Teraz jest 22 lis 2024, 10:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Przepraszam
PostNapisane: 26 lis 2004, 00:20 

Piszę teraz dosyć specyficzny temat... Nie wiem, jak zacząć... Jest mi bardzo przykro, że z powodu moich zatargów z liderem pewnego klanu - lepiej bez nazw - cały =MON= musiał się za mnie tłumaczyć... To bardzo przykre, ale żałuję tego, co zrobiłem. Nigdy nie chciałem, aby nasz wspaniały klan stracił przeze mnie swoją powszechnie dobrą opinie... Niestety tak się stało, za co pragnę przeprośić wszystkich graczy, ze wszystkich sekcji... To jedyne, co mogę dla Was teraz zrobić...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 09:42 

z tematu http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... c&start=15

Headshot napisał(a):
><Killerek DeLuXe'& napisał(a):
Aha troche bylem wczoraj wkurzony wiec pusze ten post... Prepraszam cale KGW mam nadzieje ze nie narobilem sobie wrogow... forum zostalo zamkniete na czas przebudowy (zaloze sie ze juz nie bedzie o DC) ... I jeszcze raz przepraszam za wszytsko.. do zobaczenia na klanowce :) Powodzenia:)

Taaak :cry:

Co ja teraz mogę powiedzieć...

Przepraszam wszystkich członków clanu =MON.DC= i Raixa.

Teraz ja już nic nie pomogę...

Forum zostało zablokowane, linki usunięte, a wszystkie zagadnienia dotyczące któregokolwiek z clanów zniszczone...

Najprawdopodobniej nic się już nie da zrobić...

Chyba nie będziemy dalej kontynuowali...

Nie przewiduję odblokowania forum.

Raix: Czy masz coś jeszcze przeciwko?

InterMan, Bagsy: Sorry, że musieliście się za nas tłumaczyć...

Killerek: Nie przesadzaj - może i jesteś administratorem, ale to JA zamieściłem te linki (mimo, iż były od Twojego znajomego...).

To już chyba wszystko.

Nie zmieniam/ skracam wypowiedzi niczyjej, żeby nie wyciągać z kontekstu. więc mamy klan w którym 3 klanowiczów w przeciągu miesiąca swojego istnienia zdążyli mne 2 krotnie obrazić. Co lepsze zrobili to w najniższym stylu jakim sie da. Kultury ludzie troche kultury i obycia z ludźmi. strach sie bac co bedzie dalej :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 10:07 

Spokojnie, Raix... Szkoda, jeżeli myślisz, że "obraziłem Cię". Bo tak naprawdę to nawet nie myślałem o czymś takim! Mnie na tym nie zależy... Nie mam nic do |KGW|. Jeśli nie przeczytałeś o co chodziło w moim temacie, to nie o to, że Cię obraziłem, tylko dlatego, że wykorzystałem Wasze linki. I chyba nic się nie stało? Myślałem, że już Ci przeszło... Co do tych moich - czasami niestosownych - postów, to myślę, że po prostu powinieneć żyć na jakimś większym luuuzie... Przecież to były "tylko żarty". Nie chciałem Cię w żaden sposób urazić... Jeszcze raz looknę na moje posty i napiszę dalej, bo nie pamiętam już tego dobrze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 10:22 

No więc już zdążyłem zauważyć, że i w owym temacie o forum wielokrotnie podkreślałem to, że nie miałem zamiaru Cię obrazić. Szkoda, że tak się stało, ale to już wynika z braku poczucia humoru... No sorry, ale taka jest prawda... Widocznie muszę mówić do Ciebie całkowicie poważnie, oficjalnie, bezstronnie, bo się obrazisz :lol: Naprawdę nie chciałem... Jeśli piszę Ci to już w pięćdziesiątym moim poście to zrozum! Ehhh... :D To jest nawet zabawne... No ale dobra. Ja mimo wszystko proponuję znowu - lub dopiero zacząć - odzywać się do siebie normalnie. Bez złośliwości, niechęci itp. Co Ty na to? Ja myślę, że cały MON się zgodzi. Wszystko zależy od |KGW|...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 11:11 

Headshot odpowiedz sobie na takie pytanie : Czy kiedys Cie obraziłem ? czy ktokolwiek z KGW obelżywie sie do kogoś z was odezwał ?
Zwróciłem uwage żę używacie miejsca na gamesach i wypadało by wspomieć skąd dana osoba będzie ssała ( tyle należy sie firmie/osobą które dają miejsce pod prawie 1GB danych i całkiem przyzwoite transfery)
Najbardziej mnie w tym bawi ( tak mnie to już bawi) że zamiast dbać o jedyny server w Polsce do DC i osoby go utrzymujące (płacimy za niego sami) to sami pod sobą dołki kopiecie.

