Teraz jest 18 lis 2024, 09:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 20:59 

No w ogóle nie wiem, jak można pytać o coś takiego! Przecież... Sam Half Life 2 nie jest taki wspaniały. Nawet jeszcze w to nie grałem, ale COUNTER-STRIKE SOURCE JEST POWALAJĄCY! Nawet nie mogę opisać grafiki... Po prostu fantastyczne. Do tego KOD ŚECIOWY jest chyba najlepiej zrobiony w całej historii gier komputerowych. Gram od... nie dawna, ale nie miałem jeszcze ani jednego laga. Mapy ładują mi się w 10-15 sekund. Interaktywne otoczenie jest chyba ich największym sukcesem. Ach - gdyby tylko zrobili coś takiego w Battlefield 2...

Podsumowując:

LEĆ JAK NAJPRĘDZEJ DO SKLEPU I KUPUJ ! ! !

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 23:47 

Tołdi napisał(a):
Ja tylko grałem u wujka i wy odrazu mi monotonne komenty walicie
EDIT: Sorry niezauwazyłem ze zamiast 2800 to było 2600

nie lapie... a moze.. to czym zes chlodzil ze athlona 2800xp+ zes podkrecil na 3100 Mhz?

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 01:13 

Headshot napisał(a):
COUNTER-STRIKE SOURCE JEST POWALAJĄCY! Nawet nie mogę opisać grafiki... Po prostu fantastyczne.

Ale cóż zrobić, skoro nie zachwyca? :)

BTW: nabyłem dzisiaj SW: Battlefront. Sympatyczne. Ktoś ze sceny pogrywa w to czasem?

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 02:11 
Moderator forum

Pan Szmata napisał(a):
Tołdi napisał(a):
Ja tylko grałem u wujka i wy odrazu mi monotonne komenty walicie
EDIT: Sorry niezauwazyłem ze zamiast 2800 to było 2600

nie lapie... a moze.. to czym zes chlodzil ze athlona 2800xp+ zes podkrecil na 3100 Mhz?

no 2800+ ma 2.0 taktowania, na 3.1 ghz to jest potezny wzrost mocy i wydzielanego ciepla, czy ten twoj wujo ma chlodzenie wodne czy lubisz bajki o gumisiach opowiadac ?

a moze on byl podkrecony na cale 3100+ tylko toldi nie kuma o co chodzi z + w athlonach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 08:15 
Moderator forum

Zapewne po prostu biedak nie wie, że ta cyferka opisująca Athlona to nie częstotliwość jego zegara tylko kompletnie abstrakcyjnqa wartość zwana PR (Pentium Rating). Zegar AMD jest duzo nizszy niz jego PR. Oznacza to, że proc Athlon 2800+ jest odpowiednikiem Pentiuma o zegarze minimum 2.8 Ghz, mimo iż "na na zegarze" mniej megahertzów. Jeżeli AMD miałby zegar 3100 to znaczony byłby coś jako 4500+. A AFAIK takiego pdoca jeszcze oficjalnie nie ma (moze jacyś maniacy O/C moga tak AMD wyzyłować, ja jednak żadnego takiego proca nie widziałem).

ps: Ciekawe o jakom Pentiumie jest mowa. Kiedyś (za czasów K6) PR było proste - była jedna rodzina Pentium. Teraz PR wieksze niż 2600 może sugerować zarówno P4 na rdzeniu Northwod (najsłabszy), Northwood HT jak i Prescott. Czyli IMHO oznaczenie kompletnie nieadekwatne i mające jedynie sens marketingowy (reklama AMD)...

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 14:34 

Rip van Winkle napisał(a):
BTW: nabyłem dzisiaj SW: Battlefront. Sympatyczne. Ktoś ze sceny pogrywa w to czasem?

Mówiąc szczerze pierwsze słysze :shock:
Nie omieszkam zbadać :wink:

_XENA_ napisał(a):
Zapewne po prostu biedak nie wie, że ta cyferka opisująca Athlona to nie częstotliwość jego zegara tylko kompletnie abstrakcyjnqa wartość zwana PR (Pentium Rating).

A szkoda, mam Athlona XP 2000+ z częstotliwością 1.6 GHz i chciałbym żeby cyferka 2000 oznaczała ilość MHz :lol:

Ostatnio edytowano 28 gru 2004, 14:44 przez Dajmito, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 14:38 

Rip van Winkle napisał(a):

Piasecznik :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 15:22 

Szmatrex ja grałem u wujka i niewnikałem czym chłodzi ale nasepnym razem sie spytam :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2