Teraz jest 17 lis 2024, 07:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 18:13 

Gorefest napisał(a):
Wogóle to niezłe ziółko z ciebie calavero...

Cóż... chyba wkleje je na ogolnym do BF'a, bo normalnie żyć mi nie dacie 8) :twisted: .

Co do SouD'a i tego topic'a jak moze nie zauwazyles w ps2. ten post to "jedno wielkie jajo" :D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 18:30 

Werminator napisał(a):
Przez ten mecz chcialbym się po prostu pozegnać z kumplami (którzy mimo wszystko ciągle nimi pozostaną) i odejść z tej jakże nudnej gry..., której poziom zmniejszył sie dwukrotnie...

szkoda że twój poziom niewzrósł pomimo tego ogólnego spadku :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:27 
Moderator forum

calavero napisał(a):
BOsh.. nie wyrobie.... jak ktos ma taga "enclave" to mysli ze pozjadał wszystkie rozumy...

A co za różnica pod jakim gram tagiem? Bo jakoś nie kapuję...

calavero napisał(a):
oczywiscie nie chce obrazic innych ludzi z klanu enclave, ktory oczywiscie bardzo szanuje

Co pokazałeś wykradając "materiały" (jak to sobie tam nazywasz)enclave.se...

calavero napisał(a):
Yacob.. masz jakis problem do mnie czy co chlopie? (tez innych sie to tyczy) Jezeli ja jestem nieswiezy to Twoje IQ nie przekracza "setki".

Normalnie załamałbym się, gdybym traktował Cię poważnie :P O Panie. Poza tym mam problem dwulicowy gnoju. Z jednej strony zgrywasz ważniaka, nieskalanego gracza, a z drugiej KRADNIESZ SUKIN**** czyjąś pracę i jeszcze się tym CHEŁPISZ! Z miejsca powinieneś w ryj dostać, a nie liczyć na to, że znajdziesz palancie jakiekolwiek poparcie na forum. Chyba, że innych trolli. Dziwię się, że jakikolwiek skład chce mieć w swoich szeregach dywersanta, zdrajcę i złodzieja. Szkoda słów. Coś jeszcze Ci wytłumaczyć :?:

calavero napisał(a):
po prostu planujemy spotkac sie wszyscy razem, z osobami które przewinely sie przez CP's/SSR.... i zagrac sobie 4 fun. Czy to jakies przestepstwo?

Istnieje: GG, ICQ, IRC, fora klanowe. Śmieszne jest ogłoszenie o meczu, który obchodzi jakąśtam garstkę osób, a resztę rozbawia do łez.

calavero napisał(a):
A to ze ludzie nie mają skilla takiego jak Ty Yacob to nie oznacza ze powinno sie ich wysmiewac i traktowac jak gorszych.

Nie wszystkich. Ciebie tak, za idiotyczne wejście niedawno i zgrywanie cwaniaka :P

calavero napisał(a):
Grają w ESL, bo o CB poki co nie ma co myslec.

A to wytłumacz, o wielki, bom nie pojął słów płynących z ust Twych.

calavero napisał(a):
A na forum kazdy moze napisac. Wiec sie nie czepiaj! Zamiast czepiania sie.. moze bys raczej zaoferował pomoc, szkolenie takiemu klanowi, moze przyszedlbys na kilka ich treningów i powiedział "czesc ludzie.. moze chcielibyscie uslyszec kilka ciekawych wskazówek jak grac.." itp? Moze wtedy CP's podnioslby sie jakos z dolnych granic klanów i przestalby byc uwazany za klan kompletnie lolkowy.

Nie rozumiem, czemu to silniejsze klany mają prosić o to, aby pomóc komuś w treningu? Poza tym wątpię, czy jakikolwiek klan odda swoje taktyki za darmo :) Jedynym słusznym treningiem są mecze, sparingi z zagranicznymi klanami. Trzeba grać, grać i jeszcze raz grać, a nie suszyć dupy na FFA i robić z siebie męczenników, uciskanych przez "starsze klany".

calavero napisał(a):
bo swoim miernym zachowaniem tylko sie osmieszacie.

Wątpię.

calavero napisał(a):
p.s. Hm.. jak pisalem tego posta.. pojawily sie kolejne wypowiedzi ludzi z "enclave". Eh.... wyrazy współczucia....

