Teraz jest 19 lip 2025, 01:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 23:40 

istnieje odpowiednia przejsciowka i sterowniki do tego,z tym ze niekupisz tego w sklepie raczej,moj kumpel robi takowe,jak chcesz to dam Ci namiary do niego i sie dogadacie

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 23:48 

Kupi w sklepie. W media markcie choćby jest. Nazywa się to przejściówka PS2 -> PC. Produkuje to Manta albo MediaTech, teraz nie pamiętam. Kosztuje około 50zł.

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2004, 13:02 
Moderator forum

I ja sie dolacze do tego spisu PS2...mam pare oryginałow a reszte...tez...moja biblioteczka to okolo 40 tytułów...mam tyle gierek i to same nowosci ze nie amm czasu w nie grac..ale jak tylko mam chwilke to gram w MGS 3 , Resident Evil Outbrake , Ace Combat 5, Onimuscha 3 jest tego troche..no i jeszcze w odwecie sa nawalanki i ISSPRO 4...mozna sie zatracic w tych grach...

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2004, 22:42 

a ma ktos juz Killzone :?: jezeli tak to jakie wrazenia z gierki ?:) napalilem sie a 60euro w bloto neichce wypiepszyc...
Co do Pada PS2 podlaczanego pod PC : rezygnuje z tej idei, zdalem sobie sprawe iz rozsadniej bedzie jezeli kupie sobie zwyklego pada :) (btw. lata ktos na padzie ?)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2004, 23:26 

A ja ostatnio kupiłem GTA:SA i jestem dumny :D .
Pada mam podłączanego zarówno do kompa jak i PS2, bez żadnych przejściówek (tesco 60zł). :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 08:50 

Killzone tgaki sobie, gralem w demko, nie powalil mnie, poza tym uwazam, ze FPP shootery lepiej rogrywac na pc - myszka, reszta to juz duza przewaga PS, obecnie docinam juz koncowke w LOTR Powrot Krola, mam MGS2 i PES 4, NHL 2005 oraz Burnouta 3 .... malo tego, ale mam ps od niecalych 2 tygodni, poza tym nowe oryginaly drogie jak skurczybyk, a przerabiac nie bede konsolki :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 14:11 

mysz przeznaczona dla PS2 niejest kompatybilna z Killzone ? :? z Red Faction 2 byla :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 18:49 
Moderator forum

A ja nie mogę teraz zagrać w żadną sieciówkę bo durne Sony musi wysłąć najpierw Aces Disk po złożeniu rejestracji abym mógł grać :evil:

I tak PS2 Two + GTA:SA RULEZ !! :)

Tylko zastanawiam się jaką następną grę kupić na PS2: NFS:2U, Kilzone czy Eytoy 2 :?: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 21:40 

Tak samo jak mati w ogóle olewam na PS2 gry FPP. Pomimo, że sporo konsolowców na padzie gra całkiem nieźle w takie gry, a więc nauczyć się można, to tak się przyzwyczaiłem do myszki, że nie mam zamiaru uczyć się celowania z oczu na padzie :) No i do tego dochodzi, że FPP na PC są lepsze w każdym calu: wyglądzie, klimacie, możliwościach.

Ale miałem styczność z Killzone. Na Playstation Experience. Klimat fajny, bronie fajne, ale jak już mówiłem sterowanie padem do dupy. Chore jest :)

rudy103 napisał(a):
mysz przeznaczona dla PS2 niejest kompatybilna z Killzone ? :? z Red Faction 2 byla :(

Wiem, że z Killzone myszka działa, ale tylko w menu. W grze już nie. Głupota swoją drogą :D

Piospi napisał(a):
A ja nie mogę teraz zagrać w żadną sieciówkę bo durne Sony musi wysłąć najpierw Aces Disk po złożeniu rejestracji abym mógł grać :evil:

No ma taką politykę Sony Polska. Podobno płyta przychodzi w dwa, trzy tygodnie.

Piospi napisał(a):
Tylko zastanawiam się jaką następną grę kupić na PS2: NFS:2U, Kilzone czy Eytoy 2 :?: :wink:

Jeżeli masz okazję do zabawy w grupie, na imprezach to bez dwóch zdań Eyetoy 2. Zabawy z kamerką są naprawdę niezłe. To co jest z EyeToy 2 już jest fajne, a jeszcze możesz później zdobyć też niezłe Sega Superstars i Eyetoy Groove. To ostatnie szczególnie dobre dla panienek, w dowolnym wieku :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 22:38 
Oldboy Battlefield.pl

http://nintendo.co.jp/n10/nwt/dssoft/movie/dssoft.html

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 23:03 

ja troche w gry FPP sie nagralem na PS2 (na padzie) , ale osobiscie wole TPP bo...sa fajniejsze :P chyba jednak kupie sobie Killzone gdyz ten tytul nieistnieje na PC :( a pograc sobie chcialem...dziwie sie tylko dlaczego jeszcze niekupilem zadnej czesci Metal Gear Solid gierka jest wypas, grafa niczego sobie, a do tej pory tylko gralem w demo na PC jakies 4 lata temu :?
a tak p oza tym przymierza sie ktos do kupna BF:MC ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 23:25 

Okota napisał(a):
http://nintendo.co.jp/n10/nwt/dssoft/movie/dssoft.html

He he, jak mówiłem gry ******* :lol: Na kilkadziesiąt pokazanych gierek z dwie może do pogrania reszta to jakieś pokemony, Mario Bros i inne gierkie dla małych dziewczynek oraz Japończyków. Pomimo, że pióro i dotyk to fajny bajerek do obsługi, to nic więcej ciekawego nie widzę w tej konsolce. Zresztą tak prawdę mówiąc mało mnie interesują przenośne zabawki tego typu. Poza domem staram się nie mieć styczności z grami :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 00:21 

Dokładnie Pancho, ale wiesz, jest spora grupa Polaczków którym sie wydaje że "czają te klimaty" 8) , wg. ich mniemania pokemony są w stanie fabułą i grywalnoscią pokonać nawet Final Fantazy... :lol:, a Mario Racing gniecie pod butami Gran Turismo, nie wspominjąc juz o Wipeoucie :lol:

BTW. ta reklamka jest lokalizowana na rynek japonski, stąd tyle tego poke-gówna... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 16:39 
Moderator forum

Atrus napisał(a):
Hmm chcialem tylko uswiadomic przedmowce ze sie gleboko myli,a co do tego co lepsze a gorsze to Xbox jest w tej chwili najlepszy.

To zależy:
1. Jesli chodzi o wygląd to PS2Two i tak jest seksowniejsza :P
2. O możliwości techniczne to jest lepszy Xbox
3. A jeśli chodzi o gry to lepsze jest PS2 bo jest więcej i ciekawszych gier niż na Xboxa (moim zdaniem) :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 21:30 

popieram w pelni przedmowce, poza tym Xbox ma drozsze gry, pomijajac ze jest ich mniej na rynku (przynajmniej w .pl) ... :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2