Teraz jest 6 kwi 2025, 00:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lut 2005, 19:51 

Polish BF1942 Community - The movie ! - oto projekt który ukształtował sie w mojej chorej głowie. Problem polega na tym ze nie mam zaplecza aby go wykonac. Chodzi o film dokumentujacy działalnosc polskiej sceny BFa... scenariusz mam gotowy, podklad do poszczegolnych czesci... brakuje tylko rezysera(ow) ... aktorami byli by ludzie ze sceny i poczynania bylyby zarejestrowane na meczach sparach trenach ... i zlozony do calosci prezentujacej ich umiejetnosci. Jednak taki wiaze sie z... potrzeba posiadania bardzo dobrego sprzetu gdyz jak narazie jedyna mozliwosc nagrywania filmow to FRAPS.Mysle jednak ze cos takiego przypieczetowalo by te lata wspolnej zabawy. Po co robic kilka filmow prezentujacych pojedyncze klany ? Zrobmy cos wspolnie!

Ps. moze moj pomysl jest dziwny i szalony ale ... warto sprobowac ...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 20:46 

Blach Turek ty masz mnóstwo pomysłów ale gorzej z wykonaniem lepiej zobacz na forum twojego klanu 4Fun co sie dzieje a nie już jakiś mętlik wprowadzasz :/

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 22:30 

Pomysł fajny, tylko jakoś tego tak ogólnie nie widzę :?. Myśle, że każdy chciałby być uwieczniony w takim filmiku i nie zostać pominięty. Dobre byłoby coś takiego np. Niech każdy kto chce być w takiej produkcji przyśle Swoje "demo" - filmik np. 10 sek. w rozdzielczości 640/480 format avi. Złożyć to do kupy i tyle.
Tak Sobie myślę, choć nie jestem przekonany do tego :?. Ale uważam, że to byłby jakiś początek. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 23:00 

Mysle niech tirek pozgrywa demka przez 3 dni z poslich serwerow jeden dzien powerzone, potem 3C, FS, multimedia i z tego cos skreci niech to zajmuje 200 mb ale bedzie dlugie i dobre i O NAS

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 01:03 

O właśnie, ja chętnie obejrzałbym filmiki z BF - ale z rozgrywki, jakąś klanówkę, ffa czy coś ;) Ale w ten sposób, aby była normalna walka, bo to co znalazłem i pościągałem t w koło triki, przesiadanie się z samoloto do sam. lub wysadzanie inżynierem pojazdów ;)
Są gdzieś filmy z WALKĄ ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 01:07 
Maskotka BF.pl

Ja tego jakoś nie widzę... za dużo osób tworzy polską scenę.. ile ten filmik miałby trwać? Godzinę? ... chociaż... zawsze można spróbować... niech każdy klan może porobi jakieś demka ze swoich meczy - i powysyła do Turka, a później żłożyłoby się to w całość.. taki filmik byłby świetną pamiątką ...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 04:01 

Ja mam swietny pomysl na film, tylko brakuje mi wszystkiego. Nakrecicie go? :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 13:26 

nie kazdy klan tylko najlepsze.

W takim filmiku uwzglednilo by sie przedewszystkim poczyania Team-Poland, początki sceny z klanami ONZ, PRGK-42 i DAK... Zmiana nazwy DAK na Aristocracy - sukcesy Arcy na scenie miedyznarodowej.
Coug jako Co-Supervisior jednego z OpenCupow, Mapy CloneTroopera, naszego nadwornego mappera.
Sukces PRGK i Wilda w OpenCupie.
Polaczenie 2ch najlepszych klanow PRGK-42 i Arcy w jednosc: Team Enclave i występ w EuroCupie (co z tego ze z niepowodzeniem, wazny jest sam udział).
Klany ktore przewinęły się przez scene, zaistniały mniej lub bardziej, przeżywały chwile tragiczne jak i euforie (np: VPKI, FS...).
Wywiady z poszczegolnymi osobami, któe zwojowały coś na scenie międzynarodowej (Coug, Piasek, Pinky, Bracia A.)
Dzieje nowożytne, czyli nowe klany na scenie, poszerzenie się sceny BF42, gra Polskich graczy w zagranicznych klanach (MZS, Michal A.).
Chwilowy epizod braci A. w niegdyś najlepszym klanie europy - NBrigade (stare dobre czasy).
A na koniec wywiady z gwiazdami scen europejskich starych i nowych czasw co sądzą o Polsce i Polakach w bf42.

Dżwięk to zapewne zapisy meczy shoutcast (niektóre w moim wykonaniu), jak i utwory naszego muzyka Atera (ROAR :) pamietacie jeszcze ?), ktory zapewne udostepnil by mp3 swoich utworow na potrzeby filmu.

Calosc zrobiona w języku angielskim.

Scenariusz musi zrobićktoś, kto jest od początku sceny, kto wie co sie działo i co sie dzieje.
Kamerzystó by sie znalazło, mamy przecież zwyrola Gore`a który umie trzymać kamere, a 2 czy 3 kolejnych to nie problem znaleść.

Problemem jest tylko czas. Kręcenie takiego filmu to 2-3 miesiące jak nie więcej. Nie wiem czy sąchetne osoby wyrwać sobie 2-3 miesiące z swojego życiorysu Gamginowego.

Ale warto spróbować - 1 taki film na scenie międzynarodowej.

Pozdro dla kumatych.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 13:31 

LoL
Chłopie mu chodzi o teraźniejszość a nie o to co juz było

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 13:33 

Tołdi napisał(a):
LoL
Chłopie mu chodzi o teraźniejszość a nie o to co juz było

Chłopy to są na wykopkach.

No i dobrze, ja pisałem o całości i tak mi sie widzi ten film.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 13:49 

pogadamy pogadamy i nikt tego nie zrobi....... najlepiej byłoby Turek jakbyś nie pisał o tym na forum tylko do konkretnych ludzi ......

Najważniejsza sprawą bedą materiały ...ludzi z pomysłami i umiejetnosciami nie brakuje......

Osobiscie jeżeli ma to byc ciekawe to pracy jest tu naprawdę dużo ...... na mnie nie liczcie zabardzo bo czasu nie znajdę. Co najwyżej mogę merytorycznie pomóc. .....

powodzenia 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 14:23 

heh ... nie spodziewałem sie zadnych konkretnych reakcji poprostu rzucilem haslo... gdybym mial mozliwosci takie jak w q3 zrobilbym cos sam ... no ale... po marzyc zzawsze mozna :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:07 

albo po prostu stworzyć 2 polskie drużyny kilka gosci z enclave kilka z jakiego innego i nagrać umiejętności naszy zołnierzy

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 20:56 
Maskotka BF.pl

Mi się podoba pomysł Kaserka... tylko kto by się tego podjął.... bo jak na razie wszyscy piszą a nikomu się nie chcę zrobic coś ponad to...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 21:01 

lady vicky napisał(a):
Mi się podoba pomysł Kaserka... tylko kto by się tego podjął.... bo jak na razie wszyscy piszą a nikomu się nie chcę zrobic coś ponad to...

mi sie nawet pisać nie chce :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2