jak mawia mój idol: "pis & lof"

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 11:23 

Raix - nie, Ty osobiście mnie nigdy nie obraziłeś, nie przeklinałeś w grze, nie pisałeś obraźliwych postów pod moim adresem, nie pisałeś na "say all'u" do mnie żadnych wulgarnych słów, ale to nie dotyczy Twoich ludzi z klanu... Wyraźnie coś do nas mają... Nie ważne, kto, ale czemu? Co oni od nas chcą? Jak ja im mówię "Hi" to oni mówią "fuck"? Czemu??

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 11:34 

kto ? jeżeli coś takiego sie powtórzy rob screeny i podeślij mi na maila. masz 100% gwarancje wyciągnięcia konsekfencji z takiej działalności. Choć nie wierze że owo fuck odnosiło sie do ciebie. równie dobrze ktoś mógł sie spotkać z górą lecąc zbyt nieostrożnie i to ona była adresatem owej wypowiedzi.
Tak jak pisałem, jezeli ktoś z KGW będzie Ciebie czy kogoś z innego klanu obrażał czekam na screena czy screeny dokumentujące tą działalność.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 11:38 

Dobrze. Jak chcesz. Zrobię Ci screen'y i wszystko. Co tylko chcesz. Oczywiście. Kiedy tylko spotkam się z kimś z Klanem Graczy Wymiataczy zobaczę. Nie będę mówił kto na forum. Mogłoby to być niestetosowne. Natomiast co do tego "fuck" to byłem prawie pewny. Poczekam aż to się powtórzy i Ci wyślę.

Tytuł: Re: Przepraszam
PostNapisane: 26 lis 2004, 14:19 

wHitemAn napisał(a):
Piszę teraz dosyć specyficzny temat... Nie wiem, jak zacząć... Jest mi bardzo przykro, że z powodu moich zatargów z liderem pewnego klanu - lepiej bez nazw - cały =MON= musiał się za mnie tłumaczyć... To bardzo przykre, ale żałuję tego, co zrobiłem. Nigdy nie chciałem, aby nasz wspaniały klan stracił przeze mnie swoją powszechnie dobrą opinie... Niestety tak się stało, za co pragnę przeprośić wszystkich graczy, ze wszystkich sekcji... To jedyne, co mogę dla Was teraz zrobić...

Buahhaa koles przepros jeszce klany o nazwie CP's i PTS urywek z wiadomosci

"KGW| (milego lizania dupy Raixowi , aha przyjedz w piatek do niego do Tych to go spod klatki do mieszkania zaprowadzisz bo sam raczej nie dojdzie ) albo CP's albo PTS (tam tesh takie debile i faje jak ty tylko nie wiem czy jescze istnieje ) "

Heh czemu na takie dzieci jak ty nierobi sie aborcji.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 15:05 

jeden Klanowicz z KGW Nie na ich serverze powiedziale tylko raz przywital sie z Monem... nie wiem czemu wiekszosc nie jest taka kulturalna odpowiedziec na to jak my muwilmy "Witam KGW" Nikt nie odpowiada ale tylko raz odpowiedzial mi S@mson... Ale bardzo mi sie nie spodobalo jak Wilku zaczol nas klnac od slepych bo powiedzial niby hi all i my niby to nie widzielismy ... nie bede pisal od czego nas jeszcze klnal juz do tego nie powracam... Ja do KGW nic nie mam... Ale moze sie to kiedys zmienic jak dalej nie bedziecie tacy mili... my wasz klan szanujemy... przynajmnijej ja.... Nie wiem jak headshot nie wiem jak bialy ale mysle ze tez... gdyby bialy nie szanowal by was nie przeprosil... tak samo ja i headhsot.. przeprosilismy zrobilismy jak ma byc.... Jest Malo polskich klanow w DC wiec trzeba trzymac razem ale widze ze nie wsyztskei Klany chca... A co do Slaya to mi slow zabraklo... Po kogo ty wogule stronie jestes? jak jestes po stronie KGW to idz do nich.. myslalem ze jestes w MON.DC =/

