Teraz jest 3 wrz 2025, 01:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 22:56 

Czasami czlowiekowi odechciewa sie grania, ale jak wraca to serwer jakiego szuka w pierwszej kolejnosci to jest Arcor Arena 9 i niesmiertelny Stalingrad ;).

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 23:58 
Moderator forum

Sądzę, że każdy ma swoją ulubioną, tę NAJ. Dla wielu graczy ważne jest odnalezienie swoich umiejętności i wykorzystanie jej w danej mapie.
Na pewno sprawny Asfalt nie wybierze map lotniczych typu Wake, Gazala, BoB, czy ulubioną przeze mnie El Alamein i odwrotnie.
Jak widać gracze po cześci wolą specjalności naziemne, czemu nie ma się co dziwić. Dla mnie osobiście do samego końca (mojego lub gry) rządzić będzie El Alamein oraz Gazala - bez dwóch zdań. Szczególnie Gazala, łączy w sobie zgranie piechoty, czołgistów i pilotów. Nie znam lepszej.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 02:28 

mi sie ostatnio wszystkie pustynne mapy koarza z de_dust z CSa.. sa niezle jednak zbyt czesto powtarzane. Gaz, tobruk i (najbardziej) EL-alamein sie powtarzaja, zupelniejak de_dust na wiekszosci servow do CSa

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 08:18 
Moderator forum

===Tomy===[PL] napisał(a):
Sądzę, że każdy ma swoją ulubioną, tę NAJ. Dla wielu graczy ważne jest odnalezienie swoich umiejętności i wykorzystanie jej w danej mapie.
Na pewno sprawny Asfalt nie wybierze map lotniczych typu Wake, Gazala, BoB, czy ulubioną przeze mnie El Alamein i odwrotnie.
Jak widać gracze po cześci wolą specjalności naziemne, czemu nie ma się co dziwić. Dla mnie osobiście do samego końca (mojego lub gry) rządzić będzie El Alamein oraz Gazala - bez dwóch zdań. Szczególnie Gazala, łączy w sobie zgranie piechoty, czołgistów i pilotów. Nie znam lepszej.

W takim wypadku moja naj naj jest Kursk. Wiekszosc jej nie lubi ale to raj dla engow (no i powietrznych kamperow/lockerow). Nie znam lepszej... :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 14:02 

FaTaLWoLf napisał(a):
Serwer Holenderski Market Garden
|RED| market garden only 1.61|65ms|194.109.193.3:14567

O wlasnie, ten mialem na mysli.

Natomiast co do map.. bylo juz tyle dyskusji na ten temat.. Probe czasu przetrwaly chyba wszystkie tak naprawde, bo wszystkie sa nadal grane ;)

Natomiast dziwie sie, ze wsrod Waszych faworytow nie znajduje LoC. Jak dla mnie ta mapa rzadzi bez dwoch zdan. Walki w miescie plus walki sprzetu ciezkiego plus.. brak samolotow ;) No ale kwetia gustu jak to mawiaja..

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 15:52 

dzieki za wpiscy.
co prawda tylko paru starych wymiataczy zrozumieli o co mi chodzi, ale nic to.

po prostu bylem ciekawy czy sa takie mapy (czytaj: serwery z jedną mapą w kółko) gdzie zawsze jest full albo prawie full i nonstop rozgrywka na jednej.

bo chcialem wysnuć śmiałą tezę ze Coral Sea - mimo swojej niszowości - jest najbardziej kultowa dla tych ktorzy sie do niej przekonali...

pozdrawiam oldskulowców :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 17:28 

FaTaLWoLf napisał(a):
Uniqer napisał(a):
Nie lubię "patelni" i Kurska i wsiego gdzie się lata.

Wsiego gdzie sie lata na Bocage sie lata i na Karhowie sie lata no ale cóż każdy ma inne gusta.

Miałem na myśli mapki w zasadzie tylko dla pilotów, typu Coral i Battle for Britain, i mapki gdzie jest dużo lotnictwa i piloci "czeszą" wszystko bo mają jak dłoni i prawie nie ma AA np. Gazala.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2