@Dandi
Wiec te tajemnicze g ( nie nie te u pań ;] ) z angielskiego grade okresla jakość broni. Co do ograniczeń lvli to nie ma takich lecz są ograniczenia pieniężne w postaci ceny zbroji na którą czasem dłuzej sie zbiera

. Od lvl 30 mozna zmieniać dalszą profesje naszej postaci poźniej na 60 ponownie ale to już mało kto bo narazie najwyższy lvl na serwerze wynosi 47

. Poki co lvle nie są wysokie ponieważ gra powstała stosunkowo niedawno. A co do questów to jest ich naprawde mnóstwo i są bardzo ciekawe chociaż zdarza sie dosyć czesto przynieś ileśtam głow teog i tego ale także są i przyjemniejsze np najpierw przenosimy list od jednego npca do drugiego potem dowiadujemy sie ze musimy zrobić mikstury dla zmęczonych zolnierzy i questy często ciągną sie dluuugo a nagrody są bardzo satysfakcjonujące głownie jest to dosyc dużo expa ale zdarzają sie pieniądze i itemy
@Slaj
bo ja wiemn czy ryl taki lepszy ? grafika gorsza bardzo dużo hacków postaci wszystko zdobywa sie niezwykle łatwo i dosyć duże ograniczenia rozwoju postaci wiec nie wiem czy tak lepsze ale każdy ma swoje gusta
Pozdrawiam
P.S. Benny jak bedziesz w grze pisz do mnie na priv TertPL to moze jakieś itemy sie dla ciebie znajdą ;]