Teraz jest 26 sie 2025, 05:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:55 

Napisze tak... Spotkalem sie z osobami grajacymi w 2 klanach i z tego powodu nie ma boruty...co do kowala to osoby rekrutujace z PTS1939, pardą ale co oni robią (ocenzurowano) zamiast sprawdzac ludzi rozmawiac z nimi...mnie jak dochodzilem wypytywali o wszystko sprawdzali a ci z PTS1939 (no comment) . To sprawa pomiedzy Kowalem a Domestosem a nie klanami...teraz praktycznie nic nie zrobicie Kowalowi i Domestosowi...Wy przeoczyliscie cos i teraz to roztrzasacie...Bez kitu tak nie mozna ja juz nie wytrzymuje na tym Forum jak pewna osoba raz powiedziala z ludzmi na forum nie wygrasz i mial racje!!!!!!!!! Co do PTS1939 mam nadzieje ze CL zglosi sie do mnie i pogadamy a ogolnie lubie klan mam nadzieje ze temat zamkniety!!

Okota czyn swoja powinnosc CLOSE!!!

pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease
Jako CL wiedzialem ze Kowal i EZO graja tam :wink:

Nie mieszajcie w to MON'u i CP's co robia te dwa klany to sprawa prywatna oki ja nie sprawdzam czy wy zmieniacie gacie czy nie!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 22:06 

Tak mam wiele do napisania o tym klanie , że nie wiem od czego zacząć.
Najpier- z deka sąz nich kretacze i opowiem . Było zdanie , że kampiłem lotnisko - poprostu kupiłem nowego joya i chciałem też potrenować , 2 zestrzeliłem jak stratowali i wyskoczylem rozwalajc gościa w AA i uczaiłem się na końcu pasa startowego gdy nagle starowali sztukasem Mari i ktoś tam ( chyba spinacz ) . Poźniej dostałem Bana i się na nich obraziłem , ale nic nie pisałem na FORUM . Ale nie to zawarzyło , że odszedłem z klanu . Głównym powodem był Spinacz który się ze mnie zawsze śmiał ( bez powodu) i walił dosyćniemiłymi tekstami typu ,, co cię to obchodzi '' i ,, coś się nie podoba '' itp . Przykładem na to jest to iż spytałem sie :
- Dlaczego nie urzywacie na treningach TSa
- A , co coś się nie podoba - Spinacz
Dopiero Mari mi wytłumaczył , że korzystają z TSa tylko na sparingach, ale głównym środkiem przekazu jest konsola w BFe

Inna sytuacja :
Gram na ich serwerze a oni bawili się kto będze miał najmniejszy score, a ja grałem normalnie ( latałem se BF109 ) i do nich strzelałem jak już 3 raz zabiłem Spinacza zostałem kicknięty. - NO COMENT

Co do MONu - w owej sytuacji mieliśmy zawrzeć pozozumienie , ale do niego niedoszło, więc umowy już nie ma.
Gdy już odszedłem grałem bodajrze chyba 2-3 dni na tym nicku . Grałem z nimi po chwili pogawentki PRZY NICH ZMIENIŁEM TAGA A ONI SIE NIEZORIĘTOWALI . - LOL
Dopiero przyznałem się Mariemu na GG i porzegnałem go . I powiedzałem mu tylko to , że spinacz mnie wkurzył .

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 22:35 

@Deec - czy to przypadkiem nie ja powiedziałem? :wink: Zresztą ludzie, którzy grają w dwóch klanach to PRGK BF, PRGK 42, enclave (tak mi się wydaje). I oni mają do tego pełne prawo. A nie jakieś łapucapu, że poszpieguję itp.

Jak to mówi lamka dedido "Neeeeeveeeeer endin' stoooooorrrrrrryyyyyyy!!!!" :)

@Kowal - nic nie powiem tu konkretnego, bo... nie ( :lol: ), ale cieniaskich tekstów nie słyszałeś. Oj, ja coś o tym wiem... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 22:58 
Maskotka BF.pl

hmm.. to są kolejne osoby z klanu CP które się zachowały nieodpowiednio i nie widzą w tym nic złego (nie mówię że cały klan jest zły, tylko że parę osób zachowało się nie tak jak powinno)... jeśli chodzi o (ewentualne) konsekwencje, to IMO jest to już sprawa między CP i PTS1939. Nam nic do tego. Jedyne co nas może interesować, to to że te osoby się zachowały w tak...hmm.. 'nieodpowiedni' sposób i że skoro zrobiły to raz, mogą zrobić tak i kolejny, więc trzeba będzie na nie uważać...

