Okota napisał(a):
co do mej nieobecnosci to wiem ze bylo wiecej jakis takich komentarzy kiedy ja nie bylem obecny ale juz wole moderowac to forum niz na gg po kilka razy dziennie dostawac prosby o usuniecie/wyciecie/sprawdzenie ip bo cos bo tamto.. itd... wiec wrocilem i jestem
i bede do czasu az aiv z garetem powiedza cos innego
ja... ja... ja... a gdzie
MY ? To forum nie jest TWOJE ale WSZYSTKICH... to ze slali Tobie cos na GG z prozba o cos tam, nie znaczy, ze Ciebie uwielbiali... ze blagali, abys wrocil... slali do Ciebie, bo jestes najbardziej upierdliwym moderatorem i wszyscy pamietaja, ze nim jestes... masz pozastym prawie 4000 postow, wiec nie problem wygrzebac Twoje GG z forum... wiec slali Tobie prozby jako do moderatora, aby zadzialac cos tam... bo byles najblizej... tak wiec przykro mi, ale Twoj argument nie udowadnia niczego na Twoja obrone.. moze tyle, ze nietylko wkurzasz ludzi, ale rowniez wykonujesz swoje obowiazki... ale... wiesz.. jest takie powiedzenie, nie ma ludzi nie zastapionych...
a tak na marginesie... napisales w poscie powyzej jedno zdanie, ale dzieki wspanialemu awatarkowi zajales miejsce na min. jeszcze jeden post.. pomijam fakt, ze twoj post nie wprowadzil zadnych nowych argumentow do dyskusji, byl zwyklym typowym Twoim biciem piany... pomijam tez fakt obrazliwego podpisu swiadczacego o calym Twoim podejsciu do wszystkiego, czyli tym, ze wszystkich masz gleboko w dupie...