Teraz jest 25 lis 2024, 08:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 00:12 

w BFie jest to fajne ze mozna wszystkim jeździc latać pływac itd ale za to w cs bardziej podoba mi sie bezposredni kontakt tzn gracz na gracza na karabiny :P ale wiadomo BF ma jakąś fabułe a w csie hodzi tylko o jedno ;/
trudno by mi by było sie rozstać z CS'em (gram od 6 lat) w BF gram jak już wspomniałem 2 miesiące i powiem ze przyjemnie mi sie gra lecz wielu rzeczy nieumie :( i musze potrenować ale wiadomo ja dopiero zaczynam grać w BF'a :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 05:31 

Niieee tylko nie "bieganki" ja juz ten temat przerobilem a garm juz od
zx 81 (PO DRODZE amiga 1200 pentium 90 ,180 pentium II 350 , 800 ATHLON 1700 2500 A OBECNIE ATHLON64 3200)
przeszedlem z glosniejszych tytulow duke nukem q1,q2.q3 ut 1 ut2 ut3 (ut4 z pojazdami) hl1 byl gdzies po drodze wszystko na jedna modle tylko grafa jest coraz lepsza !!!
Co za przyjemnosc wpuscic kolege w czolgu na mine c4 wreszcie zestrzlic samolot jednym strzalem z grala a kiedys udalo mi sie zabic pilota miga z machine guna a samolot gdyby nie ruiny bylby moj tak ladnie spadal !!!
To sa przykladowe smaczki,ktorych w biegankach nie uswiadczysz!!!
Kochac to to piescic to to i calowac to to, ot battlefield (mod desert combat w moim wypadku) miodzio & malina & andrenalina w jednym
czyli ciezka choroba, z ktorej nie chce sie leczyc tylko zarazac innych(byle nie snobow, ktorzy psuja klimat) !!!

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 10:17 

Hm... scena RTCW upadła poniewaz ukazal sie (darmowy) ET ... czyli niby rozszerzenie ... wiekszosc przeniosla sie na ET ... w Rtcw jak odchodzilem ze sceny graly 2 klany ze 30 ktore byly ... Według mnie RTCW jest lepszy 100000 razy od EnemyTerritory ...ech... Omaha Beach PFy Venomy Engowie LT medy .... jak ja to lubiłem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 12:51 
Maskotka BF.pl

BF ruleZ, ale od czasu do czasu lubię sobie odpalić CSSa... to taka nieskomplikowana, nie wymagająca myślenia gierka, w której żaden czołg ani samolot mnie nie zabije! :evil: i nie muszę biec ileś tam minut przez pustynię bo wszyscy zabrali pojazdy z bazy a dla mnie nic nie starczyło :evil:

A tak w ogóle to temat jest głupi, bo to jest kwestia indywidualna każdego gracza! To tak jakby rzucić temat: co jest lepsze - jeżdżenie czołgiem czy latanie samolotem - wiadomo że jedni lubią latać inni wolą tankować :P

Najlepiej zamknąć ten cały temat, bo dyskusja na ten temat nie ma sensu...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 13:10 

mirobanan ty masz jakies kompleksy bo w wiekszosci twoich wypowiedzi do kogos sie czepiasz itp jak ci cos nie smieszy to nie komentuj bo twoje komentarze tez do najlepszych nie naleza. btw masz jakies uprzedzenia do trolli moze ktorys ci krzywde zrobil ??

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 14:07 

ja tam wole CSa... poniewaz :

a) nie gram w niego wiec sie nie wkurzam;
b) nie sprawia ze siedze calymi dniami przed kompem;
c) nie musze sie zbakac, ani spic zeby mi sie lepiej gralo;
d) wogule jest fajniejszy bo go nie ma :)

a od BFa juz jestem uzalezniony wiec nie bede sie wypowiadal na jego temat, bo kazdy kto jest uzalezniony od tej gry wie o co chodzi !!

