UzA napisał(a):
dedido napisał(a):
Ty UzA gdybyś wiedział że zaraz odpauzują to byś wszedł na miejsce pilota i jeszcze rozwalił ten czołg

.
no gdyby byl w nim ktos to bym sprobowal, ale Wilda sie przestraszyla i tez zdezerterowala-m.in. z czolgu
BTW. dzieki wszystki za wszystko, dzieki polskim klanom ktorych klanowicze pokazali na na zywo, a niektorzy nawet zagrali

sporo smiechu bylo, na meczach dobra walka, a mecze miedzynarodowe to byl pokaz progamingu i skilla ktorego nigdzie indziej bysmy nie mogli dostrzec na zywo

(numer z taxi ZSU na Ia Drang Valley prosze wprowadzic jako gwozdz programu do taktyk polskich klanow

aha i przypilnujcie Coena zeby nie minowal nożownika Maniaca

. Ja sie musze nauczyc chodzic po dachu bo mi sie spadlo

)
heheh

to jest opatentowane ;P =), a tak pozatym czmu nigdzie nie ma o moich osiagnieciach

i 1 Killu (na Garecie ;P), a tak pozatym goku to gdybys siedzial obok mnie (tu siedzal Coen)

na naszym meczu to jak bys uslyszal jak zaczalem sie drzec ze na bank ida nam na most to chyba bys ogluch, tak pozatym to miales podobno mury przejac --> a byly biale non stop, a wiec reasumujac (mamy ponad 30 meczy na tej mapie - duzo juz widzielismy

(no oprocz graczy niemieckich - bo tych akurat to nie widzielismy ;D) i gra w taki sposob ze czolg + kal-el(pokaleczyl sie z tego lawa ;P) ktorzy zaatakowali na wieze, nic pozatym sie nie dzialo - to co mielismy myslec ze co niby 8 osob w berka sie bawi na moscie USow ? --> mielismy cala linie obrony stworzona ;P a ja robie wzasadzie "za krzykaczke" i zawsze informuje jak mi cos na froncie nie pasuje i przez to cofamy ludzi na most...

, a tak na przyszlosc to mam propozycje co do takich fajnych zabaw na turniejach, a mianowicie niech kazdy klan bedzie "powiedzmy zamkniety" podczas meczow w jakims pomieszczeniu (zeby nie mogli wychodzic) wtedy nie bedzie zadnych takich podejrzen ani nic ;D obserwatorzy w innym pomieszczeniu i tyle

, z reszta jak zwykle z wami sie najgorzej gralo, a te klatki w ilosci 10 - 20 to juz totalna porazka

tak czy owak, bylo dla mnie milo i przyjemnie, i uwaga bo to traktowanie przeciwnikow z noza weszlo mi w nalóg