To jest ostateczna wersja posta (coś forum szwankuje i taki efekt :/ )
No cóż,chyba komuś na odcisk nastąpiłem
Sarkazmu nie było - moja wypowiedź ma charakter jak najbardziej neutralny (co do questów,to chciałem dać do zrozumienia,że są one nie tylko w stylu pójdź i zabij,ale właśnie takie nietypowe,jak z tym krecikiem).
Każdy może wyrazić swoje zdanie,ale na przyszłość staraj się nie atakować wypowiedzi innych,jak to zrobiłeś w swoim ostatnim post'cie.
A tak btw,to Sony ma znacznie większe doświadczenie w grach MMORG i to naprawdę widać: cały czas coś ulepszają (zgodnie z propozycjami graczy),mają świetny sztab ludzi odpowiedzialnych za pomoc graczom (Live Chat też jest), mają świetne serwery (nie ma czegoś takiego,jak crash serwerów,chociaż ilość graczy,która gra w EQ2 jest równie wielka,co w przypadku WoW), ponadto stworzyli grę po prostu wielką,która zadziwia,która ma ogromne możliwości i która po prostu jest na lata (w pierwszą część niektórzy grają od chwili premiery,czyli przez..5.5 roku już i jakoś się nie nudzi,bo co chwilę dodawane są nowe elementy - czego np.w przypadku WoW nie widać: od chwili premiery amerykańskiej wypuścili rapterm ze dwa patche,które i tak specjalnie wiele nie zmieniają...). PvP w EQ2 jest w fazie produkcji i bankowo będzie dopracowany - tak więc spokojna głowa

(ale i tak Cię nie przekonam,więc nawet nie próbuję)
A tak się spytam: czy Ty w ogóle grałeś w EQ2? Bo coś mi się widzi,że opierasz swoje (skądinąd mylne) przemyślenia na tym,co sobie gdzieś tam poczytałeś...Ja natomiast mocno pograłem w obie gry i swoją wypowiedź piszę na podstawie doświadczeń z obiema grami, czego u Ciebie po prostu nie widać.
Tak czy siak,sugeruję koniec dyskusji,bo jak ma wyglądać na takim poziomie (z twojej strony),to ja dziękuję. I wróćmy do właściwego tematu,czyli tego,czy ktoś z tego forum gra w EQ2?
PS.Raid'y w EQ2 są i to sporo (i spore) i przede wszystkim warto je przeprowadzać (chodzi mi o korzyści z nich wynikające),tak więc...znowu palnąłeś,a nie nabiłeś...