PDK !

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 18:17 

Cytuj:
co jest lepsze - jeżdżenie czołgiem czy latanie samolotem
ja tam wole Jeepy :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 18:56 

mirobanan1 napisał(a):
Zorak napisał(a):
mirobanan ty masz jakies kompleksy bo w wiekszosci twoich wypowiedzi do kogos sie czepiasz itp jak ci cos nie smieszy to nie komentuj bo twoje komentarze tez do najlepszych nie naleza. btw masz jakies uprzedzenia do trolli moze ktorys ci krzywde zrobil ??

Rzeczewiśći osttanio wszystkich się czepiam, mam kiepski tydzień.
:roll:

Spoko tez tak czasem mam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 21:50 

A ja się wyłamię !! Mam zupełnie inne zdanie !!
Wole CS-a niż BF-a !! W CS-a wyrabiasz se refleks, celność ITD :] A w BF-ie więcej szczęścia bo jak wyskoczysz CZOŁG vs PIECHUR to wiadomo kto wygra CZOŁG, a w CS-ie każdy ma szanse wygrać w starciu 1 vs 1 ty możesz mieć GLOCKA a on M4a1 i możesz wygrać :] ja gram w CS-a 7 lat albo i więcej jestem w klanie i zostane przy moim zdaniu CS żądzi !!:]

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 22:12 

oj nietoperek hyba za mało grasz w BF bo czołg można wysadzić :) np mine podłozyć
ale to kwestia przyzwyczajenia każdy ma inne zdanie :]

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 22:31 

Nietoperek87 napisał(a):
!! W CS-a wyrabiasz se refleks, celność ITD :] A w BF-ie więcej szczęścia bo jak wyskoczysz CZOŁG vs PIECHUR to wiadomo kto wygra CZOŁG, a w CS-ie każdy ma szanse wygrać w starciu 1 vs 1 ty możesz mieć GLOCKA a on M4a1 i możesz wygrać :] ja gram w CS-a 7 lat albo i więcej jestem w klanie i zostane przy moim zdaniu CS żądzi !!:]

Widac ze nie grasz w bfa, kto wbiega pod czolg jakis wariat chyba ,ale sproboj sie zapuscic czolgiem sam w jakies zabudowania to cie "lole" zjedza zywcem :-P. W bfie rowniez jest roznica w c o trafiasz protoplasta byl tutaj o ile pamietam Solder of Fortune ale Bf poszedl dalej i ten system obejmuje pojazdy i po czesci budynki .

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2005, 22:51 

zgodnie z trayckj wszedzie musi byc OT

Obrazek[/img]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 10:13 

Nietoperek87 napisał(a):
A ja się wyłamię !! Mam zupełnie inne zdanie !!
Wole CS-a niż BF-a !! W CS-a wyrabiasz se refleks, celność ITD :] A w BF-ie więcej szczęścia bo jak wyskoczysz CZOŁG vs PIECHUR to wiadomo kto wygra CZOŁG, a w CS-ie każdy ma szanse wygrać w starciu 1 vs 1 ty możesz mieć GLOCKA a on M4a1 i możesz wygrać :] ja gram w CS-a 7 lat albo i więcej jestem w klanie i zostane przy moim zdaniu CS żądzi !!:]
Hmm akorat czolg vs piechur nie zawsze konczy sie smierci tego 2giego bo to zalezy od otoczenia profesji itp. co do starc 1v1 nie widze roznicy to samo tyczy sie refleksu no moze troche mniej. Jednak to twoja opinia i moge ja "tylko" zkomentowac

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 10:57 

Sory ale znam takich ktorzy jako piechorzy radza sobie z Tigerem a nie sa Anty Tankiem ani Engiem :) kwestja treningu i pomyslunku ...
IMO w Csie cwiczysz rzeczywiscie celnosć :) bo i tak uzywasz jak 3/4 playerow CS aimbotow i innego shitu!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2