Teraz jest 24 lis 2024, 11:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 02:57 

MohammedZaherSzah napisał(a):
Zelasko misq :D

Uważacie że pvp to spoko kolesie, i macie racje, w niedalekiej przyszłości zobaczycie co się stanie z tymi sterami...

mam nadzieje ze te sterowniki beda "usuniete/zabronione" czy cos ala to, i wszystkie klany znowu beda "oczyszczone" i ich gracze rownież

Pozdro Wojtus ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 11:47 

Sluchajcie ludzie, forum to nie miejsce zeby jezdzic po poszczegolnych osobach... tak nie wypada tym bardziej ze wielu graczy zna sie osobiscie, a na forum odwalaja jakies dziwne akcje.

Faktem jest ze te ustawienia sterow, ktore umozliwiaja zdjecia trawki sa strasznie wkurzajace i gracz ma przewage nad przeciwnikiem ( tu sie MZS ze mna zgodzisz).
Kazdy gra tak jak lubi i uzywa czego chce, ale musi miec swiadomosc ze jesli gra uzywajac programow lub stosowanie innych metod pozwalajacyh mu uzyskac przewage nad przeciwnikiem to jest to juz posuniecie nie fair i musi byc przygotowany ze lokalna spolecznosc graczy moze miec o to pretensje...

MZS owszem kupilem radeon x800xt ale dlatego ze wypadal lepiej niz inne karty, i nie mam zamiaru znizac sie do poziomu wylaczania trawy itp..., kupilem taka karte po to zeby moc grac na najwyzszych ustawieniach graficznych.

Najbardziej mnie jednak interesuje Twoja wypowiedz ze dzieki wylaczeniu trawy i innych tekstur masz wiecej fpsow... rozmawialem z Maxem odnosnie tego jak te ustawienia wplywaja na fps i dowiedzialem sie ze znacznie obnizaja fps.

Wiec narazie mamy dwie zupelnie rozne teorie jedna mowiaca o tym ze daje to kopa i ma sie wiecej fps, a druga ze ustawienia te obnizaja wydajnosc kompa...

a wlasnie Redstar znalazl na forum World Tournamentu ciekawy artykul... odnoscie tego o czym my piszemy teraz, ciekawostka jest to ze zamiescil to gracz PvP :D.

Cytuj:
Unfortunantly this "tweak" is known amongst atleast two clans that I know. This leads me to belive its more widespread then that. Using this "tweak" is not fairplay. I am still pissed off like hell on the person using this. I hope you hang your head in shame today and I expect an apologize from you.
We belive you were not the only one using this in your clan. Unfortunantly most of the PB screens came out black.

I speak on behalf of PvP when I say we will not tolarate usage of this. We
want rules against the use of this aswell as mandatory PB screens on all players during the remaining WT games.

a tutaj link do calego newsa.

Zapraszam do dalszej dyskusji, interesuje mnie to MZS czy mowiles PvP o tym ze grasz na takich ustawieniach ?? Bo ni chca z tym zjawiskiem walczyc... to moze powinni zaczac od wlasnego klanu ...[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 11:47 

Sluchajcie ludzie, forum to nie miejsce zeby jezdzic po poszczegolnych osobach... tak nie wypada tym bardziej ze wielu graczy zna sie osobiscie, a na forum odwalaja jakies dziwne akcje.

Faktem jest ze te ustawienia sterow, ktore umozliwiaja zdjecia trawki sa strasznie wkurzajace i gracz ma przewage nad przeciwnikiem ( tu sie MZS ze mna zgodzisz).
Kazdy gra tak jak lubi i uzywa czego chce, ale musi miec swiadomosc ze jesli gra uzywajac programow lub stosowanie innych metod pozwalajacyh mu uzyskac przewage nad przeciwnikiem to jest to juz posuniecie nie fair i musi byc przygotowany ze lokalna spolecznosc graczy moze miec o to pretensje...

MZS owszem kupilem radeon x800xt ale dlatego ze wypadal lepiej niz inne karty, i nie mam zamiaru znizac sie do poziomu wylaczania trawy itp..., kupilem taka karte po to zeby moc grac na najwyzszych ustawieniach graficznych.

Najbardziej mnie jednak interesuje Twoja wypowiedz ze dzieki wylaczeniu trawy i innych tekstur masz wiecej fpsow... rozmawialem z Maxem odnosnie tego jak te ustawienia wplywaja na fps i dowiedzialem sie ze znacznie obnizaja fps.

Wiec narazie mamy dwie zupelnie rozne teorie jedna mowiaca o tym ze daje to kopa i ma sie wiecej fps, a druga ze ustawienia te obnizaja wydajnosc kompa...

a wlasnie Redstar znalazl na forum World Tournamentu ciekawy artykul... odnoscie tego o czym my piszemy teraz, ciekawostka jest to ze zamiescil to gracz PvP :D.

Cytuj:
Unfortunantly this "tweak" is known amongst atleast two clans that I know. This leads me to belive its more widespread then that. Using this "tweak" is not fairplay. I am still pissed off like hell on the person using this. I hope you hang your head in shame today and I expect an apologize from you.
We belive you were not the only one using this in your clan. Unfortunantly most of the PB screens came out black.

I speak on behalf of PvP when I say we will not tolarate usage of this. We
want rules against the use of this aswell as mandatory PB screens on all players during the remaining WT games.

a tutaj link do calego newsa.

