Shelton napisał(a):
Ha! Właśnie o to chodzi!
Jestem pewien, że niebezpiecznie byłoby mniemać, że owych pazurków tam nie ma, tylko dlatego, że ich nie widać... Zwłaszcza, jeśli już wbiłyby się tu i ówdzie...

hehe, są są, jak będziesz niegrzeczny to je na sobie poczujesz

kriz napisał(a):
Pierwsze, co pomyślała, że będzie potrzebne, to piżamka. kobiety pozostaną zawsze kobietami
To chyba dobrze?

Na drugim miejscu pomyślałam o klawiaturce, słuchawkach, mikrofonie, własnym configu, a na samym końcu o torebce

Ta kolejność chyba nie jest typowa dla przeciętnej kobetki

Shelton napisał(a):
Hehe, święte słowa... Ale przynajmniej nie zaczęła opowiadać o zawartości swojej torebki...
gdybym ja tak wiedziała co ja mam w tej swojej torebce

Wiem, że mam telefon, portfel i klucze... ale jest tam coś jeszcze - wnioskuję to z grubości torebki

jednak jakoś nie chce mi się sprawdzać co tam jeszcze jest, a już nie wspomnę o robieniu tam porządków

Holman napisał(a):
jesli o mnie chodzi to pizamka nie jest potrzebna a wrecz jest zbedna

Zbędnych rzeczy należy się pozbyć

Ale nie wiem czy się odważę przy takiej publiczności

Garet napisał(a):
Vicky jak na razie jestes jedyna aktywna kobieta na forum. Chyba czas wezwac posilki nie

Shatia, Nea patrzycie i nie grzmicie?

Shatia ostatnio w ogóle coś się nie odzywa, ani u mnie na gg, ani tutaj na forum, ani nawet na forum puppy... hmm... a może jest na zakupach? (pewnie chce kupić sobie jakąś fajną piżamkę na lana

)
A Nea'y na forum to jeszcze nigdy nie widziałam... Ona się w ogóle tu kiedyś odzywała? To pewnie wszystko Wasza sprawka! Onieśmielacie wszystkie kobitki! I tylko ja jeszcze jakoś z Wami wy3muję

Ciekawe tylko jak długo jeszcze tu z Wami wy3mam