Dowodca_Pawel napisał(a):
Frantic: Blokowanie UKF do ligi PL dlatego, że wytypowani klanowicze nie chcieli grać nie jest według mnie odpowiednim zachowaniem. Śmieszy mnie też jeden fakt: mówisz, że udział w TP nie jest obowiązkowy, a potem na IRC szantażujesz wręcz bcj, że UKF nie zagra w lidze PL, bo odmówił udziału w TP. Sorry, ale przypomina mi się dowcip o Stalinie który wyrzuca chłopaka z III piętra budynku, a przecierz mógł zabić.
PS. Sorry za chaotyczność wypowiedzi...
1 - nie blokowalem: nie mam do tego zadnych uprawnien, a jesli chodzi ci o "agitowanie" to powody podalem we wczesniejszych wypowiedziach i bardzoo wiele osob mnie poparlo .
2 - nikogo wtedy nie szantazowalem - wrecz przeciwnie: od razu ujawnilem jak postapie i tego nadal sie trzymam ( wiem - jestem zlosliwa meda
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)
3 - fajny dowcip, nie znalem
W tym "TEMACIE" to wszystko z mojej strony ( chyba ze ktos mnie bardzo sprowokuje) .
Dla wszystkich klanow ktorych wyzwie Super Klan braci A. rada odemnie:
a) - w wypadku gdy widzicie ze Super Klan braci A. wyzwal na oficjalny mecz - przyjac wyzwanie na ich serverze .
b) - wejsc na server w dacie meczu.
c) - stwierdzic ze server strasznie laguje i nie da sie na nim grac - czyli nie akceptujecie servera.
d) - zapytac czy maja jakis inny do dyspozycjii
d1) - jesli tak to wejsc na drugi ich server i powtorzyc to co w ptk. c).
d2) - jesli nie to podziekowac za wyzwanie i zyczyc "gl in future".
e) - jesli A. upieraja sie ze chca przelozyc mecz na inny termin to sie zgodzic i powtorzyc cala operacje od poczatku.
GG all
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)