Mayek napisał(a):
Pancho, ostatnio zagrywalem sie w GT3 wiec Oni 3 troche opuscilem... Jestem bodajze na tym zameczku, tam niby ma byc Time Folder...
Mont-Saint-Michel, jakieś 3/4 gry. Ja toczę finałową walkę z Nobunagą w postaci demonicznej. Straszny to jest madafaka i jeszcze trochę się z nim pomęcze

metek napisał(a):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38139427
czy to ten ? pancho ? , jezeli tak to cenka fajna wcale nie 200zt

To ten. 200zł, o których ja mówiłem to cena wraz z MONTAŻEM. Jak kupisz oddzielnie to podejrzewam, że będą chcieli od ciebie 100zł za sam montaż. Czyli wtedy zapłacisz drożej. Oczywiście można zamontować samemu (lutownica w łapę, a dokładne instrukcje można znaleźć na sieci) Nie jest to jakaś strasznie trudna sprawa. Nie mniej nie zalecałbym jeżeli się nigdy nie zajmowałeś montowaniem modchipów

metek napisał(a):
aaaa i jeszcze coś jak z gwarancją, skoro miał bym konsole z Angli to czy mogł bym ją serwisować gdzies w polsce ? wydaje mie sie, że nie
Mnie się wydaje, że tak. W końcu SONY ma w Polsce swój oddział. Nic trudnego zadzwonić do nich i się upewnić.
Aha i jeżeli nie masz zamiaru przerabiać konsoli to się upewnij, że kupujesz wersje PAL. Co prawda kupiona w UK z zasady powinna być PAL, ale kto wie. Jeżeli nie masz zamiaru przerabiać i kupisz sobie NTSC to nie będziesz mógł łatwo kupić w Polsce do niej gier. Natomiast jeżeli przerobisz to już nieważne, bo wszystkie nowe modchipy obsługują gry w wersji PAL I NTSC (oczywiście telewizor musi jeszcze obsługiwać oba systemy).
Cytuj:
a nawet jesli to czy Ripper jest wyjmowalny ? ee znaczy sie czy mozna wsadziic i wyjac i nic ....

Montowanie rippera to lutowanie chipa do bebechów konsoli. Tak, więc wyjęcie jego jest teoretycznie możliwe, ale i tak SONY zauważy, że złamałeś zasady gwarancji. Nie licz na to, że będziesz miał modchipa i gwarancje

Wojtas napisał(a):
ja teraz pykam w 3 ere LOTR i nie moge przejsc obrony Helmowego Jaru...jest to 53 %gry...mam tam kilku poteznych przeciwnikow pod rzad poczawszy na Uruk-Hai konczac na trollach jaskiniowych ktore sa bardzo silne i mocne..
Jesteś w środku gry, a jednocześniej w najtrudniejszym i najbardziej frustrującym momencie. Myślałem, że się posiekam jak to przechodziłem i ginąłem na przykład w trzeciej z kolei potyczce bez możliwości save'a. Jak przejdziesz Hełmowy Jar to będzie już tylko prościej. Niebanalnie oczywiście, ale Hełmowy Jar to takie apogeum stopnia trudności w tej grze. Kilka hintów: dokładnie obserwuj kolejność ataków, kto kiedy ma uderzyć i stosuj wszystkie możliwe sposoby do opóźniania ataków przeciwników. Obejrzyj wszystkie zebrane przedmioty, bardzo wiele z nich właśnie w tej bitwie się przydaje. Poeksperymentuj z różnymi mocami i atakami swoich bohaterów. Kilka z nich, choć wcześniej było olewanych, teraz ma swoje zastosowanie.