@Artih - nie pozostaje Wam teraz w sumie nic innego jak wyciągnąć z tej całej historii parę wniosków - m.in. przyjmując jakiegoś rekruta do klanu nie ufajcie mu (a przynajmniej ograniczcie swoje zaufanie do niezbędnego minimum), przede wszystkim sprawdźcie go na Ehelionie i zobaczcie jako kto grał i gdzie, a jeśli grał w innym klanie - możecie zawsze zapytać członków tego klanu o tego człowieka (chociaż jeśli to będzie szpieg, to raczej jego 'prawdziwy' klan będzie go krył), nie pokazujcie rekrutom na początku w ogóle taktyk, ograniczcie mu dostęp do forum i cały czas go obserwujcie....
Chociaż w sumie... tak na prawdę nawet takie środki ostrożności mogą nie być wystarczające... ale takie niestety są 'uroki' życia... jedyna nadzieja jest taka, że szpieg zrezygnuje zanim na dobre mu zaufacie...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 23:12 
Moderator forum

He, he ... fajne wykręty Kowal ... fajne.
Tak jak mówi Vicky - niektórzy nie widza nic złego w swoim postępowaniu.

Wyjaśnienie - nikt nie sprawdził delikwentów dlatego, że ich kandydatura nie była jeszcze rozpatrywana ... dostępu do taktyk nie mieli ... więc jednak nie takie łosie z nas jak co poniektórzy sugerują.

Pozdrawiam normalnych w Klanie CP's :wink: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 23:26 

Nom mam nadzieje ze ARTIH sie rozumiemy pozdro!!

Musimy pogadac :D:P Ale jest wporzo tak??

Tak Werminator twoj tekst :wink:

Ostatnio edytowano 9 lis 2004, 23:28 przez Deec, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 23:27 

Nie jestem kłamcą

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 23:36 

właśnie widzimy.....

więc mówisz, że nigdy nikogo nie okłamałeś .....taaa?....a ten fakenick w sprawie z PTS????aaaa jednak ....

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 23:52 

Jelcyn napisał(a):
więc mówisz, że nigdy nikogo nie okłamałeś ..taaaa?

Powiedział detektyw Jelcyn przesłuchujący kłamliwego Kowala , który nie przyznawał się do łupania głową w podkowy :lol: :lol:
Kolejny miesiąc kolejne Never ending storyyy....... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 00:06 

Witam

Chcialbym powedziec jedno, ze po rozmowie z Deec'iem uznalismy, ze lepiej bedzie jak odejde z klanu.
Faktem jest to, ze powinno nas sie sprawdzic i tu niestety niedopatrzenie PTS. Wiem ze cala ta sytuacja powiedzmy, iz nie stawia mnie w dobrym swietle i dlatego opuszczem szeregi CP's. Szkoda.
Bylem na dwoch trenach PTS i zadnych taktyk nie bylo najprawdopodobniej dlatego ze PTS dopiero sie dociera.
Wiesz artih ja sie z niczego nie tlumaczylem wiec nie wiem z kad sobie to wzieles, a moze zabolalo Cie to ze na tych dwoch treningach twoja pozycja byla dalece zagrozona ze wzgledu na to ze ja i Kowal bylismy po prostu lepsi?

Tak jak napisal Deec sprawa powinna byc rozwiazana pomiedzy liderami, a nie tworzyc kolejne bezsensowne posty na forum.

Sorry cale CP's i Mati PTS

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 00:12 

Pokory chłopcy.
Bo na krzywy ryj daleko nie wyżyjecie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 00:18 

Werminator PRGK -BF i PRGK-42 to dwa zespoły w jednym klanie :D
Różnią się podejsciem do gry i tyle :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 00:48 

Dobra to tez sie ujawnie.
Jestem Bob Budowniczy czasami gram tez jako Lesny Ludek
Szpieguje Enclave na rzecz klanu 3zW

Dobra chlopaki a teraz przyznawac sie kto gra na dwa fronty !!
Dziewczyn nie podejrzewam o przekrety :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 00:55 

Lady... wiem ze piszac o roznych nieuczciwych osobach z CP"s mialas na mysli mnie.. jednak.. mam nadzieje ze ta kwestie jako tako rozwiazalismy grajac i gawędząc na FS serwerze ;).... nie chce.. zeby CP's mialo taką renome jak SSR.. a postepowanie takich osob jak KOWAL i EZOGHUL.. jest karygodne. PO PROSTU KARYGODNE. Az mi sie po prostu w takim momencie odechciewa grac z jakimkolwiek tagiem.... tym bardziej ze z obiema osobami mam niezly kontakt i to sa naprawde spox ludzie są... i.. tym bardziej wielki jest moj zawód. W przeciwienstwie do naszego CL'a... ja uwazam iz zachowanie KOWALA I EZOGHOULA bylo BARDZO NIESTOSOWNE..... i... zostaną napewno w jakis sposob ukarani.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 01:05 

Jezu jak czytam takie klótnie to przypominają mi sie początki bfa :) ONZ vs DAK :))))) albo Wojt kontra repra ;) .......... ahhhh tylko powspominac. A TERAZ OGARNIJCIE SIE I NIE ROBCIE Z NICZEGO WIEEEEELKA AFERE
To jest żałosne niczym Okota dzis o 22:30 na serwerze FS :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2