Teraz jest 24 lis 2024, 20:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2005, 05:34 

Du.. jak sie to czyta to jak maja piloci wspolpracowac wg.Ciebie - czekac na wiosne i cieplejsze slonce ??? Jesli pilot ma nie dopuscic do ekspansji czolgow i innych pojazdow na mapie to jak ma (mam) to zrobic ???
Atakowanie korpusu czolgow jest skrajnie niebezpieczne/szczegolnie HinD/, wolisz zeby do Twojej flagi dojechaly 3 czolgi czy moze jeden - rozumiem ze z trzema radzisz sobie lepiej niz z jednym (':lol:')
Pilotowanie Heli ma wade Heli to nie samolot i nie pikuje w slonce zeby oddalic sie z niebezpiecznego rejonu a rozpedzenie go do przyzwoitej predkosci przy manewrowaniu to tragedia...jak sam dobrze wiesz.
Utarlo sie, ze Heli, ktory pojawil sie na mapie jest zaraz zauwazony i po chwili nawala do niego pol mapy (klanowki). Jak slysze haslo pomocy na piewszej "fladze" a jestem miedzy trzecia a czwarta to zastanawiam sie czy "wylatujac rano z bazy zdaze na teleekspress o 17:00, zwykle jest juz po wieczornce dla grzecznych Headshotow" ;-D
Zastrzezenie - powyzszy post nie dotczy samolotu w rekach dobrego wymiatacza . Sheldon to pilot Heli !!!

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2005, 11:35 

Headshot napisał(a):
Wiem doskonale, że piloci powinni, ale na ogół nie współpracują z Teamem
bo nie jest to takie proste , ziemia często zapomina zameldować ze cos im tam przeszkadza, pilot może dostać klepe z sa-3, może wpaść na inny myśliwiec i związać się w walce powietrznej bo z drugiej strony też przecież coś lata, jak w ataku jest szyłka albo jest obsadzone AA to można tylko spierdzielać, jak rakiety wyjda to masz przechlapane ( no chyba ze mirage) na a jak się pojawi gdzieś bąbowiec to rusza na niego wszystko co lata
a na ziemi stingery idą w łapę
Żeby lotnictwo działało sprawnie potrzebna jest sprawna komunikacja z ziemia i innymi pilotami , 2-3(ElAL np.) dobrych pilotów w powietrzu i dobre zgranie, o co czasami trudno na freeplayu
Headshot napisał(a):
(chociaż nie mówię, że nie dam sobie rady z OZ'ym ).

no to powalczyliśmy ostatnio trochę w myśliwcach , i jak nadal tak sądzisz ? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2005, 16:58 

Sądzę tak samo, OZ'y :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2005, 21:38 

Ach te stingery zmora lotnikow :P

Tytuł: Stinger
PostNapisane: 17 sty 2005, 10:20 

stingery masz w specjalności anti tank. to ten ziomek z bazooką :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2005, 10:29 

Bazyl napisał(a):
[...]
Co do wypowiedzi Pre100 to raczej było takie skromne pochwalenie się naszym małym awansem w CB a nie wychwalaniem Raixa jako assaulta :wink:

Wlasnie, ale po dalszym toku dyskusji odnioslem wrazenie, ze byla to chyba zbytnio zawoalowana sugestia. :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2