FaTaLWoLf napisał(a):
cooler_pl - nie chodzi mi o zabicie na wieżyczce ale na schodach nad ławkami tam chyba żaden samolot nikogo nie zabije
[Night]MaX - właśnie o to zdjęcie mi chodzi zrobione było na mapie Bocage a rózni się tylko brakiem napisu w link Frantica: "Prior Kick/Ban"
A napis dłuższy zaczynający sie od:
"PunkBuster Client Removing..." był też ale nie zdożyłem go uchwycić.
Osąd zostawiam wam ja wole sie tylko temu przyglądac...
Osąd od razu można wydać, nie trzeba się tutaj wiele rozpisywać.
PunkBuster może wykopać z serwera z wielu przyczyn, automatem, lub też ręcznie (tzn admin może wykikować kogoś). Skupmy się na wykopie ręcznym, przy wykopaniu gostka z serwera przez admina PRZY UŻYCIU PUNKBUSTERA (nie z konsoli ani remontera), oczom naszym ukaże się dokładnie taki komunikat, jak na screenie Vegety. Innymi słowy screen który przedstawiłeś
W ŻADNYM RAZIE NIE JEST DOWODEM NA UŻYWANIE PRZEZ VEGETĘ CHEATA. Jeżeli nie wierzysz, umów się ze mną i wyprodukujemy serię screenów z takim komunikatem z Tobą w roli głównej.
Jednak screen wyprodukowany przez Frantica i dotyczący Koalasa
wydaje się nie pozostawiać wątliwości. Violation: GAMEHACK. Podana jest przyczyna ustawienia bana na graczu Koalas. Po prostu PB stwierdził używanie cheata.
Mapa z której pochodzi screen FatalWolfa to Market Garden
PunkBuster Removing... też o niczym nie mówi. Od takiego samego początku zaczyna się komunikat mówiący o konieczności zrobienia update PB.
I jeszcze jedno FatalWolf. Nikt nie wyleciał z CB dlatego że wykopał go PB. Bo przyczyn jest wiele. Jeżeli jednak PB podaje komunikat GAMEHACK, to CB nie ma w tym momencie wątpliwości. Taki gracz jest automatycznie banowany z CB.
Marek27. PB za gamehack tak właśnie kickuje. Na dwie minuty. Proszę...
http://www.battlefield1942.pl/images/news/2004/12/mummy_czit.jpg
oto screen, na którym wpadł whothem^mmy, czołowy wymiatacz klanu rizla, który ostatnio siał spustoszenie w CB i w OC. Po opublikowaniu tego screena wywalono go z CB, a klan rizla ukarano odebraniem tytułu mistrza drugiej dywizji OC. Teraz powiedz mi, jakie poza numerem widzisz różnice w komunikatach na screenach Koolasa i whothem^mmy...
UPDATE: Tym razem jako admin Autocomu. Autocom nie zrobił żadnego screena graczowi Koalas. Jedyny screen, jaki istnieje, wyprodukował Frantic. W logach serwera jednak istnieje zapis o godzinie 17.49. Komunikat możecie przeczytać na screenie wklejonym przez Frantica.