Jednak widzę, że Twój "szacunek" poszedł się... hm? Poczekaj do Polskiej Ligi, zobaczymy, jakiś hardy, żeby fikać do większych ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:46 

Calavero ma racje. Utworzył temat żeby poinformować byłą wiare z SSR a wy albo jedziecie po całym byłym SSR i CP's. Tak jak Calavero napisał co z tego że nie wygrywamy każdego spara nie jesteśmy w czołówce klanów. Ale atmosfera w naszym klanie jest super i to jest podstawa

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:52 

Pełne poparcie dla Yacub'a. Koleś powiedział to co sam chciałbym rzec, również większość ludzi z którymi gram.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:13 

po 1. "dzieki" za przeniesienie posta do hyde'a. Zrobil to ktos chyba tylko po to zeby sie nie klocic na "ogolnym". - chociaz ja wcale nie chcialem sie klocic :P. nie rozumiem dlaczego "wyscigi }{usarii" chociazby moga tam byc a mecz pomiedzy CPS a SSR obejmujacy ludzi w roznych klanach sceny (KGW,MON,3C,PRGK,FS,wCF) tam nie moze byc,.

po 2. YACOB jak i ludzie z MON - nie rozumiem was. Jestescie po prostu pojeb####.

po 3. Yacob - nie bede na nic odpisywał - szkoda słow. I tak nie zrozumiesz. MCMT'a i jego "kumpli" tez sie to dotyczy.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:17 
Moderator forum

calavero napisał(a):
po 2. YACOB jak i ludzie z MON - nie rozumiem was. Jestescie po prostu pojeb####.
po 3. Yacob - nie bede na nic odpisywał - szkoda słow. I tak nie zrozumiesz. MCMT'a i jego "kumpli" tez sie to dotyczy.

:roll: Nie odpisujesz, bo nie wiesz co odpisać. Poza tym analfabeto - imię Jakub pisze się przez "u" czyli analogicznie "Yacub" nie "Yacob"...

ps. kolejny biedak, pokrzywdzony przez los, nie rozumiany... łezka w oku się kręci...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:26 

Cytuj:

oj zeby sie to na tobie kiedys nie odbilo...nie znasz dnia ni godziny.... a forum juz osadzilo kto ma racje...

do tego ze organizujecie sobie meczyk nic nie mam, do tego ze jest u was spoko atmosfera tez super...ale to co wypisujesz i to co sie mozna o tobie dowiedziec jest zalosne...
moglbym cie jechac,zbluzgac itd ale mi sie nie chce jestes poprostu denny chlopie i juz... :roll:
przylaczam sie do opinii Yacub'a :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:54 

calavero napisał(a):

dam Ci rade... IDZ POPYCHAC TA KARUZELE BO JUZ NUDNY JESTES

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 21:55 

calavero napisał(a):
po 1. "dzieki" za przeniesienie posta do hyde'a. Zrobil to ktos chyba tylko po to zeby sie nie klocic na "ogolnym". - chociaz ja wcale nie chcialem sie klocic :P. nie rozumiem dlaczego "wyscigi }{usarii" chociazby moga tam byc a mecz pomiedzy CPS a SSR obejmujacy ludzi w roznych klanach sceny (KGW,MON,3C,PRGK,FS,wCF) tam nie moze byc,.

ad1. Co do mojego topicku....czy ty paźu wiejski wiesz o czym tam napisałem? Czy może po prostu przeczytałeś temat? Nie rozumiesz, że TWÓJ TOPICK DOTYCZY TYLKO KLANOWICZÓW? I gówno to nas obchodzi......tak dla twojej informacji. Wyścigi u }{ussarii, czyli inaczej Battlefield Racing jest imprezą otwartą i może dotyczyć człej sceny(okok....wiem dałem sobie autoreklame :P)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 22:53 

Dobra kurde skonczcie to juz... jak nie macie co robic to sobiee onet czytajcie a nie nabijajcie postow...widze ze te liczniki postow juz wam do glowy niezle udezaja.A co do meczu to ok spoko i powinny sie tu wypowiadac tylko osoby z CP's SSR no gracze wymienieni przez Calavero w pierwszysm poscie a reszta?Stworzcie sobie temat SPAM i tam piszcie posty:
1 post : A
2 post: B
itd...

Adminie kochany wylacz liczniki na forum!!! :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 23:05 

racje wyłaczyc licznik

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 23:50 

:D
dzień mnie nie było a tu taki piękny topic.

Czytając pierwszą część topicu to myślałem, że ktoś zaproponuje meczyk pomiędzy starymi składami klanów DAK, PRGK-42, SPQR, czy ONZet. A tu ZONK, jakiś mecz pomiędzy jakimiś klanami które nigdy w CB nie grały. :lol:

Cóż, skwituję to jednym - czas na bezstersową młodzież. Chyba trzeba się pójść do innej piaskownicy i zagrać w bierki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 23:59 

dobrawek widzisz wy (tzn inne klany) nie zorbiły takiego czegoś a =CpS= ma taki pomysł żeby poprostu zagrać przeciwko SSR w starym składzie i to postaramy sie to zrobić
A wy przestańcie nabijac sobie posty i każdego z Byłego SSR i CP's "objerzdżać "

A to ze nie ma nas w CB chodz juz jesteśmy to nie znaczy że nie możemy czegoś takiego urządzić co to jakaś reugła ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2