Teraz jest 12 sty 2025, 00:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 18:58 
Oldboy Battlefield.pl

cassis napisał(a):
Mrocz napisał(a):
Też mi brakuje Ah-64 Apache'a :( A co do Havoc'a ( Bo Hokum to właśnie Ka-52 :] ) i wydaje mi sie, ze o niego ci chodziło :D Jest na wyposarzenie Chin a nie arabów :] Arabowie mają Mi-24 bodajże :]

PS. Cieszy mnie fakyt, ze oprócz F-15 będzie F/A-18 :D
PS2. Może dodadzą jeszcze Apacha :| Bo na stronie oficjalnej BF2 Na tym Arcie tytułu BATTLEFIELD 2 :] Widac Apacha :]

Wybacz... zbierzność nazw! Tego niestety w szkole nie uczą! :D

Ale jak patrzyłem na jakiejs niemieckiej stronie to Havoc był na uzbrojeniu Arabów....

Ech... cos czuje że jeszcze czeka nas wiele niespodzianek i rozczarowań wzwiązku z BF2 :?

hmmm
Kamov Ka-52 "Alligator"
Obrazek
Mil Mi-28 Havoc
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 20:29 

Jelcyn napisał(a):
wiecie to Zwiazek Państw Arabskich (czy coś w tym stylu) nie możemy sie przyczepiać do takich szczegółów jak brak danego pojazdu w danym państwie. BF2 opiera swoje pola walki na konfliktach nierzeczywistych, wiec i uzbrojenie może być troche nierzeczywiste :)

To prawda... najbardziej mnie zszokowało to ze Arabowie mają czołg T-90 i samolot Suchoj Su-37!!! :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 20:54 

Mnie zaszokowalo ze bedzie tam T72 ten sam co w Vietnamie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 20:58 

cassis napisał(a):
Jelcyn napisał(a):
wiecie to Zwiazek Państw Arabskich (czy coś w tym stylu) nie możemy sie przyczepiać do takich szczegółów jak brak danego pojazdu w danym państwie. BF2 opiera swoje pola walki na konfliktach nierzeczywistych, wiec i uzbrojenie może być troche nierzeczywiste :)

To prawda... najbardziej mnie zszokowało to ze Arabowie mają czołg T-90 i samolot Suchoj Su-37!!! :shock:

okok a nie są to chińczycy z tym sprzętem :)?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 23:05 

Jelcyn napisał(a):

Nie... raczej nie! Jak patrzyłem to ten sprzęt był Arabski! T-90 jest na filmikach i nalezy do Arabów!

Chinskie mają byc czołgi ich rodzimej produkcji!

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 23:38 

cassis napisał(a):
Jelcyn napisał(a):

Nie... raczej nie! Jak patrzyłem to ten sprzęt był Arabski! T-90 jest na filmikach i nalezy do Arabów!

Chinskie mają byc czołgi ich rodzimej produkcji!

Hmmm... A ten Arabski czołg to nie jest przypadkiem T-80???? MOge się mylić :] Bo na Czołgach nie znam się aż tak dobze jak na Lotnictwie :]

PS. Okota mi przypomniał jaki Ka-52 jest piękny :] Aż żal, że nie będzie stronny rosyjskiej z tym Heli w BF2 :( :D

PS2. Apacha tez mi brak... :] Choć cały czas pewności nie ma, czy go nie będzie. :] I pokładam wielklie nadzieje, że jednak się znajdzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2005, 16:42 

Mrocz napisał(a):
PS. Okota mi przypomniał jaki Ka-52 jest piękny :] Aż żal, że nie będzie stronny rosyjskiej z tym Heli w BF2 :( :D

PS2. Apacha tez mi brak... :] Choć cały czas pewności nie ma, czy go nie będzie. :] I pokładam wielklie nadzieje, że jednak się znajdzie :D

spoko, mod PoE (obecnie BFV) z chwila wydania bf2 przesiada sie na nowa platforme, a tak dla przypomnienia - w PoE jak dotad sa takie helikoptery jak: Havoc, Hokum, Apache, Comanche...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2005, 12:16 

