Chciałem oznajmić, że z dniem dzisiejszym klan >EF-FH< czy jak kolwiek inaczej się nazwą nie ma już ze mną nic wspólnego. Za wszystkie ich poczynania nie odpowiadam i nie pełnie już żadnych obowiązków w klanie, więc nie kierujcie do mnie już żadnych pytań w sprawie rekrutacji itp. Jest to oczywiście moja własna decyzja poprzedzona długimi rozważaniami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Troszke mi szkoda, że rozstaje się z klanem, który niejako sam stworzyłem i poświęciłem na to wiele zdrowia i czasu, jednak bycie liderem kosztowało mnie dwa razy tyle, więc może wreszcie troche odetchne. Jednocześnie chciałem się pożegnać z całą sceną battlefielda gdyż prawdopodobnie w BFa FH DC czy inne mody nie będe grać (zobaczymy co wyjdzie na BFa2, ale to jeszcze sporo czasu). Byłem z wami od ponad półtora roku i chodź to nie aż tak dużo to zawsze przykro powiedzieć żegnajcie...niestety gra, której teraz się poświęciłem nie ma nic wspólnego z WWII więc nie mam tu nic do gadania. Kolegów pozdrawiam, wrogom przebaczam i mówie żegnajcie
End of messige... . . . ___________