanie rzeczy, które są na naszej stronie?
Jeżeli już nie potrafisz wykazać sie odpowiednim poziomem i zadbać aby TWOJE/WASZE forum miało odpowiednie zaplecze, to przynajmniej napisz od kogo będą ci ludzie ssali. Chodzi mi tu zarówno o strone KGW jak i http://www.games.bmj.pl. Jeżeli nie to idźcie ... gdzie indziej.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 17:31 

Raix? Kto Tobie powiedział, że to są Wasze pliki? Z Waszego forum? lol

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 18:25 

LOOOOOL
Ja nie bylem na zadnym forum KGW nawet nie znam waszej stronki.. tylko raz na niej bylem... obejzalem poszedlem... administratorem forum jestem ja... gdyby bylo z kogos forum bym o tym wiedzial... nic z tego nie jest z waszego forum... duzo plikow jest z moeego kumpla byles stronki mial ja jeszzcze na HDD wiec podal mi Linka... nic z tego nie jest z waszego forum... wiec sie nie pluc... nie chce se wrogow narobic ale najpierw wypadalo by sie zapytac z kad my to mamy a nie odrazu tak nas atakowac..

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 18:31 

Headshot napisał(a):
Raix? Kto Tobie powiedział, że to są Wasze pliki? Z Waszego forum? lol

1. Nigdzie nie napisałem ze sa to moje czy nasze pliki (czytaj co pisze a nie interpretuj jak chcesz)
2. Gdzie napisałem ze są one z naszego forum !!

linki które podajesz odwołują sie bezpośrednio do naszego katalogu na stronie http://www.games.bmj.pl i oto mi chodzi

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 18:42 

><Killerek DeLuXe'& napisał(a):
LOOOOOL
Ja nie bylem na zadnym forum KGW nawet nie znam waszej stronki.. tylko raz na niej bylem... obejzalem poszedlem... administratorem forum jestem ja... gdyby bylo z kogos forum bym o tym wiedzial... nic z tego nie jest z waszego forum... duzo plikow jest z moeego kumpla byles stronki mial ja jeszzcze na HDD wiec podal mi Linka... nic z tego nie jest z waszego forum... wiec sie nie pluc... nie chce se wrogow narobic ale najpierw wypadalo by sie zapytac z kad my to mamy a nie odrazu tak nas atakowac..

Szanowny panie "kilerek"
popierwsze jak pisałem wcześniej linki o których pisze są bezpośrednimi linkami do zasobów KGW na serverze http://www.games.bmj.pl nasza strona znajduje sie tam pod adresem http://www.games.bmj.pl/dc
linki z waszego forum mają adres http://www.games.bmj.pl/dc/aps/dc_final_client.exe oraz
http://www.games.bmj.pl/dc/aps/DesertCo ... nstall.exe

jeżeli nie widzisz powiązania to trace czas.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 18:56 

No tak. Nie wchodziłem tam przez Waszą stroną, ale skorzystałem z gotowego już linka. Poza tym ja również nie mam zamiaru mieć wrogów wśród członków klany KGW, a już na pewno nie w liderze. Może przyjdzie taki czas, że i ja będę musiał przyjść do Was, ale na razie na to nie liczcie!!! Nie mam zamiaru odchodzićć z =MON.DC= (jeśli w ogóle mnie tam przyjmą...) i uważam, że mamy lepszy skład, taktykę itd. Ale dobra - to nie jest rozmowa pomiędzy tymi klanami. Wracając do linków. Idę skorzystać z naszych "zasobów". Jeśli Ci się to nie podoba to już to zmieniam. Trudno. Nie wiedziałem, że to są Wasze linki. Więc pozdrawiam i nie denerwuj się tak, bo wścieklizny dostaniesz... Żartowałem - każdy wie, że już ją masz. OK - zartowałem. Wścieklizna nie przenosi się na zakażone organizmy. No dooobra. Teraz już naprawdę żartowałem. Nie mam nic do Ciebie ani do Twojego klanu więc już to zmieniam.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 19:01 

Headshot napisał(a):
.... Więc pozdrawiam i nie denerwuj się tak, bo wścieklizny dostaniesz... Żartowałem - każdy wie, że już ją masz. OK - zartowałem. Wścieklizna nie przenosi się na zakażone organizmy. No dooobra. Teraz już naprawdę żartowałem. Nie mam nic do Ciebie ani do Twojego klanu więc już to zmieniam.

do zobaczenia jutro - jak zbierzecie skład :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 19:13 

Ale moglibyscie sie bardziej postarac o serevr... nawet jakis darmowy :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 19:20 

Może przyjdzie taki czas, że i ja będę musiał przyjść do Was, ale na razie na to nie liczcie!!!

tzn za jakies 10 lat?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 20:41 

Przepraszam, czy ja mam się wstydzić, że nalężę do MON?! Bo się tak własnie czuję, jak czytam takie *********...

Headshot - przeproś ładnie, że nie wiedziałeś, usuń co trzeba i zachowuj się jak człowiek, a nie jak ... wiechol :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 20:52 

BTW w google mógł wpisać nazwę pliku i mogło mu znaleźć akurat ten link :shock: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 21:19 

dobra wlasnie usuwam... Dobra... prosze... sorry... z kad ku... mialem wiedziec ze to wasz jak mam to od znajomego...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2