Teraz jest 31 lip 2025, 23:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 100 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2005, 23:35 
Moderator forum

Tołdi napisał(a):
Chłopie ja tylko sie spytałem a ty mi tu z takim tekstem wyskoczyłeś

Co spytales? To ma byc pytanie?
Tołdi napisał(a):
Ty masz chyba IQ wynoszące 70 . :?

1. pytania zwykle sie konczy znakiem zapytania, nie wciskaj ze to pytanie bylo
2. nie lubie jak ktos nie ma poczucia humoru i tez je trace w takiej sytuacji
3. nie toleruje takich kretynskich i gowniazerskich zaczepek jak wyzej, burakom mowimy nie

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 00:07 

Holman już od szmatu (Szmati bez obrazy ;) )czasu jestes na forum i wiesz jak sie niektórzy zachowują więc wyluzuj i nie róbcie tutaj Offtopiców
Jak coś to na PW albo na GG rozwiążcie ten roblem. (Pozostaje równierz zmierzyć sie na ubitej ziemi :))
Co do WoW nie grałem i nie zagram no moze jak mnie jakiś djabeł podusi ale pewnie nie bo jak słysze jak połwa kolegów z klasy zaczyna gadać o MU o Haosach czy jakims takim to mi sie na wymioty bierz
"Dark sword +2 +3"
"Medal +2 +3"
Można z deka sie pochlastać i to mnie właśnie odpycha od takich gier- a pewnie szkoda.
Ale w gry takie jak MU Linage czy WoW trzeba grąć niemal codziennie
Na poczatku wakacji grałem w MU a póżniej wyjechałem do Senatorium na 3 tyg i scena MU zmieniła sie drastycznie Wigle lagowało powstały serwery nie oficjialne i wogóle i postaci nie chciało sie udoskonalać więc wole normalnego ponad przeciętnego BF'a i takie jest moje zdanie

Dobranoc

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 04:00 

Tołdi napisał(a):
Chłopie ja tylko sie spytałem a ty mi tu z takim tekstem wyskoczyłeś

Lepiej idz do tesco wez paczke M&M-sów na raty, albo ustaw wszystkie budziki żeby dzowniły co 5 minut, a nie cyztasz to forum.

Wyjdz.

Pozdro dla kumatych.

I Od Holmana (:*) sio.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 11:18 

NaVy napisał(a):
Mam pytanie: Do kiedy trwa europejska beta i jak się do niej zapisać ? Ściągam wow-a bete a niewiem czy jest jeszcze sens.

Do kiedy , tego chyba nikt nie wie, stawiam na 2 polowe lutego .
Open beta ma ruszyc lada dzien , radze czesto odwiedzac http://en.wow-europe.com/ , niedlugo bedzie dostepny formularz zakladnia kont :wink:

ps. formularz juz jest dostepny , trzeba tylko poczekac az blizzard udostepni generator cdkeyow

update:

cdkey potrzebny do rejestracji: EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 14:38 

FaTaLWoLf napisał(a):
Ale w gry takie jak MU Linage czy WoW trzeba grąć niemal codziennie

az tak zle to chyba nie jest :) w wow masz fajnie sprawe rozwiazana, jak sie nie logujesz jakis czas, po zalogowaniu sie zanim nie zdobedziesz okreslonej ilosci XP za zabijanie stworow, doswiadczenie to liczy ci sie podwojnie (im dluzej sie nie logujesz tym wiecej doswiadczenia mozesz zebraz z bonusem x2) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 15:38 
Moderator forum

siena napisał(a):
az tak zle to chyba nie jest :) w wow masz fajnie sprawe rozwiazana, jak sie nie logujesz jakis czas, po zalogowaniu sie zanim nie zdobedziesz okreslonej ilosci XP za zabijanie stworow, doswiadczenie to liczy ci sie podwojnie (im dluzej sie nie logujesz tym wiecej doswiadczenia mozesz zebraz z bonusem x2) ;)

Tak, tylko jest niestety ten idiotyczny system, który wyeliminowano w StarWars'ach - jeśli nie grasz przez pewien czas, w którym Twoi koledzy walczą, to później, po stworzeniu teamu wszyscy dostajecie maleńkie doświadczenie za potwory. W SWG każdy dostawał tyle, na ile "zasłużył".

