Aracline napisał(a):
Więc tak TPSA ma monopol zakładając tego typu łącza bo jest praktycznie sama na rynku. co prawda jest tam jeszcze jakaś netia itp. ale i tak większoś ludzi zakłada neo. Ja tez miałem mieć neo umowa podpisana wszystko looz czekam 2 miechy i niema. jak bym niezdzwonił do nich i sie niezpytał ich czemu niema to bym sie nigdy tego niedowiedział...przyczyna prosta-przeszkoda na słupie. Mówie spoko lada dzień usuną przeszkodę i będzie dobrze---->taa jasne usuną Ci przeszkodę bo niemaja co robić czekam kolejne kilka tygodni i powiedzieli mi ze nieda się wady usunąć----->jak sie nieda jak wogule niebyli. Moja historia z tpsa skończyła się rozwiązaniem umowy i teraz kibluje na radiówce... jeszcze o tym mógł bym pisać stronami ale po co?? Jaki wniosek??-prosty Tepsie niezalezy na klientach
Na kazdego znajdzie sie sposob. Jesli masz telefon od TPSA to sprawdzasz na stronie
http://www.neostrada.pl czy sa mozliwosci techniczne(kierunek i numer). Jesli są dzwonisz do operatora 9393 i zamawiasz Neo+. Niema takiej mozliwosci jak masz telefon i centrala obsluguje Neo+ by jakis slup przeszkadzal. Generalnie wlaczenie Neo na istniejaca linie telefoniczna sprowadza sie do przekrosowania kabli na szafie. Wytlumaczeniem ze niemoga ci wlaczyc tego moze byc jedynie to ze twoja centrala niema urzadzen xDSL lub ze niema juz dla Ciebie miejsca.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)