Teraz jest 1 gru 2025, 13:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 07:57 
Moderator forum

E tam.. Im więcej klanów tym fajniej. Scena nie umarła i jest chyba ludniejsza niż dawniej, mimo Nam'a. Może nowopowstające klany nie są superwymiataczami, ale czy o to chodzi przy grze w klanie? Jasne że warto wygrywać, ale nie koniecznie zawsze. Nowe chłopaki znajdą sobie równie mało doświadczony klan i się będą świetnie bawić, zamiast grzać ławke w "klanie z tradycjami".

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 08:39 

Dulek jesli nie upiesz czytac po polsku to trzeba odrazu mówic

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 09:27 

Witam nowy klan :wink: A wiecie co to jest empatia ?
jak niewiecie to zajrzyjcie na wikipedie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 09:49 

Sebik napisał(a):
Dulek jesli nie upiesz czytac po polsku to trzeba odrazu mówic

To też nie jest po polsku... "upiesz"?

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 13:23 

Ba, nawet oni by mnie nie zrekrutowali, nabieram wprawy na ogólnych serverkach, może kiedyś :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 17:03 

lol ...chłopaki ....marudzicie że zakładacie klany że nikt was nie chce wziąśc ...a tu na polskich serwerach ja nie widzę nowych klanów ( o CB nie wspomnę )...a jak sa ogłoszenia Z KLANÓW, które się już rozkręciły to się nie zgłaszacie........poczytajcie troche ogłoszenia a raz dwa klan znajdziecie.....A JAK JUSH ZAKŁADACIE KLAN TO RÓBCIE TO KONSEKWENTNIE ....a nie po paru dniach jush kalnu nie ma ( ile jush ogłoszeń było że KLAN powstaje i kupa WIELKA była z tego ) ..... zanim załozycie swoje KLANY to pograjcie w paru ---zobaczycie że nie łatwo jest prowadzić klan i nabierzecie troche doświadczenia jak go prowadzić....

POZATYM ---przykre to ale graczy coraz mniej przybywa do tej gry i Ci co zakładaja klany muszą się z tym liczyć .....

A CO JA TU SIĘ BĘDE ROZDRABNIAŁ JAK CHCECIE TO ZAKŁADAJCIE MOŻE Z TYCH 10 nowopowstajacych jeden sie utrzyma ......POWODZENIA NOWYM LIDEROM ŻYCZĘ

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 23:01 

my się utrzymaliśmy :) :twisted:

ba, tworzymy już nawet historię ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 10:04 

Wojtas napisał(a):
co trzeba zrobic by byc w Twoim klanie :?

1.musisz miec mikrofoon
2.Nie mozesz miec ponizej 11lat (chyba ze wymiatasz)

A reszte ci pwoiem jak napiszesz do mnie na gg 5821079

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 10:12 

lol? z tego co wiem to ty (Sebik) masz 12 i "nie wymiatasz" ;) jesli srednia wieku bedzie 12 lat to bedzie to klan "przedszkolaków" ( tego jeszcze u nas nie było) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 10:15 

a ty wymiatasz mistrzu hahha :x

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 11:02 

oj dzieci .....sami zamiatacze....... to weźcie sie zbierzcie bo u mnie przed domem napadało śniegu i trzeba powymiatać troche...........

u nas w klanie mogą grać zawodnicy jush od 3 roku życia....najważniejsze żeby z krzesła nie spadał, sięgał do klawiatury i wymawiał poprawnie literkę "r". No i obowiązkowo musi mieć pozwolenie od rodziców na grę po wieczorynce.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 11:08 

Sebik napisał(a):
a ty wymiatasz mistrzu hahha :x

powiedz gdzie powiezdiałem ze wymiatam :lol: i nie tak nerwowo :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 11:41 
Maskotka BF.pl

Zgadzam się z Tinem, powinniście najpierw pograć w jakichś klanach, które już istnieją i nabrać tam doświadczenia, a dopiero późneij kombinować z własnym klanem... boom na BFa już minął i coraz ciężej znaleść nowych dobrych graczy... poza tym prowadzenie klanu to ciężka praca - jeśli żaden z Was nie grał nigdy w żadnym klanie, to będzie Wam bardzo ciężko prowadzić i u3mać ten klan... Ta lekcja może okazać się bardzo bolesna (zwłaszcza jak nie umiecie przegrywać :P) i długa (trochę potrwa zanim się zorientujecie co i jak).

No ale jeśli jesteście naprawdę zdecydowani na to i jest to przemyślana decyzja... to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam powodzenia :)
Najważniejsze to 3mać się razem niezależnie od tego, co się będzie działo i jak kiepskie będziecie mieli początki (na początku jest zawsze ciężko, w chwilach zwątpienia pomyślcie sobie, że każdy klan musiał przechodzić przez to samo - może ta świadomość pomoże Wam przetrwać) i obserwujcie i uczcie się od już isniejących klanów, szczególnie tych, które są na scenie już od dłuższego czasu...

Jeszcze raz powodzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 12:15 

Witam
Może starsze klany powinny zaopiekować się takimi nowymi klanami.
Powstanie Enklave SE pokazało ,że nie jest to zły pomysł . Gracze MON-BF nabrali doświadczenia i teraz jest to już nieźle zorganizowany klan.
Przy odrobinie wzajemnego poszanowania taka wspołpraca może być dobra dla obu stron.Może niektóre klany powinny o tym pomyśleć bo z tego co widzę to tylko chyba PRGK nie cierpi na brak graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 12:40 

Powstanie MON'u jest efektem rebelii enclave.se, której nikt nie planował. (sam grałem chwilke to wiem :P ). Pozatym, nie zgodze sie z osobami twierdzacymi ze najpierw powinny te osoby pograc w znanych klanach a potem zalozyc wlasny. Tak sie nie da.. malo ktorej osobie udaje od razu wskoczyc do enclave ukfu czy innego klanu... ;). Pozatym jak juz gosciu zadomowi sie w dobrym klanie... to nie pojdzie grac do swiezutkiego klanu... :)

Dobrze ze powstaje nowy klan... bo powoli mozna wyróżnić różne strefy polskiej klanowej sceny BF'a. Sa klany fool pro (enc, ukf) sa klany sredniej klasy i powoli zaczyna sie zapelniac scena klanami klasy nizszej. Moim zdaniem mamy juz 4 takie klaniki (nazw nie wymienie) no i dobrze ze kolejny dołączy.. bo przynajmniej będą mieli z kim pograc i powygrywac chlopaki... a jak ciagle by dostawali baty od PRGK, FS, 3C czy innych.. no to by im okota odeszła ;).

Mam nadzieje ze FAD wyrobi sie i zagra w lidze PL. i powalczy o to... aby nie byc na ostatniej pozycji. :) POWODZENIA!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2