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 15:45 

To nie tak, bedac w party dostajecie mniejsze XP jako ze latwiej i szybciej w 5 ubic zwyklego mobka niz bedac samemu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 16:11 
Moderator forum

Yog-Sothoth napisał(a):
To nie tak, bedac w party dostajecie mniejsze XP jako ze latwiej i szybciej w 5 ubic zwyklego mobka niz bedac samemu.

Tak, tak, to jest logiczne, tylko grając w konfiguracji 30lvl, 30lvl, 15lvl wszyscy dostają o wiele wiele mniejsze XP niż w przypadku np. 30+30+28. W SWG dostawałeś w zależności od zadanych obrażeń i udziału w walce.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 17:36 

To jest pewna blokada przed pomoca high lvl przyjaciol, wez jako przyklad ze masz 20lvl i idziesz ze swoim 60lvl znajomym bic mobki twojego lvlu, on je bedzie zabijal w ciagu 2-3sek, a tobie XP wtedy rosnie bardzo szybko jesli takiego ograniczenia jak teraz nie ma.
Bedac w party XP za zabitego mobka (jesli go nie biles) dostaniesz tylko jesli jestes w battle stance o ile sie nie myle.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 22:38 

Dre napisał(a):
NaVy napisał(a):
Mam pytanie: Do kiedy trwa europejska beta i jak się do niej zapisać ? Ściągam wow-a bete a niewiem czy jest jeszcze sens.

Do kiedy , tego chyba nikt nie wie, stawiam na 2 polowe lutego .
Open beta ma ruszyc lada dzien , radze czesto odwiedzac http://en.wow-europe.com/ , niedlugo bedzie dostepny formularz zakladnia kont :wink:

ps. formularz juz jest dostepny , trzeba tylko poczekac az blizzard udostepni generator cdkeyow

update:

cdkey potrzebny do rejestracji: EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL

Thx zdążyłem się zapisać... Ale jeszcze musze ściągnąć clienta a transfer mam 2-15kb/s :? ...co za pech...chyba sobie nie zagram :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 23:26 

spoko ja i Bolek też mamy konta więc, witaj World of Warcraft ;)
Jutro o 10 zostana wlaczone serwery ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 23:39 

Bulldog napisał(a):
spoko ja i Bolek też mamy konta więc, witaj World of Warcraft ;)
Jutro o 10 zostana wlaczone serwery ;)

To może ktoś by mi przesłał płytki z nagraną instalką tej bety ? (oczywiście zapłace)...

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 23:50 

yacub napisał(a):
Yog-Sothoth napisał(a):

Tak, tak, to jest logiczne, tylko grając w konfiguracji 30lvl, 30lvl, 15lvl wszyscy dostają o wiele wiele mniejsze XP niż w przypadku np. 30+30+28. W SWG dostawałeś w zależności od zadanych obrażeń i udziału w walce.

grajac priestem tylko lecze moj team , wg mnie obecny system jest sprawiedliwy , oby nikt nie wpadl na twoj pomysl bo to sie skonczy zle dla gry zespolowej

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2005, 01:52 
Moderator forum

Dre napisał(a):
grajac priestem tylko lecze moj team , wg mnie obecny system jest sprawiedliwy , oby nikt nie wpadl na twoj pomysl bo to sie skonczy zle dla gry zespolowej

A to ciekawostka, bo jakoś nikt grający w SWG nie narzekał... Grałeś? Nie? To skąd możesz wiedzieć? Wolę dostawać tyle XP ile faktycznie było mojego udziału przy zabiciu potwora. To, że kogoś leczysz również zalicza się do swojego rodzaju walki. Ściągnijcie sobie najlepiej 10 dniowy trial (chyba jeszcze coś takiego jest) i sami zobaczcie jak to wygląda w praktyce, zamiast mędrkować ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2005, 12:20 

Tu macie link do torrenta, polecam sciagnac. Ten downloader blizzardow jest "niesamowity" transfery do 20 kilo a torrencikiem 70 kilo idzie az piszczy :lol: A tak btw to Blizzardowy downloader to tez klient torrenta 8) ale chyba im cos nie poszlo.

http://www.warcraftcentral.com/forum/sh ... post141800

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 100 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2