Teraz jest 29 lis 2024, 10:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 593 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 15:57 

Widze ze niektorzy naprawde sa niepowazni. Albo ktos sie deklaruje musi zaplanowac wydatki domowe albo niewpisuje sie na liste. Sila wyzsza dla mnie to to ze ktos stracil robote, umarla mu Babcia i za 2 tygodnie bedzie pogrzeb, Tsunami zmylo mu chate, dowiedzial sie ze jest chory na HIV. To sa sily wyzsze. Widac ze to wygladan na 15-letnie zabawy w kotka i myszke :twisted:
P.S: Kase zawsze mozna zarobic, zbierac zlom, chodzic z ulotkami, zbierac makulature, przepisac prace dyplomowa. Tylko teraz kazdy lubi jak mu sie pod nos podstawia ...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:04 

Bonifacy napisał(a):
P.S: Kase zawsze mozna zarobic, zbierac zlom, chodzic z ulotkami, zbierac makulature, przepisac prace dyplomowa. Tylko teraz kazdy lubi jak mu sie pod nos podstawia ...

Za rozdziewiczenie tyłka jest 4 tys zł.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:05 
Moderator forum

KasereK napisał(a):
Bonifacy napisał(a):

a ty to skad wiesz :? :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:09 

Wojtas napisał(a):
KasereK napisał(a):
Bonifacy napisał(a):

a ty to skad wiesz :? :D

hehehe słyszałem... :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:28 

Jedzie ktoś z podkarpacia pociągiem/furą do Poznania ? Nie chce mi sie jechać samemu 9 godzin w pociągu :/

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:35 

KasereK napisał(a):
Ale meskiego czy zenskiego ?? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:38 

Bonifacy napisał(a):
KasereK napisał(a):

meskiego.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:43 

KasereK napisał(a):
Bonifacy napisał(a):
KasereK napisał(a):

meskiego.

aha

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:45 

Bonifacy napisał(a):
Widze ze niektorzy naprawde sa niepowazni. Albo ktos sie deklaruje musi zaplanowac wydatki domowe albo niewpisuje sie na liste. Sila wyzsza dla mnie to to ze ktos stracil robote, umarla mu Babcia i za 2 tygodnie bedzie pogrzeb, Tsunami zmylo mu chate, dowiedzial sie ze jest chory na HIV. To sa sily wyzsze. Widac ze to wygladan na 15-letnie zabawy w kotka i myszke :twisted:

hmmm nowiec tak przyblizajac to Fidzio mial wtope z kasa i to taka powazna.
Fidzio nie jedzie to jego brat tez nie pojedzie, jak Piotek[PL] nie jedzie to nie ma wspomnianego transportu i tak to sie wszystko wysypalo, a czas do przelewu byl juz na koncowce wiec nie dalo rady zalatwic innego tak szybko. Tylko nie mowcie ze pkp jest bo w zyciu juz sie najezdzilem i wolalbym juz byc zgwalcony przez murzyna niz cisnac do poznania pkp i to jeszcze z Czeskiem :P .
Tak wiec sorry wielkie naprawde. Bardzo chcielismy jechac, sam jestem niepocieszony z tego powodu.
jeszcze raz przepraszamy

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:46 

mcmt napisał(a):
Vickusia, jak najszybciej!

Co do pierwszych problemów z hotelem i ludźmi:

16:07:21 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
czesc

16:07:39 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
niestety moja czwórka co pisalem nie przyjedzie na LANPARTY :(

16:07:52 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
siła wyższa, problemy z kasą

16:08:14 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
takze prosze odwołaj rezerwacje

16:08:34 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
głupio mi, tak chciałem przyjechac ale nie odemnie to zależy, siła wyzsza

16:09:00 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
takze wiec odwołaj tam rezerwacje (}{ussaria//Fidzio, [wCF]Xyz, [wCF]Czesiek i Piotrek[PL])

16:09:11 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
sorry za zamieszanie

