Teraz jest 16 kwi 2025, 02:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 17:16 

Zu Kupilem Orginal wlasnie no to zobaczymy jak bedzie szlo zainstaluje i dam oczywiscie nowy Pecz bo nie bedzie szlo grac w Sieci co nie i dam wam znac czy duiala to czy nie , a wiec Mudlcie sie za mnie :) :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 17:32 

Modle sie żeby działało hehe. a na lanie raz grałem na oryginale. i inni Na pir*t*** mogli wejść.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 17:51 

FUCK no jak myslalem nie dziala to samo sie dzieje kurde a wiec zadna zmiana poczytam ksiazeczke moze tam cos bedzie stalo co mozna zrobic jak co to piszcie i pomagajcie :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 18:37 

SPOK A ODCZEGO JEST DYSTRYBUTOR? Z tyłu opakowania masz telefon do Cenegi i ich katuj :P.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 19:49 

Hlopaki HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zainstalowalem Peich 1.31 i co widze Gra chodzi jak bajka nareszcie cool dzisiaj Orginal kupiony i dziala a tak sie obawialem ze u mnie nie pujdzie chodz wymagania od gry som mniejsze niz muj komp , zaras dalem wszystko na najwiekszom rozdzielczosc wszystki dodatki i coool gra chodzi plynnie jak nie wiem ciesze sie , nareszcie problemki z glowy ha ha ha ha :) :D :D :D :D :D :D :D Dzisiaj sprubuje sobie w sieci pograc moze was spotkam, jak macie jkies ladne Polskie Servery to piszcie tutaj to odwiedze was i sie pobawimy cool :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 23:08 
Moderator forum

Ściągnij z tej strony (dział download) Programik All Seeing Eye - pomaga on bardzo przy łączeniu się z serwerami. Zainstaluj, ustaw i jazda.....
Numery IP polskich serwów tesz są na tej stronie (dział serwery jeżeli się nie mylę).

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 14:14 

No wlasnie szukalem tego dzialu na tej stronce ale chyba jestem slepy bo nie widze go hahah, i co jeszcze jak chce na siec wejsc to mi pokazuje ze nie mam swiezej wersji , ale peicz 1.31 mam wiec jest jakas nowa wersja czy tam czesciej Mod grajom :), no i sobie wczoraj nie pogralem na servku bo z Botami to nie robi zabawy hahaha cienkie som haha :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 14:17 

Czy musze jeszcze Piecz 1.31 serwer sciagnac do Multiplayer ????

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 15:52 
Moderator forum

SPOK napisał(a):
No wlasnie szukalem tego dzialu na tej stronce ale chyba jestem slepy bo nie widze go hahah, i co jeszcze jak chce na siec wejsc to mi pokazuje ze nie mam swiezej wersji , ale peicz 1.31 mam wiec jest jakas nowa wersja czy tam czesciej Mod grajom :), no i sobie wczoraj nie pogralem na servku bo z Botami to nie robi zabawy hahaha cienkie som haha :)

Sory - mała pomyłka - dział "PLIKI":

http://www.battlefield1942.pl/pliki/
ftp://156.17.98.2/bf/EyeInstaller.exe
Ten plik po uruchomieniu zapoczątkuje ściąganie All Seeing Eye (on sam ściągnie resztę instalacyjki..

Adresy polskich serwerów ("SERWERY"):

http://www.battlefield1942.pl/serwery/
Uwaga - "TDC Internet Server 4 [PRGK-42]" wymaga zainstalowanego Road To Rome

Ale jak instalniesz se ASE (i go poprawnie ustawisz) zobaczysz, że łączenie się z netem jest banalnie proste...

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 16:07 
Moderator forum

SPOK napisał(a):
Czy musze jeszcze Piecz 1.31 serwer sciagnac do Multiplayer ????

#1.Serwery BF (czyste - podstawowe) wymagają zainstalowanego BF-a i najnowszego patcha (czyli aktualnie 1.31). Serwer 1.31 jest na wypadek, gdybyś chciał postawić serwer dedykowany (na przykład taki jak te opisane w http://www.battlefield1942.pl/serwery/ ) ...

