Cytuj:
Powinni wyje.. takie strony jak bftrack
Dla mnie stronka bftracks jest bardzo pomocna, moge znalez gdzie graja ludzie z poszczegolnych klanow, jakie preferuja serwery, na jakich mapach grywaja itp...
co do naszych statsiarzy ktorych to temat dotyczy, moge dodac ze zabawa byla fajna, sam bylem na moment na serwerku i staralem sie dobrze bawic, niestety moje specyficzne poczucie humoru odbiegalo od reszty uczestnikow i zakonczylem ten wieczor z banem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ogolnie mam niezla polewke z tego co pisza na forum bftracks, widac tam jak wielu graczy gra dla statsow i jak wielu z nich zalamalo sie widzac jak spadaja na leb i szyje w rankingu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
siema Wojtas, jednak wrociles
i momentalnie ozywienie na forum
, jak nudzisz sie w pracy to polecam koszenie pol golfowych ostatnio jest to modne zajecie wsrod posiadaczy radkow
, moze wowczas dojrzalbys, ze sa osoby co potrafia czerpac duzo dobrej zabawy nie tylko z grania ale takze z robienia pojebanych akcji
nie musze dodawac ze cala ekipa siedziala na TS
pozdro
aha
Cytuj:
ja tak na prawdę w ogóle Was nie znam i nie wiem jakie pomysły mogły (i mogą) się zrodzić w Waszych główkach...
Jesli nas nie znasz to zapraszam na TS Wildy, czesto gramy ffa i kazdy chetny moze sie do nas przylaczyc, wspolnie pograc, pogadac ( nie tylko o grze
)