bennybranco napisał(a):
Holman napisał(a):
a to ze jest tez na ogrishu to juz inna sprawa, przy wejsciu na ogrish jest wyrazne ostrzezenie i pytanie o 18 lat, wiec na dobra sprawe nie powinniscie tam wchodzic prawda?
No właśnie widzisz, jak my weszliśmy, to i inne 10-cio latki wejdą.
BTW nie wiedziałem że nie oglądając egzekucji i tego typu rzeczy zamykam się na świat. Jeśli ogrish.com jest ci potrzebne, żeby lepiej zrozumieć co się dzieje na świecie, to życze ci powodzenia. A mojego 'pseudo-oburzenia' nie wywołuje ten filmik, ani strona na której jest umieszczony, tylko fakt że to w ogóle pojawia się na BF'42 i to jeszcze ze wspaniałomyślnym komentarzem że 'nie ma się z czego śmiać''. Oki idę do mojego osiedlowego sklepu z nadzieją, że nikt mnie tam nie będzie próbował oświecać.

Tak jest zmykaj i nie wracaj

Czasami ludzie są poprostu niereformowalni i lepiej jak wtedy pójdą do swojego sklepu

A co do ogrish com kontrowersyjnej strony to gdybać można wiele, ale udawać, że ona nie istnieje jest chyba dziwne. Jest to jeden z tych serwisów, który dostarcza niecenzurowane filmy nie pocięte przez jakis pseudocenzorów, a jesli ktoś lubi to oglądac to jego sprawa, ja wyszukuje tam tylko autentycznych scen walk, nie takich jak pokazuja w TV gdzie dzielni wojacy US z usmiechem na ustach odnoszą kolejne zwycięstwa...