Teraz jest 24 lis 2024, 15:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 18:15 

zawsze wiedzialem ze ATI ma ******* karty :D

hehe ale reklame zrobiles MaX :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 18:24 

Z tą trawą to jeszcze nic, spróbujcie na Operation Cedar Falls pochodzic w tunelach na najwyższych ustawieniach( z lightmaps) i na najniższych (bez lightmaps). :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 18:46 

albo pochodzic po "purple palace" na hue z lajtmapsami :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 21:39 
Moderator forum

To trzeba tylko wrzucić gdzies na forum clanbase.com i zrobić reklamę Utopianerowi :wink: (czy jak mu tam się nazywa :P).

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 21:44 

Piospi napisał(a):
To trzeba tylko wrzucić gdzies na forum clanbase.com i zrobić reklamę Utopianerowi :wink: (czy jak mu tam się nazywa :P).

a masz jakies dowody? Nie od dzis przeciez wiadomo, ze "cos z nimi jest nietak"... ale nie udowodnisz tego... poza tym nie chodzi tylko o Utopianer :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 22:36 

Co do Utosrajnerów - moim zdaniem oni czitują w "klasyczny" sposób, te cuda jakie widziałem na meczu wymagają czegoś wiecej niż wyłączenia trawy czy czegoś w ten deseń. (oczywiście mogą robić to i to:) )

Natomiast jesli idzie o triki graficzne - chyba trochę przesadzacie z porównywaniem do cziterstwa. Na moje oko to niewiele się różni od wykorzystywania bugów w grze, a to robią/robily również polskie klany. Osobiście stosujących takie sztuczki uważam za lamki (oczko wyżej nad cziterami) i tyle. Myslę że bez sensu jest upowszechnianie tego gówna, ludzie zaczną kombinować i niedługo stanie się to przykrą koniecznością, jesli będzie się chciało pograć w vietnamca :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 00:56 

Ok ok,takie granie śmierdzi,ale w sumie i tak nic nie zmienimy.Gdzie gra-tam cheat i próby ułatwień,nie ma złotego środka na zakończenie ostatecznie tego typu spraw. No chyba,że ktoś wysadzi Niemcy w powietrze :lol: .

ps.aBe dobry awatar :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 02:10 

dzieki haidi, małolat wie co dobre :D ale i tak najlepsiejszy jest ten Obrazek ale niestety tu nie wejdzie :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 10:28 
Maskotka BF.pl

Właśnie dlatego najlepsze są Lany - bo wtedy można zrobić tak, że wszyscy będą grali na takim samym sprzęcie i takich samych ustawieniach... chociaż na Zachodzie najbardziej modne są lany, na które każdy przywozi własnego kompusia...no ale nawet wtedy nie sądzę, żeby ustawiali sobie wszystko na min. bo inni by to zauważyli i widzieli jakie są tego efekty...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 13:17 

Cześć Vicki :) Fajna jesteś, ale ten podpis masz okropny, weź to zmień :)
Kiedyś podobne rozwiązanie zastosowała firma Asus w swoich sterownikach do k.gr. Można było puścić grę bez tekstur, po prostu jako wireframe. Stosowane to było głównie do Kanterstrajka - nie było ścian tylko kreski, itp. Ludzie się wkórzyli i wysłali masę skarg do Asusa, i Asus wypuścił "normalne" stery. Ale co ludzie ściągneli, to grali...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 14:16 

-> Jestem fajna... mam niezłego skilla... i można ze mną pogadać <-
podpis jaki jest każdy widzi , mnie się podoba.

Twój też jest ok, taki przemyślany i o głębokiej treści, powoduje,że człowiek skłania się do refleksji nad życiem, jego celem i sensem. Zamiera w pół drogi i zamyślony spogląda w dal czując, że gdzieś tam daleko odnajdzie odpowiedź na pytanie. " Czy Bóg ma brodę czy też jest gładko ogolony?"

Wracając do sterów sprawa jest znana ale moim zdaniem jak ktoś chce to będzie tak robił i będzie miał ******* statsy i ch.....j z nim. Moim zdanie gra musi być też przyjemna bo co to za dżungla bez liści itd itp. Matador np. gra z na full opcjach bo może a ja gram bez cieni bo karta nie wyrabia. Co daje gra bez cieni każdy wie a co z cieniami wie MAtador i miny na które wjeżdża he he :wink: :D .

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 14:20 

Obrazek halo :shock: :shock: dzieńdobry pani :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 16:09 

Kolego Jenkins - przychodzicie jak do siebie, nikt ni ewie co ma myśleć ;) Text Był do laseczki Viki, nie do Ciebie towarzyszu, więc nie wiem po co się odzywacie :) Btw - niezła interpretacja.
Podpis to cytat, nie ja go (niestety) wymyśliłem, przepisałem z jakiegoś starego numeru Gamblera z kącika gier strategicznych. Co miesiąc była tam cytowana jakaś sławna persona, także prosze się nie naśmiewać ;) Może wolisz "Niech nienawidzą, byle by się bali" - to też jest fajne.
A podpis Viki mi się nie podoba, ponieważ jest taki.... chwalący sie - co powiecie na Jestem KZI, master, gram cool, pogadać tyż da radę :)
Viki nie bądź zła :)
Jenkins, grałem z nią raz na CSS, dlatego pozwoliłem sobie na żart, ot co.
I odwalcie się panie ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 16:15 

Jenkins napisał(a):
Co daje gra bez cieni każdy wie a co z cieniami wie MAtador i miny na które wjeżdża he he :wink: :D .

No niestety co prawda to prawda - jedno kosztem drugiego.
Lubię grać na najwyższych detalach, bo dla mnie przekłada się to na przyjemność z gry - uczta dla oka.
Ale wiąże się to choćby właśnie z minami które znacznie trudniej zobaczyć w trawie i jeszcze ocieniowane.
W związku z tym zawsze conajmniej raz na officialu je zaliczam niestety :oops: , co nawet stało się taką swoistą niechlubna tradycja jak napisał Jenkins..... :D

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 16:26 

KZI napisał(a):
Może wolisz "Niech nienawidzą, byle by się bali"

Hmm skądś to znam :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2