Zapraszam do dalszej dyskusji, interesuje mnie to MZS czy mowiles PvP o tym ze grasz na takich ustawieniach ?? Bo ni chca z tym zjawiskiem walczyc... to moze powinni zaczac od wlasnego klanu ...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 12:10 

DarthPrivate napisał(a):
Maniac napisał(a):
Kupiłem moją karte na stadionie1000lecia od rusków, nazywa się radeon 9600xt256megacheat... tu masz odpowiedz Maniac...

i tu jest prawdziwy mohammed normalniej odpowiedzi udzielic nie mozesz, tylko odrazu "musisz dodawac" slowa typu megacheat itp itd, przejdzmy dalej, kiedy na na "naszym serverze tsa" grajac z nami na LZA pograles przezchwile po czym powiedziales : "kurde nie moge tu ujechac, ide wlaczyc moje czity" *czity - chodzi tu o wylaczenie trawy, nie o stosowanie programow, po czym zaczales wybijac wszystkich jak "glupi" i oczywscie skonczyles na 1 miejscu (juz nie onie chodzi) tylko o sam fakt zabijania po 3 - 4 osob pokampionych... po krzakach

BTW: z tego miejsca pragne pozdrowic goraco Wojtasa ;) ktory powrocil na to forum ! Siema :)

Jezeli Mohammed jest Tiger Woodsem to PvP jest reprezentacja USA w golfa. :lol:

PS Siema Wojtuś :)

Darth Tiger Woods to jest jeden konkretny golfista, ktorym moze byc kazdy ktos uzywa pol golfowych, natomiast nie wypada pisac ze PvP to reprezentacja USA w golfa, bo nie masz dowodow ze inni gracze z tego klanu maja takie ustawienia ktore umozliwiaja zdjecie trawy czy innych tekstur. Ponadto pamietaj Darth ze jak nie masz dowodow to nie oskarza sie innych ludzi, tym bardziej ze PvP to naprawde spoko kolesie. Sam fakt ze napisali o tym na forum WT jest sporym krokiem w walce z tym zjawiskiem, a jak sie porusza takie sprawy to dobrze jest miec wsparcie innych znanych klanow. Wiec ja jako gracz Wilda mam zamiar pomoc im w tym i zmusic przynajmniej organizatorow WT to wprowadzenia dodatkowych przepisow zabraniajacych uzywania tego typu ustawien.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 12:21 

a i jeszcze jedna kwestia, jak by nie bylo to caly temat pojawil sie dzieki MZS, ktory pochwalil sie pare razy tymi ustawieniami... wiec tez nalezy pamietac ze ma on spory wklad w walce z tym zjawiskiem, dzieki niemu tez PvP napisalo topic na WT... wiec zakonczmy nasza dyskusje na forum bf.pl bo to co mialo byc powiedziane zostalo i zobaczymy jak potoczy sie dyskusja na WT.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 12:33 

Ethan napisał(a):
Zapraszam do dalszej dyskusji, interesuje mnie to MZS czy mowiles PvP o tym ze grasz na takich ustawieniach ?? Bo ni chca z tym zjawiskiem walczyc... to moze powinni zaczac od wlasnego klanu ...[/url]

Ethan może byś się tak najpierw zastanowił co piszesz?
Joc poruszył ten temat na forum WT dzięki mnie, gdyby nie ja nikt by o tym się nie dowiedział i gracze kilku czołowych klanów w europie takich jak K2 lub utopianer dalej grali by na tych ustawieniach...

UD: no właśnie... :]

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 14:00 

Ethan napisał(a):

Ethan może byś się tak najpierw zastanowił co piszesz?
Joc poruszył ten temat na forum WT dzięki mnie, gdyby nie ja nikt by o tym się nie dowiedział i gracze kilku czołowych klanów w europie takich jak K2 lub utopianer dalej grali by na tych ustawieniach...

UD: no właśnie... :]

Gralismy ostatnio z utopianerem, i musze powiedziec ze nie zaobserwowalem zadnych "dopalek".

mzs jak ci kiedys napisalem na GG, ze nigdy nie bedziesz gral tak jak ja............
ja mam czystego skila a ty ................ sam se reszte dopowiedz :!:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 14:22 

se dopowiadam... :D
Z pewnością masz CZYSTEGO skill'a, nie wątpie w to, naprawdę... :D

Ostatnio edytowano 12 lut 2005, 12:19 przez MohammedZaherSzah, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 14:44 

tak naprawde,
to tylko JA ze
wszystkich,
mam czystego...
:twisted: ... skila :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 15:50 

Nie mam dowodow, ale mam doswiadczenie. Jak ktos mnie rozwala 5 razy w taki sposob ze ja go na high nie widze to cos jest nie tak. Poza tym z utopianerem takich problemow nie mialem. Ten bajerek moim zdaniem wykorzystuja konkretni gracze w najlepszych klanach (nie koniecznie wszyscy) i dlatego tez nie moge tutaj wykluczyc rowniez PvP.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2005, 22:30 
Moderator forum

e tam lamy co wy wiecie o skillu (Exon bez takich mi tu cieńki bolku) ja to mam skilla :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2005, 00:35 
Moderator forum

Czystą to ja mam wódzie w barku. O skillu sie nie wypowiadam (wstyd mi przy takich "mastachach" :lol: ).

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2005, 03:17 

_XENA_ napisał(a):
Czystą to ja mam wódzie w barku.

Co za marnotrastwo....

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2005, 04:01 

chodziło oto, że Xena ma wszytą ćwiartke w bark (na czarną godzine).
Ale dosyć bzdur ide umyć skilla, żeby był czysty na jutro.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2005, 11:57 

aBe napisał(a):
chodziło oto, że Xena ma wszytą ćwiartke w bark (na czarną godzine).
Ale dosyć bzdur ide umyć skilla, żeby był czysty na jutro.

Użyj Cifa, daje efekt bez zarysowań, potem poleruj delikatnie bawełnianą ściereczką, uważaj na nadmiar wody, może Ci skilla nadmiernie rozmyc.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2