Teraz jest 22 lis 2024, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: właśnie
PostNapisane: 22 lut 2005, 22:40 

właśnie z tamtąd zasysałem

PostNapisane: 26 lut 2005, 11:20 

Witam
Nikt mi nie pomoże. Nikt na tym forum nie ma 5 min czasu ?. 196 wyświetleń i ani jednej litościwej duszy ?. DZIĘKI WIELKIE !!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2005, 13:52 

Ja miałem to samo. Wchodzisz w Menedżer urządzeń -> kontrolery IDE -> podstawowy kanał IDE klikasz prawym i właściwości -> ustawienia zaawansowane i w urządzeniu głównym ustawiasz tryb transferu na PIO, restrt kompa. Po instalacji zmień tu spowrotem tak jak było.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2005, 14:06 

porada jest tylko jedna - albo ktos ci wysle nagrane cd albo sciagniesz jeszcze raz (proponuje zainstalowac Firefoxa jego download manger jest bardzo dobry i ma mozliwosc wznowienia pliku)

Tytuł: no ale po co
PostNapisane: 26 lut 2005, 14:47 

no ale po co ściągać 2GB skoro można np 100KB jest różnica co ?. Pozatym narazie chcę się przekonać ile mam uszkodzone. Jak dużo to zasysam jeszcze raz jak mało to pomęczę tu na forum o parówki. żassanie tego na sdi to kilka nocek. PZDRW

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2005, 15:24 

Mówie ci te pliki są zpakowane (chyba ze sciagałes z dziwnego źródła) to kliknij w opcjach napraw archwium.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2005, 15:51 

Przez ten czas,gdy czekasz na odpowiedzi,które raczej nie nadejdą, już dawno zgrałbyś od nowa...

PostNapisane: 26 lut 2005, 20:23 

Zapewne masz rację. Szybciej ściągne 2GB od nowa niż tu doczekam się pomocy poza radami w stylu ściągnij ponownie (bez obrazy) chcę jedynie uniknąć sytuacji jaką miałem z DC kiedy ściągałem prawie 700MB ze 4 razy. Po porównaniu plików okazywało się że tylko ze 3-4 bajty się różniły, przysłowiowe G*W*O. Zresztą nie ja jeden miałem podobne problemy, przeglądając archiwum znalazłem kilka podobnych sytuacji. A wystarczyłoby kilka parówek i problem rozwiązany. Na binarkach bez parówek ani rusz. PZDRW

P.S. To nie są rary, zipy itp. tylko exeki. Żeby kogoś nie obrazić Proszę o dokładne czytanie wątku w którym się wypowiadamy wszystko jest napisane na samym początku. Bez obrazy

Tytuł: no i dupa
PostNapisane: 28 lut 2005, 08:29 

zassałem jeszcze raz FH 1/3 i też crc tylko w innym miejscu różnica między tymi dwoma niby takimi samymi plikami to kilka bajtów więc myślę że wystarczy 1 parówka aby naprawić plik. W międzyczasie zassałem EoD i PoE i to samo totalna załamka.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2005, 10:34 

Galaxy mialem podobny problem z CRC przy duzych archwiach. Okazalo sie ze byla walnieta jedna kostka RAMu a w BIOSie bylo ustawienie Top Performance Defaults. Po wlaczeniu po prostu defaultsow wszystko zaczelo chodzic, tzn. kosc nadal w testach jest walnieta ale przynajmniej nie distaje CRC errors.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2005, 14:45 

Wprawdzie drugi raz zasysałem na innym kompie ale zobaczę może cos z tą pamięcią nie tak. A ty Trigg nie mógłbyś mi zrobić parów jak masz gdzieś instalkę FH ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 00:47 

jak jeszcze potrzebujech parówki lub calego moda-to sluze pomoca:). tylko daj znac- a sie obada co da sie zrobic...

Tytuł: potrzebuje
PostNapisane: 11 mar 2005, 09:06 

Witam. Potrzebuję tylko narazie same par2 żeby sprawdzić ile mam uszkodzone. Najprawdopodobniej jest to kilka bajtów. Zasysałem już 2 x PoEv0.3Client.exe i za każdym razem to samo, crc, ściągam trzeci raz, ale porównując pliki to różnic między obiema uszkodzonymi plikami było zaledwie kilka i to na poziomie bajtów. Zasysam trzeci raz może z trzech uda mi się zrobić 1. Chyba że masz też instalkę poe. Nie wiem czemu tutaj na forum ludzie radzą zasysać jeszcze raz skoro mogli by pomóc i przesłać tylko kilka/set kilo. Pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 13:17 

w wietnama nie szpilam, bo nie posiadam (kasy brak:) ). poza tym wole klime 2wojny niz zatechlego i malarycznego wietnamu:). w kazdym razie pary beda dzis lub jutro- jak czas pozwoli i sennosc niedopisze:).

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 14:38 
Oldboy Battlefield.pl

tak czytam i sie zastanawiam jak wy to robicie ze sciagacie pliki z bledami?
mialem radiowe lacze fatalne zreszta i pliki sciagalu mi sie bez bledow. mam teraz neo i to samo zadnych bledow...
moze mam komputer sprawny inaczej czy co??? :lol: :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2