Teraz jest 24 lis 2024, 16:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 16:30 

Nie gniewaj się KZI, nie chciałem Cię obrazić, takie tam tylko dygresje. W sumie tekst na ogólnym forum więc pozwoliłem sobie :oops: .
Podpisy to często cytaty bo przecież "wszystko już było".
Ja podpis LV interpretuje jako żart i dlatego mi się podoba.
A do Ciebie KZI chciałbym się przywalić w innej sprawie, jak pozwolisz oczywiście. Topik o grafice w kórym chlubnie brałeś dzisiaj udział.
El szacunko dla Ciebie..........
jenkins
papa jenkins

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 16:35 

Jenkins napisał(a):
-> Jestem fajna... mam niezłego skilla... i można ze mną pogadać <-
podpis jaki jest każdy widzi , mnie się podoba.

Bo to jest sama prawda :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 16:39 

dedido napisał(a):
Jenkins napisał(a):

dla mnie looz:) jak sobie radzi, to tym bardziej :) ja bym za długo nie pociągnął na forum "Filipinki", a tu prosze ... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 17:03 

Jenkins, nie gniewam się, dlatego umieściłem dużo uśmieszków, abyś Ty też źle nie odebrał ;) Spoko....
Do Viki się żartem czepiam :)
Ale znów J. nie rozumiem, o co chodzi z tym topicem z grafą, źle coś napisałem ?
Ja bardzo żadko tu się udzielam :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 17:34 

O nie, zobaczyłem, że na polu grafy wymiatasz i pomyślałem, że mi pomożesz w jednym problemie z kartą.
Sorry za OT. :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 02:07 
Maskotka BF.pl

KZI napisał(a):
Podpis to cytat, nie ja go (niestety) wymyśliłem

Ja swojego podpisu też sama nie wymyśliłam - co więcej - sama o sobie bym tak nie powiedziała, a tym bardziej nie napisałabym tego w Sigu... mój podpis, podobnie jak Twój - to cytat... z tym że o ile Twój to cytat z pisma, to mój jest... cytatem pewnej osoby, którą bardzo lubię i bardzo wysoko cenię (gra zarówno w BF42 jak i BF:V, ale nie powiem kim ta osoba jest :P). A ustawiłam go sobie w Sigu, gdyż... bardzo mi się spodoabły te słowa i bardzo było mi miło jak ta osoba tak o mnie powiedziała.... :)
I wybacz.. ale go nie zmienię, bo mi się mimo wszystko nadal podoba... chyba że autor tych słów poprosi mnie o zmienienie tego podpisu - to wtedy go zmienię..

Jenkins napisał(a):

Dzięki ^-^

dedido napisał(a):
Jenkins napisał(a):

Dzięki halinka :* :oops: :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 11:17 

Widzę, że w końcu zaszczyciłaś nas swoją obecnością, o Lady ;)
Podpisik jest bardzo fajny (hyhyhyh), to była moja lekka prowokocja i żart - za tą grę na css ;) Nie nie nie, nie zaczepiam, wiem, że masz chłopaka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 15:07 

troche sie offtopicznie zrobilo 8)

no ale ja na temat bym chcial troszku: bfv to rzeznik mojego kompa i przetestowalem kilkanascie ustawien tak sterownikow, jak ustawien w samej grze i podobnego efektu nie zauwazylem (R9800SE@XT), co nie oznacza ze Max historie zmyslil ;) ale nie do tego zmierzam... jezeli faktycznie jest mozliwosc 'wylaczenia' trawy i jest to mozliwe bez ingerencje w pliki gry to ja widze dwa rozwiazania:
1. jestesmy honorowi i wygarniamy baty na kazdym meczu/radosnej grze na publicznym serwie, bo przeciwnik ma w nosie gre 4 fun i dla niego liczy sie tylko i wylacznie wygrana. jaka przewage ma typ bez roslinek widza wszyscy na zalaczonym obrazku :/
2. sprawe trzeba naglosnic i zwrocic sie do supervisor'ow ladder'ow o jakies poprawki w rules (moze obowiazkowe skriny przed rozpoczeceim meczu? - zakladajac ze nie mozna wylaczac/wlaczac trawy w trakcie rozgrywki)

zdecydowanie jest przeciw upublicznieniu info jak wylaczyc zieleninke - przewaga jest zbyt duza, a i posiadacze kart ze stajni NV moga sie troche wkurzyc :twisted: obawiam sie tylko jednego: 'metoda' bedzie krazyla wewnatrz klanow i "na glos" sie nikt nie przyzna ze ja stosuje, a na meczach beda same "z dupy hedy" :evil:

BTW: czy jakis szczesliwy posiadacz radka 9800 moze mi zaproponowac najrozsadniejsze ustawienia dla tej karty jakie stosuje? dziekowac ^^

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 15:26 
Moderator forum

ale najrozsądniejsze do czego do uzyskania takiego efektu czy normalnie :) bo jelsi normalnie to podaj jeszcze ilośc ramu proca tak zeby mozna się było jakoś ustosunkować :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 15:57 

[Night]MaX napisał(a):
ale najrozsądniejsze do czego do uzyskania takiego efektu czy normalnie :) bo jelsi normalnie to podaj jeszcze ilośc ramu proca tak zeby mozna się było jakoś ustosunkować :)

hehehe... normalnie oczywiscie. czasem po prostu mam wrazenie ze inni 'widza wiecej' - kombinowalem z ustawieniami i dystans widzenia zwiekszylem (jestem w robocie, wiec nie pamietam ktorym ustawieniem sie bawilem), ale pewnie mozna ustawic lepiej. gram praktycznie na najnizszych ustawieniach (w sterach AA i anizo wylaczone, w grze wszystko na minimum - oprocz jednego ustawienia, ale nie pamietam ktorego ^^. 800x600x16 - walka o fps :D). proc XP@2300MHz, 768MB RAM DDR.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:16 

Male OT:
Vicky, Vicky, a ja wiem kto to powiedzial :twisted: Ale nie powiem - tyle ze dla pewnej grupy graczy zarowno 'nama jak i '42 jest juz kultowy..... :wink:
A co do trawki - hmm im dluzej mysle tym bardziej nie moge wpasc na to jak potwierdzic ze wrogi klan uzywa takich "udogodnien" :?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 17:49 

capri napisał(a):
gram praktycznie na najnizszych ustawieniach (w sterach AA i anizo wylaczone, w grze wszystko na minimum - oprocz jednego ustawienia, ale nie pamietam ktorego ^^. 800x600x16 - walka o fps :D). proc XP@2300MHz, 768MB RAM DDR.

dlaczego na najnizszych ustawieniach??
Przy takim konfigu gra powinna, ba! na bank chodzi na najwzyszych detalach z "przyjemna" iloscia fpsow... sam mam gorszy konfig, za wyjatkiem grafy, i smiga az milo :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2005, 12:17 

[Night]MaX napisał(a):

AMD64+3200 (lub i wyzej), 2gb ramu CL2 500mhz (lub wyzej) i moze Ci pojdzie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2005, 17:50 

Jak chca grac bez trawy to niech graja w bf 1942 albo eod

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 10:23 
Maskotka BF.pl

Dandi napisał(a):
Jak chca grac bez trawy to niech graja w bf 1942 albo eod

Ale nie to że oni chcą grać bez trawy... oni po prostu chcą wygrywać .. i to za wszelką cenę... bo to pieprz*** stasiarze i lamerzy, którzy nie umieją wygrać inaczej jak oszukując....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2