a ja myslalem ze te 6mb to po prostu pomylka i chodzi o 60
Tak sie zastanawiam.. a moze by tak zrobic inetową petycje o dojscie chociaz do wersji 2.0 ?
A w ogole to goscie z EA to sie wysilili jak diabli.. napisali tyle za och... chyba im nie podziekuje
apropo tego
Cytuj:
o... nie zauwazylem takiego bug'a w 1.6, no chyba, ze sie nie trafi w czolg Razz
ogolnie to z czolgami to sa jaja... sproboj trafic w uciekajacy czolg z duzej odleglosci... obie strony widzia wybuch, a nic sie nie dzieje (trafiany i trafiajacy ;p), testowane na paru serwerach, dzieje sie tak nie na wszystkich (z polskich to na przyklad na 4webie i asterze jest to czeste).
I zeby nie bylo ze tlumacze swoje domneimane lamienie ;p
Czesto widze jak ktos we mnie trafia i pocisk "rozpada sie" na moim pancerzu i nic.... Jak chcesz sam przetestowac to zrob cos takiego: ustawcie sie czolgami (najlepiej jednego typu) tylkami do siebie i jedzcie (nie zatrzymywac sie) po odjechaniu dosyc daleko (normalny strzal ;p ) strzelcie do siebie, dobry czollgista na pewno trafi

ale mu nie zaliczy...
Zajrzyj do postow z czasow kiedy 1.6 sie pojawil, tam to ktos napisal ze hitboxy "nie nadazaja" itp.. Nie wiem do konca czy to to
A skoro o bugach mowa to najlepsze jest jak sie wjezdza czolgiem do budynku przez drzwi dla czlowieka, a nawet raz widzialem goscia ktory wjechal w budynek doslownie, do ktorego nie mozna wejsc
(serwery EA)