Teraz jest 29 sie 2025, 01:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 00:28 

Jak dlugo jeszcze bedzie stac :?: Ja dopiero mapki sciagam :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 09:54 

No chłopaki (i morskie dziewczęta) ja wczoraj trochę popykałem z Kamillosem i Chemikiem na King od the Sea oraz z Chemikiem Lukasem i Okotą na Battle of Atlantic - zabawa była przednia - o ile mapki pozostaną na serwie to zapewne się tam spotkamy ponownie :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 13:57 
Moderator forum

No to ludziska powtórka z rozrywki dziś wieczorkiem. Kto może to niech się wbija i poczeka na innych i jedziemy z koksem... Czas gadania zakończony - przyszedł czas na wielkie bitwy morskie ;)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 14:04 

roger ........ ho ho ho niszczyc plądrowac statki z elektroniki :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 18:43 

EST_PL napisał(a):
No to ludziska powtórka z rozrywki dziś wieczorkiem. Kto może to niech się wbija i poczeka na innych i jedziemy z koksem... Czas gadania zakończony - przyszedł czas na wielkie bitwy morskie ;)

To chyba juz,co?? :wink: No chociaż to jeszcze wczesny wieczór troche :?
Swoją drogą jeśli te bitwy były by regularne to może i jakiś TS z pokojami Axis-Allied w przyszłości?
@chemik333-odnośnie twojego tułania się na pokładzie...Miałem jakis czas temu sytuacje w której po wyjściu od AA strasznie się motałem zeby gdzie kolwiek dotrzeć.Już chiałem ze sobą skończyć,ale jakiś aniołek kazał mi wrócić do miejsca gdzie spotkało mnie to zło.Tak więc zasiadłem do tego nieszczęsnego AA.Gdy wstałem wszystko wróciło do normy.
Ciekawe,nieprawdaż?? :D 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 09:36 
Moderator forum

No ja także pograłem wczoraj ... było chyba z ok. 20 chłopa na serwie (w przewadze 3C, PTS1939 i PRGK).

Wprawdzie nie zamienię w życiu tanka na tą pływającą kupę zardzewiałego złomu ale momentami zabawa była naprawdę fajna :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 12:53 
Moderator forum

artih napisał(a):
No ja także pograłem wczoraj ... było chyba z ok. 20 chłopa na serwie (w przewadze 3C, PTS1939 i PRGK).

Wprawdzie nie zamienię w życiu tanka na tą pływającą kupę zardzewiałego złomu ale momentami zabawa była naprawdę fajna :wink:

Ta... szczególnie jak zwarło się chyba z sześć łodzi podwodnych. Kompletnie nie wiedziałem do kogo strzelać. Inni chyba też nie bo yłem ulubionym fragiem mojej drużyny :P

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 14:31 

Tin napisał(a):
jestem za. Mamy w 3C paru piratów.....Kapitan Rydwan poprowadzi nas do boju.... proponuje jako druga mapę : Guandacanal na której to pysznie niczym Piraci z Karaibów zaskoczymy wroga robiąc abordaże oraz zasadzki z pobliskich wysp ......HUUULLLAAA ....ŁAPAĆ ZA LINY...WYBIERAĆ ŻAGLE ( ups poniosło mnie gdzie tu żagle.. :lol: )...

ok czekamy na odzew Możemy w tym celu udostępnić serwer 3C .....

Lopata w garsc i do Kotla :) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 15:02 

bedziecie jeszcze kiedys grac?:>

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 16:56 

też nie przepadam za wodą,ale wczoraj na blue4u świetnie się grało(mimo częstych lagooof)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2005, 12:20 

Eno, eno... Panie i Panowie. Poki server stoi jeszcze to moze by go i dzisiaj pomaltretowac wieczorkiem :?: :D Ja jestem chetny choc nie wiem dokladnie o ktorej godzinie bede wolny.
Od kilku dni ciagle jak go sprawdzam to jest pusty... No chyba ze juz zainteresowanie wielkimi bitwami morskimi zmalalo.

Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2005, 12:38 
Moderator forum

Polish Vodka napisał(a):
Swoją drogą jeśli te bitwy były by regularne to może i jakiś TS z pokojami Axis-Allied w przyszłości?
@chemik333-odnośnie twojego tułania się na pokładzie...Miałem jakis czas temu sytuacje w której po wyjściu od AA strasznie się motałem zeby gdzie kolwiek dotrzeć.Już chiałem ze sobą skończyć,ale jakiś aniołek kazał mi wrócić do miejsca gdzie spotkało mnie to zło.Tak więc zasiadłem do tego nieszczęsnego AA.Gdy wstałem wszystko wróciło do normy.
Ciekawe,nieprawdaż?? :D 8)

#1. PRGK nad tym jusz pracuje - będzie na przyszłość (tak na prawde jusz jest w fazie testów) odpowiedni TS.
#2. Chemik zapewne nie był przystosowany to walki na morzu i dopadła go choroba morska. Stad te kłopoty i ciagłe bieganie w strone relingu (by złozyć daninę Neptunowi)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2005, 12:49 

Nie... Takie cos jak opisywal Polish Vodka mialem 1 lub 2 razy w ciagu calego grania w BF-a ale to na coral sea i jakis innych serverach. W moim przypadku po chwilce meczenia sie wpadlem na to ze moze wlasnie powrot do dziala AA rozwiaze problem. No i udalo sie :)
Natomiast tutaj najzwyklej lazac po pokladzie widac opoznienie ktore jest jakby brakiem szybkiej informacji od servera w jakim kierunku statek sie przesuwa w momencie rozpoczynania chodzenia po nim... skrecania i czegokolwiek.
Przy okazji na forum poskarze sie o czyms co mnie denerwuje: gdy startuje sie w tylnej czesci okretu bardzo latwo jest zamiast do tylnego dziala wladowac sie naciskajac "e" do... szalupy. Pies to gryzl... nie cierpie tego :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2