PRO_BuBu napisał(a):
Okota napisal
Cytuj:
a ja chcialbym sie dowiedziec skad wiedziales ze on mial 100% zycia?
no wiesz chyba jak sie najedzie celownikiem na kolesia to pisze ile ma energi.Co wy Quna myslicie ze sciemniam,troche zaufania

Tak, ale tylko wtedy, gdy grasz medykiem.
Tak samo jak jesteś inżynierem widzisz ile 'życia'

mają pojazdy, a inni tego nie widzą...
Wyspa napisał(a):
heh ja tam jako inzymiare zazwyczaj gram i pojazdy naprawiam jak sa zepsute ale podczas akcji czasami sie zdaza ze jak sie ostrzeliwuja koncze z pociskiem w pysku albo czolgista mnie przejedzie

a raz inny inzymier wpakowal mi kulke bo naprawial tanka chcialem pomoc a on myslal ze mu tanka ukrade...
takrze na medykow inzymierow nie ma co nazekac latwego zycia nie maja

Ja kiedyś miałam taką akcję, że.. grałam sobie medykiem na Arcorze i walczyłam z wrogiem i w czasie przeładowywania broni kątem oka zobaczyłam, że mój też walczy z przeciwnikiem, tylko że ma już mało życia - no to chciałam go uleczyć, podbiegłam do niego i.. zamiast apteczki wyjęłam niechcący karabin i przejechałąm niechcący po nim serią (cud że go nie zabiłam) - koleś się odwrócił i mi też wpakował serię (ale mnie nie zabił, tylko sporo hp mi zdjął - chyba był wdzięczny że go nie zabiłam i dlatego mnie nie zabił

). Na to ja na czacie zaczęłam go przepraszać i wyjaśniać sprawę, że chciałam go uleczyć i mi się klawisz nie ten wcisnął co potrzeba - koleś się uśmiechnął i powiedział że nie ma sprawy, zdarza się (chyba mój kobiecy urok zadziałał, bo nawet mnie nie zbluzgał, tylko się cały czas uśmiechał

) - wzięłam jeszcze raz apteczkę (tym razem upewniłam się, że to apteczka

) i go uleczyłam