16:09:13 Hussaria/fidzio (GG# 1431207)
:(

17:15:58 mcmt (mcmt@tlen.pl)
noo

17:16:02 mcmt (mcmt@tlen.pl)
to duży problem

17:16:08 mcmt (mcmt@tlen.pl)
bo rezerwacja już poszła

Generalnie, gdyby było to z tydzień wcześniej to bym pretensji nie miał, ale teraz, gdy wszystko jest dopięte to będę musiał się nieźle nagimnastykować w gadce z hotelem. Proszę tak NIE ROBIĆ!

wsumie to wogle niezaduzo ludzi powpłacało kasiorke , zeby lipy tylko nie było :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:56 

odemnie przelew ruszy dzisiaj, wiec jutro na koncie juz powinienes miec kase mcmt, tylko nie zapomnij tej swojej wodeczki na imprezke zabrac :twisted:

Ostatnio edytowano 4 lut 2005, 17:49 przez Zbawca, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 17:21 

Xyz napisał(a):
hmmm nowiec tak przyblizajac to Fidzio mial wtope z kasa i to taka powazna.
Fidzio nie jedzie to jego brat tez nie pojedzie, jak Piotek[PL] nie jedzie to nie ma wspomnianego transportu i tak to sie wszystko wysypalo, a czas do przelewu byl juz na koncowce wiec nie dalo rady zalatwic innego tak szybko. Tylko nie mowcie ze pkp jest bo w zyciu juz sie najezdzilem i wolalbym juz byc zgwalcony przez murzyna niz cisnac do poznania pkp i to jeszcze z Czeskiem :P .
Tak wiec sorry wielkie naprawde. Bardzo chcielismy jechac, sam jestem niepocieszony z tego powodu.
jeszcze raz przepraszamy
Jakies mdle tlumaczenie. Zdaje mi sie ze Mumusia i Tatus niepuszcza Was. Chlopie a PKP jest lepszym transportem niz samochod. Najezdzielm sie samochodem w swoim zyciu i wiem cos o debilach na drodze. Wole dojechac w spokoju, bez stresu i w milej atmosferze (z rozweselaczem :D) do celu. Poprostu lubisz jak ktosc Ci dupe wozi - LENIU. GLUPIE GADANIE. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 17:26 

WLASNIE WLASNIE a propos PKP to ktos z WARSZAWY sie pisze na to zeby jechac krowa pociagowa razem? bo prawdopodobnie reprezentacja monu jedzie ciopongiem :wink: moznaby sie razem zabrac i roz***wic ten cyrk :lol: :lol: :wink: a tak powaznie to w kupie zawsze weselej wiec zapraszam do wpisywania sie -wtedy bedzie mozna cos wykombinowac 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 17:48 

no nie wiem. reszta ludzi z opolskiego jedzie samochodami z tego co wiem wiec nas conajwyzej bylaby dwojka a to nie to samo co conajmiej jeden przedzial znajomych ludzi. jak dla ciebie podroz obok kaszlacej starej baby z dzieciakiem ktory ryja nie zamyka przez bite pare godzin jest lepsze od jazdy z kumplami samochodem. mi osobiscie w takim wypadku zaden rozweselacz by nie pomogl.
2sprawa jakby nas mamusia i tatus nie mieli puscic to raczej chyba odwolalibysmy to wczesniej :|

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 17:48 
Oldboy Battlefield.pl

die_hard napisał(a):
WLASNIE WLASNIE a propos PKP to ktos z WARSZAWY sie pisze na to zeby jechac krowa pociagowa razem? bo prawdopodobnie reprezentacja monu jedzie ciopongiem :wink: moznaby sie razem zabrac i roz***wic ten cyrk :lol: :lol: :wink: a tak powaznie to w kupie zawsze weselej wiec zapraszam do wpisywania sie -wtedy bedzie mozna cos wykombinowac 8)

trza się zebrać na jakimś TSie całą warszawską ekipą i ustalić co, jak i kiedy :P
SPQR Warsaw też najprawdopodobniej będzie jechać PKP... :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 593 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2