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 15:46 

><Killerek DeLuXe'& napisał(a):
Ja do KGW nic nie mam... Ale moze sie to kiedys zmienic jak dalej nie bedziecie tacy mili... my wasz klan szanujemy... przynajmnijej ja.... Nie wiem jak headshot nie wiem jak bialy ale mysle ze tez... gdyby bialy nie szanowal by was nie przeprosil... tak samo ja i headhsot.. przeprosilismy zrobilismy jak ma byc.... Jest Malo polskich klanow w DC wiec trzeba trzymac razem ale widze ze nie wsyztskei Klany chca... A co do Slaya to mi slow zabraklo... Po kogo ty wogule stronie jestes? jak jestes po stronie KGW to idz do nich.. myslalem ze jestes w MON.DC =/

jak mawiał wielki wódz Velfuś pierwszy LOL ale LOL
Chciałem, uwieżcie mi chciałem olac Białego z jego chorym podejściem do tematu ale Kilerek przegiął pałke.
oto forum klanowe MON.DC i jego dział BURDY
http://www.games.bmj.pl/enclavedc/dc/fo ... c.php?t=84
zanim sie schowają przed szanowną publką to zrobie pare screenów :twisted:
http://www.games.bmj.pl/dc/obrazki/mon/

hmm jeszcze jeden link by dodać pikantności (regulamin klanu MON.DC)
http://www.games.bmj.pl/enclavedc/dc/fo ... c.php?t=87

zwracam uwage że Biały go właśnie zaakceptował a powyższe screeny świadczą troszke co innego. Dodatkowo zastanawia fakt posiadania działu na forum którego zastosowaniem jest opisywanie i roztrząsanie syfu jaki robią klanowicze, przeczy to całemu ich regulaminowi. Dla mnie regulamin mówi: jak robisz syf to niema dla ciebie miejsca w naszych szeregach. Natomiast MON.DC ma miejsce w którym opisują swoje "wyczyny".
Niniejszy post ma na celu przedstawienie następujących graczy klanu MON.DC szanownej publice :Biały aka WhiteMan,><Killerek DeLuXe'&,Headshot. Pozostałe osoby które miały nie przyjemność wystąpić w tematach na tamtym czy tym forum są postronne i nie sądze aby wnosiły coś ciekawszego.

Dziękuje za uwage. (właśnie dostałem info od admina BF.pl że mój baner jest za duży i mi konto zablokuje. Więc może troche minąć zanim znów pojawie sie jako ja bo go nie zmienie :D)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 16:55 

Raix ty jakis smieszny jestes.... wez mi tu nie gadaj ze ja jakies wyczyny pokazuje i headshot... PO 1 chcielismy sie pogodzic z KGW widze ze to nie przyjeliscie.... teraz to ja juz mam wsyztsko w dupie... tak prezenujesz swoj klan? w taki sposob... Wiesz co Nie chce mi sie wogule pisac na tym ku*** forum... Wszystko pieprze! Jeszcze jak Nie bylem w MON.DC chialem isc do KGW ale dobrze ze tego nei zrobilem... w Monie przynajmniej sa normalni ludzi... bagsy jest fajny inter jest fajny poprostu wszytscy! a tu o takie male gowno odrazu sie pieprza! Popwiniscmy byc w zgodzie jako Jedne klany z Niewielu w DC!

Reszta Klanow w DC! TRZYMAJMY SIE RAZEM!!! =P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 17:20 

Słuchaj Raix słyszałem nieco o waszych kłótniach i najbardziej zadziwia mnie właśnie twoje zachowanie - kickowanie człowieka za to, że spędził ileś czasu na uczeniu się chmurki i że umie ją wykorzystywać!
Słuchaj, jak masz jakieś kompleksy to może spytaj kolegi - pomoże ci w nauce i razem będziecie się z tego cieszyli.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 17:23 

Kompleksów nie mam. Na chmurki strzelałem i strzelam nadal.
A jak jesteś taki chojrak to powiedz mi sensowność ostrzału bazy głównej podczas freeplay'a gdy twoja drużyna niema ani jednej flagi?! A co lepsze znasz namiary na KAŻDĄ inną flagę! :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 17:37 

hehe ale smieszne sa te rozmowy z Wami
jeden przeprasza to reszta zaczyna
maly update
hmmmm
a wiec napisalem
ze jestescie slepe lole

bo skoro ktos sie pruje ze ja sie niewitalem a zaraz po wejsciu napisalem "hi all"
to sie to tyczy do wszystkich
no ale Was to trzeba osobno witac
i mi koles niewypisuj jak to zly Wilk wam nawrzucal bo sam siebie oszukukiwac chyba nie bedziesz ??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2