#2. Serwery BF z Road To Rome wymagają zainstalowanego BF-a, najnowszego patcha (patrz #1) i zainstalowanego oryginalnego R2R (na przykład TDC).

#3.Serwery Desert Combat wymagają zainstalowanego BF-a z najnowszym patchem (patrz #1) i odpowiedniej wersji DC (czyli aktualnie 0.35). Zainstalowany R2R nie powinien tu wadzić..

#4.Serwery z innymi modami zapewne będą wymagały BF-a z odpowiednim patchem (patrz #1 - ciekawe ile razy to jeszcze napisze) i zainstalowanego moda w odpowiedniej wersji...

Istnieją jeszcze mody, które nie mają wpływu na łączenie się z serwerami np. podmieniające skiny, dźwieki, krwawe ślady trafień itp... Zmiany istnieją na jednym komputerze (twoim) i nieistotne jest to dla innych graczy (oni mogą je także mieć zainstalowane, ale nie muszą). Ma to podobno się zmienić w patchu 1.4, ale jak na razie taki patch nie wyszedł, więc nie warto się tym martwić...

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 17:36 

Dzieki _XENA_ za tyle informacji to juz wyjasnia wszystko hahaha, kurde to czyli jak podejzewam malo osub ma juz tylko BF i malo jest tych serverkow , to czyli musze sobie jeszcze dokupic Road To Rome zeby wejsc na jakis serwerek hahaha cool znowu wydawanie kasy a u nas to troszke drogie bo gry tez kosztujom to mnie wychozi na wasze 194 zl za gre, ale napewno dodatek bedzie tanszy no wiec znowu wydatko cool :):

cO DO PROGRAMU TO SOBIE SCIAGNE NO I ZOBACZE CO I JAK DZIEKI ESZCZE RAZ Z GURY :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 17:49 

_XENA_ jak mozna jeszcze prosic to napisz jak mozna Mod instalowac i czy mapki jak sobie sciagne to daje sie je do Ploku Map czy cos czeba jeszcze zrobic , Dziekuje z gury.

Programik mam jest cool ja uzywam tez Gamespy 3d ale na tym co ty podales to Flagi tez som i ulatwia szukania polskich serverkow :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 18:16 

Witam ponownie znalazlem blad, dlaczego nie wejde na servery nie zaowazylem i zainstalowalem peicz 1.3 hahahahah a poczebuje peicz 1.31 co nie hahahah wlasnie sciagam i dam sobie go hahahah :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 21:07 
Moderator forum

#1. LOL z tym patchem
#2. Mody zwykle są z własnymi instalatorami - nalezy jedynie postepować zgodnie z instrukcjami (czyli najczęściej po prostu klikac OK). Aby je uruchomić należy włączyć gre, wybrać menu "CUSTOM GAME" (jest u góry, obok "SETTINGS"), wybrać mod i kliknąć "ACTIVATE" (prawy dolny róg). Mod się wgra - mozna go uzywać. Jak dopinasz się do serwa z modem gra go sama uruchomi (chyba, że go nie masz - wtedy, sam rozumiesz...)
#3. Map nie instalowałem (nie czułem potrzeby), ale powinny albo być z własnymi instalatorami, albo przynajmiej z plikiem "readme.txt", "nfo.txt" lub podobnym w którym jest opisana procedura instalacj ich. Po tym będą dostępne. Jedna uwaga - nie wszystkie mapy są robione w wersji dla botów - taka nie przewidująca użycia botów nie będzie widoczna w "SINGLE PLAYER GAME" i w "COOP" w "MULTI PLATER GAME".
Jak na serwie będzie mapa której nie masz to zapewne sama się ściągnie. (nigdy się z czymś takim nie spotkałem więc poprawcie mnie jeśli się myle)

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2003, 15:02 

No Mod juz sobie sciagnolem i jak pisales sam sie zainstalowal i wybralem no i dziala , cool jest nagle odzutowcem latac szybciej wszystko tak mija .

Co mnie ciekawi czy idzie Jojstik zainstalowac ??????
bo tak malsem i stzalkami to troszkeciezko sie lata a o Chelikopteze to wcale nie mowie bo letwo sie podniose to zaczyna sie wszystko krecic ni i Gine hahaha :) ale jak narazi to gra jest cool fantastisz :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2