Plyta: ASUS P4S33
Procek: Pentium 4 CPU 1,7 Ghz
Pamiec: 766 RAM (DDR)
Grafika: Radeon 9100 AGP (catalyst 4,11)
System: Win2k z najnowszym SP
directX 9.0c
ogolem nie narzekm na mkoj sprzet jak narazie wszystkie nowe gry chodzily na nim dobrzem doom3 niezle ale BFz duza iloscia graczy zaczynal si haczyc dlatego teraz z 512 mam 766 ramu,
PS: oplaca sie do bfa wiecej ramu? mysle o 1,2gb, osobiscie myslalem o kupnie czegos innego do kompa ale chyba trzeba bedzi jednak ram zakupic
*******************by nie nabijac posta******
ok chyba rozklimilem o co biega jednak ciagle potrzeba mi pomocy..
na singlu wszystko cacy (w FH eastern blitz jest swietny, nie ma sie doczzego przyczepic) jednak jak wchodze na multi...
za 1 razem zostalem wykopany bym manualnie zupdatowal PB.. zrobilem to sciagajac z tej strony "http://www.evenbalance.com/downloads/bf1942/pbsec.htm" nastepujace pliki:
- PB Client v1.126 for Win32 Filename: wc001126.htm
- For Players Filename: pbsec.htm
sa onew htamach wiec zapisalem je tak jak kaze instrukcja w folderze /bf1942/ pb/htm
jednak wlaczylem DC i na samym poczatku patrze ze all allright,natomiast po minucie wyskakuja szare literki : Updating security **** i nagle zwiecha, slysze abient z pola bitwy ale obraz jak i gra calkowicie sie zwieszja, zatem mdoszedlem do wnoisku ze to na 90% PB... w cs mialem z nim klopoty teraz w BF, wczesniej takich nie mialem, dopiero po zainstalowaniu najnowszego fh takie CUS mi wyskakuje