Tak samo jak mati w ogóle olewam na PS2 gry FPP. Pomimo, że sporo konsolowców na padzie gra całkiem nieźle w takie gry, a więc nauczyć się można, to tak się przyzwyczaiłem do myszki, że nie mam zamiaru uczyć się celowania z oczu na padzie

No i do tego dochodzi, że FPP na PC są lepsze w każdym calu: wyglądzie, klimacie, możliwościach.
Ale miałem styczność z Killzone. Na Playstation Experience. Klimat fajny, bronie fajne, ale jak już mówiłem sterowanie padem do dupy. Chore jest
rudy103 napisał(a):
mysz przeznaczona dla PS2 niejest kompatybilna z Killzone ?

z Red Faction 2 byla

Wiem, że z Killzone myszka działa, ale tylko w menu. W grze już nie. Głupota swoją drogą

Piospi napisał(a):
A ja nie mogę teraz zagrać w żadną sieciówkę bo durne Sony musi wysłąć najpierw Aces Disk po złożeniu rejestracji abym mógł grać
No ma taką politykę Sony Polska. Podobno płyta przychodzi w dwa, trzy tygodnie.
Piospi napisał(a):
Tylko zastanawiam się jaką następną grę kupić na PS2: NFS:2U, Kilzone czy Eytoy 2

Jeżeli masz okazję do zabawy w grupie, na imprezach to bez dwóch zdań Eyetoy 2. Zabawy z kamerką są naprawdę niezłe. To co jest z EyeToy 2 już jest fajne, a jeszcze możesz później zdobyć też niezłe Sega Superstars i Eyetoy Groove. To ostatnie szczególnie dobre dla panienek, w dowolnym wieku