Teraz jest 27 lis 2024, 11:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 16:46 
Moderator forum

Kiedyś łaziłem z wykrywaczem po lesie w okolicach Sobieszewa. Można tam także znaleźć sporo gratów - ja osobiście znalazłem troche amunicji i resztki MG42 (ale tak pordzewiałe że zostawiłem je), menażke (a raczej jej resztki) i troche złomu nieznanego mi przeznaczenia (bardzo pordzewiałe). W ogóle miejsce, w którym to znalazłem wyglądało jak gniazdo RKM-u przerobione bombą na lej ;) .

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 18:31 

hej !!
no trafiła kosa na kamień... tak się stało że gdzie jak gdzie.. ale tutaj wpisać się muszę:)
soiedze w kolekcjonerstwie ponad 10 latek.. io były to bardzo miłe latka... część moejej kolekcji możecie zobaczyć namojej stroni internetowj - szczególnie polecam dział "galeria" - żeby nie było niedmówień - nie ma tam kopii i rzeczy dla reneactingu produkowanych na stronach które już tu się przewalały np: lostbatalions, militaria1944 itpo..
polecam każdemu kogo kreci historia !!
do zobaczenia na serwerze :)
http://www.militaria.gamesweek.pl - adresik mojej stronki :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2