Sprawa jest juz mniej wiecej jasna dotycząca wyposazenia poszczególnych armii! :)

Po tym co zaprezentował serwis Gamespot mozemy sie juz wypowiadac jakich "zabawek" brakuje.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 21:31 

Zapraszam do oglądania pełnego uzbrojenia armii walczących w BF2 na oficjalnej stronie EA Games

http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/armies.jsp

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2005, 00:26 

Jak zwykle wszyscy narzekaja. Nie rozumiem was.
Rzadko sie zdaza zeby byly dwa rozne heli. W Vietnamie jest przeciez po stronie US do wyboru Cobra, Huey Gunship oraz Huey Slick. A po stronie NVA tylko MI-8 i jego wersja Cargo. Tak wiec bedziecie mieli 1 heli mniej po stronie US. Ale beda 3 armie!! Nie bedzie tez prawdziwego "podzialu" na czolgi lekkie i ciezkie, bo taki obecnie nie istnieje (choc mozna powiedziec ze ten podzial to np. Bradley i Abrams). Wsrod mysliwcow tez bedzie duzy wybor.
A poza tym: ludzie to jest Battlefield. Gra, ktora ma polegac na grze zespolowej. I szczerze mowiac mam to gdzies ze nie polatam Apachem, ale przynajmniej bede gral zespolowo z ludzmi ktorych lubie i tylko to sie liczy.
Przestancie narzekac!! Battlefieldy nie przez przypadek dostaly tyle nagrod. Teraz sie modlic zeby nic EA nie spieprzylo i myslec, ze BATTLEFIELD 2 WILL RULE!! :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2005, 00:39 

DarthPrivate napisał(a):
Jak zwykle wszyscy narzekaja. Nie rozumiem was.
Rzadko sie zdaza zeby byly dwa rozne heli. W Vietnamie jest przeciez po stronie US do wyboru Cobra, Huey Gunship oraz Huey Slick. A po stronie NVA tylko MI-8 i jego wersja Cargo. Tak wiec bedziecie mieli 1 heli mniej po stronie US. Ale beda 3 armie!! Nie bedzie tez prawdziwego "podzialu" na czolgi lekkie i ciezkie, bo taki obecnie nie istnieje (choc mozna powiedziec ze ten podzial to np. Bradley i Abrams). Wsrod mysliwcow tez bedzie duzy wybor.
A poza tym: ludzie to jest Battlefield. Gra, ktora ma polegac na grze zespolowej. I szczerze mowiac mam to gdzies ze nie polatam Apachem, ale przynajmniej bede gral zespolowo z ludzmi ktorych lubie i tylko to sie liczy.
Przestancie narzekac!! Battlefieldy nie przez przypadek dostaly tyle nagrod. Teraz sie modlic zeby nic EA nie spieprzylo i myslec, ze BATTLEFIELD 2 WILL RULE!! :D

Amen :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2005, 01:23 
Moderator forum

Mrocz napisał(a):

Hmmm... A ten Arabski czołg to nie jest przypadkiem T-80???? MOge się mylić :] Bo na Czołgach nie znam się aż tak dobze jak na Lotnictwie :]

Obawiam sie ze jak sie nie znasz na lotnictwie to i tak samo sie nie znasz na czolgach.

Chinczycy maja swoj Type-90, ktory nie jest tozsamy z rosyjska linia czolgow T-90 (choc od nich sie wywodzi)

http://www.china-defense.com/armor/type98/type98_2.html

http://www.china-defense.com/armor/type ... 8-2_1.html

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2005, 09:30 

Moja lista życzeń:

Harrier
Lotniskowiec :D
Grywalność
i nie kosmiczne wymagania :D

Wiem wiem wymagam dużo :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2005, 10:22 

Deec napisał(a):
Lotniskowiec :D

:idea: Tylko żeby był taki jak w PoE. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2005, 10:40 
Moderator forum

Ja tez chce lotniskowiec... najwiekszy na swiecie...Wyspy Brytyjskie ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2