Grzesiek13 napisał(a):
ale jak mam zwiększyć ilość miejsca, bo ja mam tylko dysk C.

dobra raz na miesiac pomagam zagubionym owieczkom
1. wejdz cichaczem do C:\Documents and Settings\NAZWA TWOJEGO UZYTKOWNIKA np. grzesiek\Ustawienia lokalne\Temp i wypierdziel wszystko stamtad (nie ma takiego katalogu Ustawienia lokalne? Tak nie moze byc ! klyknij na gorze tuz pod gorna krawedzia ekranu Narzedzia- Opcje folderow - zakladka Widok - brutalnie wcisnij krope w Pokaz ukryte pliki i foldery, przydus Zastosuj i uderz myszka w OK. Pokazaly sie Ustawienia lokalne olaboga

)
2. wsliznij sie do C:\WINDOWS\Temp, wypierdziel wszystko w cholere
3. nadus prawym na Kosz i wdus Oproznij Kosz w cholere
4. (zakladam ze masz win xp) wdus prawy przycisk myszki na Moj Kompjuter, wlasciwosci, zaawansowane, kliknij ustawienia w wydajnosci, zaawansowane, kliknij Zmien w sekcji pamiec wirtualna, nadus krope Rozmiar kontrolowany przez system i z calej sily nadus przycisk Ustaw, wcisnij magiczny przycisk Zastosuj a nastepnie OK (taka stara wersja Elo ziom!)
5. odpal najbardziej wymagajaca i totalnie hardcorowa gre jaka masz na swojej super maszynie, pograj 10-15 min (ani chwili dluzej!!!), jak minie czas natychmiast wyjdz z gry !
6. rozczapierz 3 paluchy tak jakbys robil znak West Coast (albo East Coast jesli jestes z innej opcji) i staraj sie rownoczesnie wdusic 3 klawisze alt ctrl i del, jesli ci sie nie uda probuj do skutku, wdusc zakladke wydajnosc az jej oczy na wierzch wyjda, skoncentruj wzrok na sekcji Pamiec zdeklarowana, zobacz jaka wartosc widnieje przy Szczyt, nastepnie wytez maksymalnie umysl zeby ja zapamietac, przenies wzrok na sekcje Pamiec fizyczna zobacz jaka wartosc widnieje przy Dostepne, wykonaj trudny proces myslowy i porownaj ta wartosc z poprzednio zapamietana, jesli wartosc w Szczyt jest duzo wieksza niz w Dostepne (np.2 razy lub 1,5 raza wieksza) to polecam zakup nowej kostki pamieci (tatkie podluzne z takimi naklejonymi czekoladkami), jesli nie masz kasy to olaboga - wtedy musisz miec na dysku C przynajmniej tyle wolnego ile wynosi roznica (minus, odejmowanie) pomiedzy Szczyt a Dostepne
wtedy bedziesz juz mogl pic, palic fajki i plynnie grac
wujo dobra rada