Teraz jest 24 lis 2024, 12:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zepsuta płytka
PostNapisane: 1 sty 2005, 16:08 

Generalnie problemmój polega na tym, iż mając oryginał niestety mam zjechaną maksymalnie pierwszą płytkę, i instalacja kończy się na 2% z komunikatem, że nie nie ma takiego pliku w mediach(czy cóś takiego).
Sprawa jest na tyle poważna(pęknięcie dość spore od środka płyty), iż sądzę, że regeneracja płyty tu nie pomoże.
W związku z tym czy ktoś może mi poradzić, co dalej.Najlepiej by mi zależało na ściągnięciu z kądś pełnej wersji.Dzieki.

Tak swoją drogą to szczęśliwego Nowego Roku wszystkim miłośnikom tej wszpaniałej gierki!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 16:34 

sprytnie koles wykombinowal.... ale bez oryginalnego CD keya i tak na necie nie zagrasz :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 17:08 

264 napisał(a):
sprytnie koles wykombinowal.... ale bez oryginalnego CD keya i tak na necie nie zagrasz :D

trzeba przyznac ze ludzie sa coraz sprytniejsi :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 17:25 

juz ktos pisal o ewolucji troli :lol:

PostNapisane: 1 sty 2005, 17:45 
Moderator forum

maczoadi(pl) napisał(a):
Tak swoją drogą to szczęśliwego Nowego Roku wszystkim miłośnikom tej wszpaniałej gierki!!!!!

A ja życzę Tobie szczęśliwego zakupu tej wspaniałej gierki, która jest bardzo tania :roll: Posiadasz pirata - nikt Ci tu nie pomoże :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 17:46 

widze że mi nie wierzycie, cóż trudno.
Zresztą o ile pamiętam, to jakiś czas temu był tutaj taki teścik na oryginalność z wypisywaniem czegośtam z instrukcji.Gdybyście trochę poszukali okazałoby się, że już takiemu testowi zostałem poddany i pomyślnie go przeszedłem.W związku z tym możecie sami nawet się przekonać, czy oryginała mam.
Nota bene:czyli nawet jak ściągnę z neta grę, to nie będę mógł swojego cd keya podać podczas instalacji?
Jeśli nie, to może jakieś inne pomysły ktoś ma i chciałby mi pomóc.Bardzo proszę.Właśnie wczoraj ściągnąłem sobie FH 0,65 specjalnie, by sobie troche popykać.Potem chciałem gre zainstalować, a tu masz ci......

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 18:03 

maczoadi(pl) napisał(a):
Nota bene:czyli nawet jak ściągnę z neta grę, to nie będę mógł swojego cd keya podać podczas instalacji?

No niee ... czemu niebedziesz mogl podac ? o reszte pytaj tr00la wiechola :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 18:03 

maczoadi(pl) napisał(a):
widze że mi nie wierzycie, cóż trudno.
Zresztą o ile pamiętam, to jakiś czas temu był tutaj taki teścik na oryginalność z wypisywaniem czegośtam z instrukcji.Gdybyście trochę poszukali okazałoby się, że już takiemu testowi zostałem poddany i pomyślnie go przeszedłem.W związku z tym możecie sami nawet się przekonać, czy oryginała mam.
Jeśli nie, to może jakieś inne pomysły ktoś ma i chciałby mi pomóc.Bardzo proszę.Właśnie wczoraj ściągnąłem sobie FH 0,65 specjalnie, by sobie troche popykać.Potem chciałem gre zainstalować, a tu masz ci......

"gdybyscie troche poszukali" nie wiesz skad mialoby nam przyjsc do glowy to ze byles kiedys poddawany jakiemus "testowi" lol

nie wiem jak jest z oryginalnoscia tej twojej gry ale o ile sie nie myle to przy probie laczenia sie w celu gry multi (w wypadku pirata) pojawia sie komunukat: "data differ from server" czy jakos tak.

i ostatnia sprawa: jezeli masz juz zainstalowana gre to wystarczy ze sciagniesz sobie obraz plytki wazacy ok. 20 mega i juz nie musisz jej wkladac (jezeli bedziesz go potrzebowal to uderz na gg)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 18:21 

z tym testem to było tak, że podawali stronę instrukcji, a ty musiałeś napisać, np:jakie tam są tryby gry opisane, czy coś takiego.kurcze mój problem właśnie polega na tym, że nie mam jej zainstalowanej, ponieważ niemogę tego zrobić właśnieze względu na tą dupniętą płytę.Gdybym miał to zainstalowane, to nie byłoby problemu, przecież normalnie grać można też na 2giej płycie.Jakiś czas temu takrobiłem, bo już wtedy 1wsza była trochę zjechana i nie chciałem już jej dłużej exploatować(to wszystko przez to pudełko z gry.Przez to głupie mocowanie płyty nr1 przy wyjmowaniu coraz bardziej pękała.2ga płyta była w folii i do dziś wszystko z nią ok.)

Co do tego programu, to i tak by się przydał.W końcu po co niszczyć napęd,jak nie trzeba.Tyle, że nie mam gg, więc mógłbyś mi podać linka na forum ew. na maila:
maczoadi@o2.pl
Bardzo prosze o inne propozycje.
Właśnie co do tej regeneracji, to myślicie, że to może zadziałać w tym przypadku??
Pozdro wszystkim

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 20:09 

W instrukcji pisze ze płyte mozna zwrócic i dostaniesz nowa. Trzeba tylko czytac instrukcje. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 20:26 

na której stronie???

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2005, 20:28 
Moderator forum

Poszukaj, nikt nie będzie za Ciebie szukał :roll:

P.S. Mam wrażenie że on nie posiada instrukcji i oryginału 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2005, 15:22 

Ludzie, jesteście dziwni...:/ Jeżeli ma pirata, to i tak nei pogra, więc po jakiego wała się czepiacie :?: :?

Zgłość się z problemem do EA Polska, oni powiedzą Ci robić dalej. A odnośnie ściąganie płytki z netu. Po instalacji, jeżeli będziesz miał w napędzie, którąś z pozostałych płytek, nie powinno być problemu z grą. Możesz również ściągnąć np okrojony obraz płytki, aby nie niszczyć oryginałkó:] Temat o tym był całkiem nie dawno, poszukaj, a znajdziesz :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2005, 16:17 

Ee czepiacie się. Mi też pękła płytka z BF9142 i też pęknięcie jest od wewnątrz. Z tym, że pękł CD2 - ściagnąłem obraz z netu, wypaliłem i instalka idzie bez problemu. A firmy wydające gry stricte multiplayerowe same sobie problemy robią jeśli w 1,5-2 lata po premierze wydają pacze wymagające dalej do gry płytki w napędzie. Przy 2 latach uzytkowania płytki na napędach x52 płytka ma niewielkie szanse na przeżycie. Więc po co utrudniać sobie i innym życie zmuszaniem do gry z obrazów lub z NO-CD?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2005, 16:22 

Aha dopisze jeszcze: Maczoadi - nie mam problemu z instalacją gry ze ściągniętym obrazem drugiej płyty z grą. Podejrzewam, że w przypadku próba instalacji ze ściągniętej pierwszej płytki może skończyc się niepomyślnie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2