Teraz jest 24 lis 2024, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 gru 2004, 19:47 

Eloo poszukiuje ludzi grajacych na joult uk 1 gdzie grana jest tylko jedna mapka Urban Siege. Jakoz ze jest to gra zespołowa to fajnie by tak sobie pograc a nie single i walczyc tylko po fragi jezeli ktos chce sie umowic na gre to gg1454199 to pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 00:45 

miazio patrz na daty ostatnich postów i proszę staraj się nie odkopywać nam tu dinozaurów. Jak widzę pojawiłeś się tu z 10 dni temu napisałeś 3 posty i cisza. Dziś przekopujesz się przez całe forum i odkopujesz coraz starsze tematy (widzę że dotarłeś już do października :twisted: ) Wypowiadasz się w nich jak byś był prawdziwy debeściak i w ogóle lepszy od rambo. [sorx za wrodzony sarkazm]
Teraz parę uwag :)
Poco zakładać temat POSZUKIWANI GRACZE skoro już pisałeś w Servery . . . że grasz na tym serverze i nie spotykasz innych forumowiczów.
Podoba mi się Twój zapał do nowych rzeczy. Chcesz prowadzi zarówno desertcombat.pl jak i być newsmanem na battlefield1942.pl. Tylko jakoś swoim zachowaniem nie przekonujesz nikogo o dojrzałości do takiego zadania. Jak możesz pewnie przeczytać Shaggy szuka kogoś kto będzie to robił dłużej niż 2 tygodnie oraz będzie miał odpowiednią wiedze o DC. Teraz odpowiedz sobie szczerze na pytania : Ile razy odwiedziłeś od września tego roku (bo chyba niegrasz w DC dłużej) forum developerów DC czy obecnie DC_F ? Ile stron poświęconych DC znasz i regularnie odwiedzasz?
Jeżeli jesteś zadowolony z tych odpowiedzi pisz tu, jeżeli nie chwal się nadal czego to nie dokonałeś w Rajdy pojazdami & Dziwne sytuacje
Dziękuje :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 11:19 

Odp. będzie któtka nie liczy sie staż a zabawa :P
a zawiało sarkazmem
poza tym masz racje gram krótko wiec chłonę wszystko jak gąbka :D
Więc pytanie do BAAAAArdzo starego wyjadacza gdzie jest Bereta DC Urban Siege powinieneś wiedzieć bo siedzisz w temacie długo a ja jestem LAMA
PS. nie gniewam sie ale jak tak bedziesz traktował nowych to jeszcze zrezygnuja TO TYLKO GRA

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 12:37 

nie gniewam sie ale jak tak bedziesz traktował nowych to jeszcze zrezygnuja TO TYLKO GRA

Jezeli by to byla tylko gra to nie siedzial (lismy) by przy niej po kilka godzin dziennie od 2 lat :wink:

Pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 17:15 

Urbana nie lubie, bo troche tam za mało do roboty dla stingerów. polecam FAQ przy forum DC
http://www.planetbattlefield.com/dcfaq/kits/index.html
są tam chyba wszystkie miejscówki wszystkich specjalnych zestawów.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 19:12 

Ja traktuje to jako grę i dobra zabawę i dzięki niej poznaje się dużo nowych wartościowych osób tak przynajmniej było jak grałem w CS i przez mój klan przewiniło się 150 osób z częścią nadal utrzymuje kontakty
dzieki za ten link :)
A tak przy okazji to wciągnął mnie w to kumpel z pracy który gra w UKF.
Gra wypas ale stosunki z panna :evil:

Strefa czasowa: UTC + 2